Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#4632) Reflax válasza King Unique (#4631) üzenetére


Reflax
tag

Elfelejtettem odaaírni, hogy hátlapi USB-hez kapcsolódva sem műkszik a dolog. A mostni helyzet, hogy azt fedeztem fel az alaplapi USB porthoz rányomok egy előlapi USB-t, tök mindegy melyik házét, akkor nem fog működni amit rákapcsolok. Szóval ennek tudatában másik gépen megakarnám csinálni a pendrive hardverjét hát ha azzal van a gond. Még az jutott eszembe, hogy a Windows esetleg valami túéfesz vagy valami más ok miatt letiltotta a pendri-et és ahogy bedugom, azonosítja, és letiltja a kapcsolatot. Erre azért következtetek, mert másik gép felismeri. VAn rajta 14 USB port az alaplapon, plusz a többi USb pines csatlakozások. ÉS azok közül egyik sem fasza. Az USB portok pedig egyik sem ismeri fel a pendrivet, még akkor sem, ha hozzá kötök egy elosztót és arra valamelyik portjára akarom rácsatolni.
Szóval van valami mód a pendrive újraconfigolásához? Például anno ha cheateltél és kaptál ip bant, akkor csak reinstalláltad a gépet, és újra gamelhettél. Itt is gondolom ez van, hogy letiltotta a csatit, és másik azonosítót kée neki szerezni.

CPU: i7 950, VGA: GIGABYTE GTX 1650 Super 4GB OC, 14GB RAM, SSD: 250GB Samsung 860 EVO, HDD: 1TB WD Blue, 1TB WD Black. Motherboard: Super Micro X8SAX 3 channel, Ház: DeepCool Matrexx 55

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.