Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
asthma
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Kingston DataTraveler 100 G3 típusú pendit. Első csatlakozás alkalmával tökéletes működött, másoltam is rá cuccot. Eltávolítás után gyorsan visszadugtam, mert valami lemaradt, de már nem ismerte fel a gép. Azóta nem hallani a jellegzetes usb-s eszköz csatlakoztatási hangot sem. A port működik, más eszközt érzékel ezen keresztül. Az eszközkezelő sem jelzi, hogy a tároló csatlakoztatva lenne. Valakinek valamiféle ötlet? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest