Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz1977
újonc
válasz
zsotesz1977
üzenetére
Nos mivel itt a fórumon elfogadható választ nem találtam a problémámra,ezért ugy gondoltam ha már ki kell dobnom a 16gb-os pendrivémet előtte kipróbálok valamit. Szétkaptam a pent fogtam egy öngyújtót és elkezdtem a memória csipet melegíteni, először az egyik lábak felőli oldalát majd a másikat,ezt párszor megismételtem mire már jó forró lett (és kormos is) a cin is megolvadt a lábainál. Nem gondoltam hogy jó lesz,de mikor rátoltam a gépre a szemem majd ki esett mikor nem formázást kért, hanem működött tökéletesen,minden adat ami rajta volt megmaradt,azóta is működik. Ha valaki ilyen problémával találkozik, és mielőtt kidobná egy próbát megér szerintem. Problémája pedig az volt hogy a gép felismerte de egyből formázni akarta (amit persze nem lehetett) és a 16gb-ból csak 8mb-ot látott a gépem.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest