- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem777
csendes tag
Üdv!
A probléma a következő: Adott egy PQI U273 8GB pendrive első pár alkalommal tökéletesen működött (laptop-on használom) ,aztán egy formázást követően (fat32) szomorúan konstatáltam, hogy nem világít a led rajta , nem látom az eszközök között.
egy kép a hibáról:
Rádugom a laptopra....rendszerhang megvan érzékeli a gép....hirtelen ezután jön a leválasztást jelző rendszerhang.....majd az eszközkezelőben meg is van a hiba sárga felkiáltójellel ugye....eszközillesztő szoftver miatt kiabál, de nem értem miért....
Már mindent megpróbáltam amit lehet, eltávolítani....majd manuálisan ill. automatikusan újrafelismertetni...de semmi. PQI honlapján van egy Dr.UFD nevezetű szoftver ami elvileg javító funkciókat lát el, de azzal se jutottam előrébb.
A történethez hozzátartozik, hogy a pendrive jó és tökéletesen működik az asztali gépen amin XP SP3 van. (bár a sebessége elég gyenge...5-6 Mb/s, írás és olvasás egyaránt, ez kevés nekem nagyon és nem tudom mi lehet az oka)
Ha valakinek van valami megoldása erre ossza meg, mert már az agyvérzés kerülget :S
Előre is kösz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest