- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
válasz
VladimirR #110 üzenetére
1)
''es vegezetul megjegyeznem, hogy van a redundans topic-oknak gyujtohelye, melyet azzal a cellel hoztam letre, hogy mikor mar kibeszelt temaban topic nyilik, akkor ne csak azt kapja az indito, hogy kereso bazdmeg, hanem kapjon nemi segitseget is, hogy merre induljon''
nagyszeru hely, nem is tudtam rola. szerintem kellene ra egy 'hivatalos' megoldas, nemi szoftverel megtamogatva. amugy egyetertek amit irtal ebben a hozzaszolasban.
2) szerintem egy redundas topikot nyito ujoncnal is bunkobb aki csak arra kepes hogy bekaparja azt, hogy 'hasznald a keresot bammeg'. szerintem ez sokkal negativabb a ph szinvonalara nezve mint egy kerdes egy topikban ami mar otodszor lett felteve.
valamennyire azert a torzstagoknak vendeglatoknak is kellene lennie, es nem kellene tul felsobbrenduen hozzaallni, foleg hogy van egy olyan erzesem hogy a nagy hasznald-a-keresot hozongok tudasa nem er fel a csendben valaszolokeval.
3) foleg a gyujtohelyek hozzaszolasait nagyon nehez ertelmezni legtobbszor. ki kinek es mire valaszolt - ha valaszolt egyaltalan a kvazi-offtopikok kereszttuzeben. pedig azert olvastam az ulysess-t.
le a gyujtohelyekkel. abszolut kereshetetlenek es hasznalhatatlanok.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- League of Legends
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest