- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
ro_bert17
üzenetére
Be kell tenni ugyanabba a tv-be és leformázni ott. Utána néhány pc-n jó lesz. Ugyanilyen penem van, csak 8GB-os, és csak így lehetett valamennyire használhatóvá tenni. Én egyszerűen egy mindigtv-s settopbox-ban használom műsör rögzítésre és visszajátszásra, pc-re nem viszem át. Persze nem tökéletes megoldás, de jobb mint a semmi...
Ezek a linux-os masinák, mint a mai modern tv-k és settopbox-ok valamiért sajnos elxarják a peneket... Én arra jutottam, hogy amíg nem formázza le az ember őket egyszer sem bennük, addig jól működnek pc-s környezetben is, de utána meghalnak a pc-k számára, és már csak a gazdagépben hajlandók működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házi erősítő építése
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 1TB M.2 NVMe
- Western Digital Red Pro 3.5 14TB 7200rpm SATA3 (WD142KFGX)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest