- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz1977
csendes tag
válasz
zsotesz1977
üzenetére
Nos mivel itt a fórumon elfogadható választ nem találtam a problémámra,ezért ugy gondoltam ha már ki kell dobnom a 16gb-os pendrivémet előtte kipróbálok valamit. Szétkaptam a pent fogtam egy öngyújtót és elkezdtem a memória csipet melegíteni, először az egyik lábak felőli oldalát majd a másikat,ezt párszor megismételtem mire már jó forró lett (és kormos is) a cin is megolvadt a lábainál. Nem gondoltam hogy jó lesz,de mikor rátoltam a gépre a szemem majd ki esett mikor nem formázást kért, hanem működött tökéletesen,minden adat ami rajta volt megmaradt,azóta is működik. Ha valaki ilyen problémával találkozik, és mielőtt kidobná egy próbát megér szerintem. Problémája pedig az volt hogy a gép felismerte de egyből formázni akarta (amit persze nem lehetett) és a 16gb-ból csak 8mb-ot látott a gépem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest