Hirdetés

Aktív témák

• lao ce

aktív tag

válasz VladimirR #110 üzenetére

1)
    ''es vegezetul megjegyeznem, hogy van a redundans topic-oknak gyujtohelye, melyet azzal a cellel hoztam letre, hogy mikor mar kibeszelt temaban topic nyilik, akkor ne csak azt kapja az indito, hogy kereso bazdmeg, hanem kapjon nemi segitseget is, hogy merre induljon''

nagyszeru hely, nem is tudtam rola. szerintem kellene ra egy 'hivatalos' megoldas, nemi szoftverel megtamogatva. amugy egyetertek amit irtal ebben a hozzaszolasban.

2) szerintem egy redundas topikot nyito ujoncnal is bunkobb aki csak arra kepes hogy bekaparja azt, hogy 'hasznald a keresot bammeg'. szerintem ez sokkal negativabb a ph szinvonalara nezve mint egy kerdes egy topikban ami mar otodszor lett felteve.
    valamennyire azert a torzstagoknak vendeglatoknak is kellene lennie, es nem kellene tul felsobbrenduen hozzaallni, foleg hogy van egy olyan erzesem hogy a nagy hasznald-a-keresot hozongok tudasa nem er fel a csendben valaszolokeval.

3) foleg a gyujtohelyek hozzaszolasait nagyon nehez ertelmezni legtobbszor. ki kinek es mire valaszolt - ha valaszolt egyaltalan a kvazi-offtopikok kereszttuzeben. pedig azert olvastam az ulysess-t.
    le a gyujtohelyekkel. abszolut kereshetetlenek es hasznalhatatlanok.

Aktív témák