- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyroli
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Próbáltam, sajnos azt írja ki hogy nem találja. Illetve minden egyes csatlakozáskor azt írja ki hogy kívánja az ADATA UFD (G
vizsgálatát és javítását? Szektorhibák keresését és javítását is kipipálom lefut bezárja az ablak saját magát utána leválasztom újra be és ugyan ez. Diskpartot is megcsináltam a leírás alapján az sem segít rajta. Nincs adathordozó az eszközben. Nincs elég hely a partíció létrehozásához meg ilyeneket ír ki...Egyéb ötlet? Vagy teljesen meghalt?Szerk: Most úgy néz ki jó lesz, próbaképp rámentem a vizsgálat kihagyására és visszaállt minden. Mondjuk ezt nagyon nem értem hogy hogy
Most indítottam egy saját helyreállítót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PayPal
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vizsgálatát és javítását? Szektorhibák keresését és javítását is kipipálom lefut bezárja az ablak saját magát utána leválasztom újra be és ugyan ez. Diskpartot is megcsináltam a leírás alapján az sem segít rajta. Nincs adathordozó az eszközben. Nincs elég hely a partíció létrehozásához meg ilyeneket ír ki...Egyéb ötlet? Vagy teljesen meghalt?
Most indítottam egy saját helyreállítót.