Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
Aktív témák
-
mormota
senior tag
dunaújváros iparváros, ottvan vasművek, már nagyban gyúrok rá, hogy elmegyek majd, oszt szééééjefényképezem( biztos van olyan része amit lehet, meg bemehetek.. majd meglássuk)
kóreába meg naná hogy fényképezek... csak laptopot kell szerválni előbb, amire a sok képet fel tudom tenni.
albi meg még kilátástalan, nemtom hogyan lesz.. az is alakul majd.
netem meg sztem melóhelyen lesz majd... de ez is kiderül még... egyelőre csak építik a gyárat -
mormota
senior tag
köszi.
a fotozz.hu-ról már írtam pár embernek.
ebből eddig egy válaszolt.
meg kideritettem, hogy van pécsett 2 fotokör, az egyik profibb, konzervatívabb, a másik mittoménmilyen.
a foto.lap.hu-n lehet megtalálni mindkettőt.
mediterrán fotókör: http://www.photograph.hu/
ők kicsit lazább társaság, ők a fotóaránából tömörültek össze.
a másik a mecseki fotóklub: http://www.mecsekifotoklub.hu/
nekik elég komoly programjaik vannak, és szerintem nem igazán hobbifotósokból valók -
WuDu
tag
Sógor ladáját lefújtuk egyszer valami fémfestékkel
Hát az eredmény és az érzelem elég vegyes lett, mert a ''művészek'' ( sógor és én ) még soha nem láttunk ennél szebbet, bezzeg nőm faterja akinél megtörtént az eset, hát csak annyit mondott, még jó hogy csak egy lada
De elvileg aztmondta, hogy ha 3-4 rétegben fújuk rá akkor elég szép lenne, de hát annyi festéket nem fogunk venni, mert kell benzinreD
-
gabx76
senior tag
Gyerekek!
2db 5kg-os poroltó! Ráfujod, megszárad, királyvíz sem szedi le. Szép fehér.
Ha gyújtasz valami nagyobbacska tüzet a gépjármű mellett, a tűzoltók ingyen kivonulnak, lefújják.
Nem a levegőbe beszélek, nagyapám ladája már megjárta egyszer. Pechjére a mellete parkoló autót kellett oltani... -
gabx76
senior tag
Nem egészen. A pilótának többszörös szilánkos nyílt combcsonttörése volt mindkét lábán, illetve egyéb zúzódások, törések, de már nagyjából összerakták a srácot. Csakhát a felépüléd még rengeteg tornával, egyébbel jár.
Csak az egyik ápoló tudott kiugrani, az pilóta és a doki beszorult, úgy kellett kirángatni őket a roncsból, mert félő volt, hogy kigyullad a kifolyt kerozin. (két perc múlva be is lobbant)
no igen, valahogy ez az egész jellemző kis hazánkra. szerencsétlenek repkednek ezekkel a több, mint 20 éves roncsokkal, és a médiában a legfontosabb, amit meg kell jegyezni, hogy bizonyám ő már 3x lezuhat. Azt nem teszik hozzá, hogy 1x sem tehetett róla.
Az állam meg védi a mundért, nehogymár új gépeket kelljen venniük. -
Agostino
addikt
Éppen demográfián ücsörögtem amikor hallottam hogy valami helikopter köröz arrafele. Óra után meg filoztam hogy hogyan menjek home, 30ra hol szálljak fel, az ujságárus oldalán az Ifjúság útján, vagy a túloldalon, és akkor elmegyek a Kürt utca fele. Ehhh. Mellesleg anyám valami olyasmit is hallott, hogy nem ez volt az első félresikerült landolása a pilótának.
-
Loretto
veterán
Eszter írt neked? Mert ugyfest ahogy tegnap teloban, kapott egy 2k-s ajánlatot, de mondom neki hogy irjon neked mailt, vagy ide a fórumba.
Trollbalint: vmikor tudunk talizni mert kéne az kis léValamelyik nap le tudsz jönni konzumhoz? (nem akarok hegyet mászni+nincs időm
) szerda nem jó mert temetés Kaposváron , péntekeen meg dolgom van.
-
pweisz
senior tag
itt a pereces: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
nekem 1 hét mulva szállitották, mert nem volt raktáron, holott azt irták, hogy van
(haggyuk)
szóval amikor irtam nekik egy kérdőre vonó levelet, akkor irták vissza, hogy igen megvan a rendelésem, csak még várnak arra, hogy megérkzzen a rendelt gép hozzájuk.
arról, hogy átadták a futárszolgálatnak a küldeményt lvélben értesitenek. -
mormota
senior tag
sajnos csak 3.2 megapixeles a gép, de ha majd nagyobb leszek, és lesz saját keresetem, akkor majd lesz jobb gépem is. monnyuk 4-5-6megapixel
(szép álmok) lesz hozzá széles látószögű objektív, meg minden ami kell, és AKKOR lesz szép és éles, meg nagy felbontású a panorámakép.
nomeg persze megrendelem a magasságosnál a szép és tiszta időt, meg megvárom, hogy ne legyen alacsonyan a nap...
szóval egy-két feltétel még várat magárade aért reménykedek
-
WuDu
tag
Matek I. : 3 félév
Matek II. : 1 félév
Matek III. : most nyomom a második félévet, mert köccsög S Csaba megvágott fél azaz 0.5 pontal tavaly. Ráadásul ugy, hogy én mondtam meg neki, hogy elszámolt valamit, és igy megitált nekem 2,5 pontot, de az a q*rva fél pontot nemvolt kéres megadniDe majd idén, megmutatom neki
-
mormota
senior tag
a szórós tantárgyak: matek!!
kémia, biológia, természetvédelem, praktikum
matek az olyan, hogy nincs (még idén) benne:
mátrixok, valószinüségszámíítás (ha jól emléxek)
az új matekrendszer miatt nehezebb lesz majd a amtek.
most viszont az volt a jó, hogy 4 zh-t irtunk a félévben, és nem 2-t
így sokkal könnyebb volt megcsinálni (szerintem) -
TrollBalint
addikt
Ezek nem csak spam-ek, hanem vannak emberek, akik irogatnam random szerüen, randomszerü embereknek.
Általában a lányoknak nagyobb gyakorisággal... Van két lány ismerösőm, akinek naponta jön egy ilyen...
Loretto, akár meg is ejthetnénk, bár nem sok mindent kell beállitani
Majd vegyél fel a listádra, ma megyek haza, nem is olyan sokára, de holnap délre már itt leszek
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alkoholista nevelde
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest