Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Bővebben: link ide is be-be nézhetsz!

-
Poppy
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a meghívást, de nem hiszem, hogy elmegyek. Sick Boy nélkül nem lenne kedvem, ő meg nemigen látogat el hozzánk. Biztosan jó lesz.
Komlóiak vannak itt egyébként? -
Loretto
veterán
nos a kedves bnő olvasta a fórumot(megen) és mondta mormota hogy jöjjön az bnőd is. ja és ha jön akkor lesz fényképező is.
-
mormota
senior tag
teis röhöx majd, én bnőm, meg azt mondta, hogy ő ott úgyis unatkozna, mert aok ''kockafejű'' találkozii majd, és nem lesz másról se szó, csak gépek, gépek, és gépek. majd beszélek vele, és el fog jönni, és akkor már lesz 2 lány is... te is hivd el a tiedet, és akkor lesz külön lány részleg
-
mormota
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
az teljes mértékben a hangulattól a társaságtól, és a (pénzügyi) kedvtől függ sztem.
én, ha jön bnőm, (és poppy is, akivel majd tud beszélgetni) akkor nem hiszem hogy be fogok. egyébként se arról szól a dolog, hogy összeverődik egy internetes fórum (A fórum) x tagja, elmegy egy pizzériába, és úgy beiszik, hogy ottalszik
. szóval nem hiszem, hogy ez lenne a módi. előfordulhat, hogy egyes emberek annyira jól fogják magukat érezni, hogy kicsit jobban felöntenek a garatra, mint társaik.
előtte azért kell találkozni, hogy ''bemelegítsünk''
-
Sick Boy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
hihihi egy csajnak biztosan jó olyan emberek között, akik a duáldédéerről, a csipszetedtude453MHzetvinni, a moddingvilágítókütyüpotméterhidegkatódcsőről, ill. a tévékártyadévédigitalizálókártyaadatfolyanfrémrétről beszélnek egyfolytában

lehet, hogy most rosszindulatú voltam, még nem voltam egy ph-s talin sem, be is szoktatok b***ni?

-
Loretto
veterán
mindenki ennyire várja poppyt?

-
WuDu
tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
mejuik webcimre gondolsz, tobb is van

amugy siman tudsz domaint regelni, akármelyik szolgáltatónál (swi, freeweb, extra...) en freewebnel vagyok. 2500 / év a domain fenntartas (mindenutt ennyi), amit ugy oldanak meg, hogy ramutat a www.fw.hu/akarmi-re majd a cim.
Amiert nincs oldalam? hat erdekes kerdes, talan azert, mert nem fizetek magamnak eleget, hogy lekodoljam
de amugy majd lesz, csak most 3 projektem is van egyszerre, ami jobban fizet...
Amugy egy gaz van az fw-vel, hoyg amikor en irok mailt, akkor a @ utan a @fw.hu kerul sajnos
A reg igazi oka az volt, hogy mas ne foglalhassa le
[Battyam is regelt vagy 5 cimet ]
Poppy-nak üzenem, hogy jöjjön nyugottan, nem harapunk, es lagalabb lesz egy jó estéje...

-
Sick Boy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
majd mondom neki

Tudod, Ő, szal miattam van itt, ill. hogy is mondjam, szal látta, hogy folyton a fórumon lógok és megtetszett neki és regelt, de nem nagyon jár fel (koliban nincs a szobájukban internet
)
de fel fogom hívni a figyelmét rá, oks?
azért néha fel szokott járni, blogol is, csak ritkán

[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére

-
Sick Boy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Majd ráveszem Poppyt is, hogy menjen (Ő a kedvesem és Komlón lakik)
á úgysem fog menni...

-
gabx76
senior tag
Van egy ötletem a harangra:
Mindenki vigyen magával ''flex''-szet, aztán ki tud nagyobb darabot hazavinni belőle...
Multoriban láttam turistákat, ahogy videóval veszik fel, hát ezek *&.@*!!! -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ez nem azonmúlik, következő héten zh hőtan áramlástanból, és ezzel csomóidő elmenni tanulással, na jó lehet amúgy se tanulnák, de nem biztos.
-
TrollBalint
addikt
Én nem tudok vinni fényképezőt, és nem is igérem

pweisz: most itt a nyilvánosság előtt kijelentem, hogy jösz!
Többiek: győzzétek meg Ti is, mert még nagyon gondolkodik...
-
mormota
senior tag
az yóóóó... az nagyon yóóóóóó.
remélem minél előbb emelik a sebességet
btw: mit találtam imént a képeim között
Bővebben: link -
mormota
senior tag
HA itthon lesz a gép és
HA nem felejtem el elvinni,
viszem, és csinálok képeket
esetleg még fel is tehetem valahova netre free tárhelyre, album formulában
Előre megkérek mindenkit NEM kinevetni !!! mert megsértődünk (énis meg a gép is) -
b0unCe
aktív tag
-Az országban minden matav területen lévő ADSL előfizetőnek emelnek!
Szivesen vallalnam fotgeppel valo kattingatast es kepek netre feltolteset is.
-
b0unCe
aktív tag
Bővebben: link
Errol tud vki vmit. Pecsen kinek es hogyan? En dravanetet hasznalok, nekem jarni fog? -
mormota
senior tag
ha gondoljátok lehet majd hozni digitális lélekrablót (fényképező)
nem tudom kinek van, milyne van. (én fel tudok ajánlani egy viszonylag vacakot) -
Loretto
veterán
én is egykén megyek majd asszem.
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
hehe majd meglátjuk, mert asszem a következő héten irok hőtan-áramlástan-ból

-
Csepy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hi!
Én egyedül megyek az biztos.
Regards: Csepy -
mormota
senior tag
ugyis megismerjük egymást majd.. wuduval megyek ugyis, őt meg mindenki ismeri, esetleg ottlesz iginotus is. trollbalint meg csak megismer minket. 3 ifjú titán a harangnál várakozik (és cigánykereket hány, és zsonglőrködik)

-
WuDu
tag
Aki PH talira jön, az skótszoknyában lesz és kész

Amugy meg tök egyértelmű, mert néhány 70 éves öregúron kivul senki se tartózkodik a harangnál, amikor az éppen zenebonál
-
Loretto
veterán
oksi megvan. mindenki hozza a gépét
na milyen okos vagyok? 
van szája mindenkinek és majd kérdezősködik. -
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
mittomén. cigánykereket hány aki ph-s. vagy zsonglőrködik 5 labdával... mittonén.
biztos megismerjük egymást. ha meg nem, akkor pech.
ki kéne vmit találni erre
-
mormota
senior tag
akkor mégegyszer tisztázzuk:
12.-én (pénteken) 18:00-kor a széchenyi téren a dzsámi északi felén a haranglábnál találka (hogy tudjuk ki-kicsoda (nagyából) ) azután eggyüttesen lebaktatás mizéria pizzériába
aki akar, az egyből mehet kajálni mizériába (de ők 19:00-re menjenek)
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Egyrészt azért találkoznánk, hogy tudjuk ki kivel van, másrészt meg ez egy nem egy nagy harang, hanem csak egy pár méter magas. talán 3? De valami olyan ronda, ill. biztos meg van a maga szépsége, de inkább egy ''futurisztikusabb'' környezetben, nem pedig egy ilyen szép
helyen 
-
Csepy
őstag
Hi!
Mennék én is, ha nem gond!
Regards: Csepy -
sebela
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Hi!
Én még megvagyok, küzdök a 11. évfolyam megpróbáltatásaival
Bár látom itt fiatalnak számítok
Még nem tom,hogy L tok-e menni a talira mert Lvileg lesz egyetemen fizikaszakkör 12én aminek 5kor van vége és még haza kellene mennem (mert iskolatáskával azért nem kellene jönni
)...Majd meglátjuk...(vagy később megyek a mizériába vagy ahol lesz)
Én a sört szeretem
Főleg a barnát és a feketét;)
Harang:
Sztem iszonyat csúnya, egyáltalán nem való a térre és a betonbunker körülötte még ocsmányabb (bár tom,hogy a régi templom alapját akarja jelképezni de akkor lehetett volna vmi természetessebb anyagból csinálni [pl kő])...szerencsére még nem hallottam a harangjátékot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
he? miért nem talál oda senki? vagy csak ne ott kelljen kideríteni hogy ki kivel merre meddig?
milyen harang? -
Loretto
veterán
én mizériára szavazok.
-
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
mármint a mizériába menet találkozzunk, nem a mizéria bejárata előtt

tehát harangláb 6-kor, és akkor ismerkedési est?
-
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
igen a 12.-e az marad. csak az időponttal haxolunk még egy kicsit...
szóval van két alternatíva:
1: találka a harangnál 6-kor, és előtte akármit lehet csinálni (mármint a találka után, és mizéria előtt)
1.1: találka a harangnál fél 7kor, hogy leérjünk szép kényelmesen mizériába 7re
2: találka a mizériában 6kor és akkor nem tudunk mit csinálni
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
délben biztos, este 6, meg du 2 valszeg
-
TrollBalint
addikt
Én meg pont a borért nem igazán vagyok oda, de ha azt kell inni, azt iszok

tőlem lehet sör is, bor is, esetleg mindkettő
De ha találka előtt találkozunk egy sör erejéig nekem úgy is jó
Amúgy inkább talán a sörre szavaznék, mert abból (elvileg) többet lehet inni, mert nem árt meg olyan hamar (viszont szénsavas, és hamar eltellek vele
)
szerk: láttam ma 3x a harangot. Most már azt hiszem hozzászoktam annyria, hogy meg is hallgassam a hangját
mikor szól?
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
akkor énis asszem csatlakozok atushoz, mert én sem vagyok oda a sörért... azért megiszom, nem arról van szó, csak a bor jobban csúszik

-
Dalai Láma
őstag
válasz
badbrother
üzenetére
Ez így van. Nem tudom, hova lettek. Atust is régen láttam. Andorpapának beindult az egyetem, Drake egyszerűen felszívódott, Padre-t is nagyon régen láttam errefelé. Mattyerről sem tudok semmit. McJames, Cadaver, Sebela és a többiek? Pedig milyen királyok voltak azok a régi PH! talik! Minden évszakban volt ám! Szóval most a fiatalokon a sor, hogy ismét felelevenítsék ezt a hagyományt. Annyit még mondanék mellé, hogy a SÖR az szinte köteleő jellegű egy ilyen talin, kivéve Atusnak, neki a bor jön be

-
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
szerintem akár előtte találkozhatunk is akárhányan akárhol vagy akár előbb is oda lehet menni, esetleg egy sör valahol máshol... ki hogy érzi, csak jelezzétek, mert néma gyereknek az anyaja (is tud jelbeszédet olvasni)
-
WuDu
tag
Nyugi morm, nálunk (Komlo Citty
) van valami irdatlan harangjáték punktban 14.00-kor, ami ha mindenigaza a bányászhimnuszt játsza el. Na az az igazán idegörlő...ha tehetem akkor az említett időpontban lehetőleg nem vagyok a városban 
Akkor hétfőn jöszöl turázni? Ju mindta, hogy beszélt veled, de csak annyi a fix, hogy Ági nem tonhal meg igen...veled mi van? -
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
ugye-ugye? most az előbb szólt itt is a harangjáték... hát én már nagyon unom... anyám mondja ő meg egyenesen egyre jobban szereti, merthogy most már tudja a dallamát is
-
Iginotus
addikt
Nekem meg tökmind1 csak csörgess meg

-
mormota
senior tag
november 12 péntek 19:00 (vagy előbb kívánság szerint) mizéria pizzéria
-
Loretto
veterán
akkor a dátum ok eddig?
-
laxius_
tag
En is pmmf, info, meg villamos
Amugy most akkor mikor hol lesz a tali? meg mit csinalunk oitt?
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Jövedelem
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Autós kamerák
- Sorozatok
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
(ez mind csak vicc persze....
vagy lemaradtam vmiről?