Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDaM909
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, tudom, hogy ez az olvasási sebesség. Jelen esetben csak a pendrive-ról SSD-re való másolásról van szó (lehet a legelső ezzel kapcsolatos posztomban nem egyértelműen írtam ezt/ott még az írásról is írtam). A rendszerem Win 7 egyébként.
Igen azt írják, hogy eltérhet az olvasási sebesség, de hogy konkrétan mennyivel, arról semmit nem írnak, ahogyan arról sem, hogy milyen rendszeren, konfigon tudja a 150MB/s-hez közeli értékeket elérni és még ezt is csak az apró betűs, hátoldali részen.
Lehet nincs mit csodálkozni, viszont kicsit több konkrét információt kellene szerintem feltüntetni, amiből reálisan lehetne tájékozódni, szerintem így lenne tisztességes
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen légtisztítót vegyek?
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest