- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sirály12 #111 üzenetére
mar megbocsass, de nem is kulonosebben erdekel, hogy miert nem olvastad vegig, de ha ezt tetted volna, tudnad, hogy a topic fo kerdese nem tukrozi pontosan a temaindito allaspontjat
es megbocsass, de legyen az en dolgom, hogy mit mondok, valaki masnak
nem neked mondtam
az meg egy dolog, hogy kit mi erdekel es egy masik dolog, hogy minek van helye egy hardverforumon - szvsz focinak, politikanak nincs, mert ezek altalaban parttalan vitaba torkollanak
Agyasima: az aktiv tagok listajat alapul vev 4 online moderator van, sorrendben Kalandor, anaqer, lesaux es fLeSs
amokfutni hajnal 4 korul jo, bar akkor is korul kell nezni, mert lesaux, anaqer es Bash akkor is surun elofordul
Notes: mint irtam, ez tobb moderatort igenyelne, vagy a jelenlegiektol tobb munkat, de szvsz ez nem varhato el toluk, mivel munkajukat ingyen, segito szandekkal vegzik
napi tobb mint 300 temat megszurni es napi tobb mint 300 utbaigazitast eszkozolni szvsz igen munkaigenyes - tudom,mivel a blogomban reszben ezzel foglalkozom, s a minap a ''milyen alaplapot vegyek a processzoromhoz'' temaban majd masfel orat toltottem a topic-ok es cikkek kivalogatasaval - es ez csak egy gyakori tema a sok kozul
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest