Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• l@czko

aktív tag

válasz Fade_Away #173 üzenetére

Csak egy aprócska,szürke vélemény:
    4 éve netezek szinte minden nap,több mint 8 órát.Láttam már pár fórumot életemben,de speciál a PH-ra még soha nem regisztráltam magam.Nem tudom miért.Talán nem figyeltem fel rá eléggé.De ez pár napja megváltozott és ''újonc ''-ként lám itt vagyok.
    Erre - bevallom - kissé megrökönyödve olvasom a sok régi PH tag véleményét erről a korlátozásról.
    Szerintem az a mod és az a user,aki nem veszi tudomásul,hogy semmilyen fórum nem létezhet hülye kérdések és topikok nélkül,az jobb,ha befejezi a munkát/olvasgatást.Ez az én véleményem.
    A másik,hogy nem valószínű - szerintem - az,hogy új topiktémáim milyensége attól függ,hogy éppen a PH-n milyen státuszban vagyok.
    Ezen sztem kicsit rágódjatok el,mert lehet,hogy kényelmetlenséget okoz a sok ismétlés és ''hülye'' téma szűrése,de szerintem hadd maradjon a szabad topiknyitás már alapvető jog egy nyílt fórumon.Vagy akkor korlátozzátok le annyira,hogy csak a régi tagok fórumozhassanak és nem lesz vita.Folyton értelmes topikok nyílnak majd és nem lesznek hülye kérdések.
    Ennyi volt és elnézést a szófo....ért,de kijött belőlem!Sorry! :(

Aktív témák