Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
sziasztok! olyan problémám van, hogy rendeltem egy 64GB-s MicroSDHC kártyát, és hozzá kaptam egy USB-s kártyaolvasót. az volt a tervem, hogy a telefonomban (Sony Xperia M2) és pendriveként is tudjam használni...viszont az a bökkenő, hogy exFat és Fat32 4 gb-nél nagyobb fájlokat nem enged a telefonra másolni(én pedig elég sűrűn dobálózok ilyenekkel), ezért a beépített windows-os partíció kezelővel átformáztam NTFS-re, persze az kiment a fejemből, hogy a telefon nem támogatja az NTFS-t. Formázás után az a jelenség került elő, hogy miután rámásolok akármit is, az normálisan működik, olvasható, viszont ha egyszer kiveszem, újracsatlakoztatás után akár a gépben, amiben előtte volt, akár másikban, azt írja minden egyes fájlra, hogy "A fájl/könyvtár sérült, vagy nem elérhető." Mi lehet ennek az oka?
És még egy kérdésem lenne, megoldható esetleg valahogy ez a telefon-usb kártyaolvasós pendrive dolog házilag?
köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendszergazda topic
- Apple Watch
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest