Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Egy reklamoldalt linkeltel, ahol ki kell banyasznyi az ezenyi reklam kozul, melyik nehany reklamcikkre kattintsak, hogy valoszinuleg nehany ujabb reklamoldalon at megtudjam, hogy megis milyen programrol van szo, milyen op rendszer alatt/ hw kornyezetben, stb. mukodik es freeware vagy portable vagy shareware vagy csak kattintgattam reklamokra feleslegesen.
A "normalis tesztprogram" alatt azt ertem, hogy azonnal eljutok a program weboldalara, ahol latom, hogy bizonyitva van, hogy megbizhato, valoban mukodik, mire jo, milyen kornyezetben mukodik es altalanos elemzesre alkalmas.
Meg nem volt idom megnezni a pendrajvokat, a hiba leirasbol nekem ugy tunik, hogy valamiert nemcsak, hogy nem hajlando hatterben mukodni, hanem idonkent blokkolja az oprendszer mukodeset.
Jo esetben csak hw hibat okoz, rossz esetben valami process vagy rosszindulatu dolog futhat a hatterben.
Amugy igen, en is odavagyok a jellemzoen jol specifikalt es pontos hibaleirasokert, mint pl. "lassu a gep a pendrajv hasznalatakor".
Mert jelenleg ennyit tudok en is. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest