Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
mormota
senior tag
mondjátok szépen: ''boldog szülinapot mormi
'' immáron 22. alkalommal -
YoungOld
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát, mivel legközelebb sajna csak 26-án talizok vele, ezért nem si veszem még meg, majd küldök interneten lapot, és ha találkozunk, akkor kap ajándékot, addig meg még ráérek...
-
csak1rapper
újonc
Lenne egy eladó World of Warcraftom leregisztrált accountal, penteken regeltem szal meg ingyenes 30 napbol eleg sok van vissza....
aprilisig lehetetlen szerezni, 8000 ert odadom aze me le van mar regelve....
ha erdekel vkit : yopp@sly.hu MAIL , vagy yoppont@marihuana.ro MSN
alkudni lehet talan, de nem sokat
-
Szpájki
tag
Talibol lesz valami?
a LAN-os helyet, még nem kérdeztem meg... -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mail akkor tárgytalan

-
Agostino
addikt
Most értem vissza a fodrásztól, és ahogy hazafele baktattam, láttam egy lányon egy tök jó kesztyüt meg sapkát.Szóval szerintem nem lenne rossz ötlet egy kesztyü pl, sőt ha van egy kis himzési tehetséget, rávarrhatnád az egyik kesztyüre a te neved a másikra az övét.
Atyavilág miket ki nem találok
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Nem ismerem még nagyon mélyen Pécset, mert Szombathely környéléről jöttem, de pl Szhelyen volt ilyen indiai meg vodoo meg nem tom még, ilyen budhista boltok, ott nagyon izléses dolgokat lehet venni. Ha van Pécsen hasonló valahol, ott szerintem biztos hogy találsz valamit.
-
Agostino
addikt
Ha van a barátnődnek DVD playere, neked meg van időd, meg soksok közös fotótok, akkor csináltahnál egy DVD-t vagy CD-t amire felrakod a képeket. Bocs ha sz@r ötlet, de most ez ugrott be

-
YoungOld
tag
Béláim az úrban!
Segítségetekre lenne szükségem: tippeket várnék, mit is adjak valentin napra... A szokásos csoki, meg masnihegy, meg anyámkínja helyett valami normálisat (ne adj' isten használhatót - nem robotgépet
) szeretnék adni. Holnap délelőtt venném meg, és ha láttatok valami ízléses valamit, ami szerintetek jó, akkor ne tartsátok magatokban.
Köcce! -
mormota
senior tag
TrollBalint, Loreto:
ti mit csináltok ilyen sűrűn a koleszban?
üzleteltek? -
pweisz
senior tag
Utána olvastam a neten tényleg évége felé lessz a mozikban a film.
-
gabx76
senior tag
Ma volt a hiradóban a forgatás. Valami ''Igazi Mikulás'' című filmet készítenek városkánkban, Cserhalmi főszereplésével.
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szinten leszel? Vagy merre? Mikorfele menjek? Mert akkor 17:00 fele elindulok és akkor 40 perc mig odaérek ok? Addigra lét vedd ki
Ha nem lennél a szobában akkor csak rádcsörgök és akkor tudod hogy ott vagyok ok így(sajna most nincs sok lé a telomon ,bocsi hogy csak így tudok jelezni)? -
YoungOld
tag
válasz
Agostino
üzenetére
Én túrós batyut szoktam nála venni. 120 Local Creditért adja és szerintem nagyon finom. Nem is kicsi, finom is, nem is drága. Ráadásul marha jó fej a Pereces, mindig tukmál jópofa szövegekkel, hogy kettőt vegyek, amúgy teljesen korrekt, blokkot is ad, fogóval fogja a kaját, szóval én csak ajánlani tudom. A mai szövege az volt (csak egy batyut vettem most), hogy vékony maradok és akkor a barátnőm félre fog emelni. Na mondom, ez kész
, mindig röhögve jövök el tőle. -
Agostino
addikt
Vett már valaki A Perecesnél perecet? Csak a poen kedvéért érdekelne mi finomat árul

Olyan büszkén járt kelt ott egy két fazon mintha Oliver Stone keze alá dolgozna. A rendező vagy kifene rikitósárga mellénykéje vitte nálam a prímet
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Oksi akkor megyek kb 6 fele ok?
-
TrollBalint
addikt
forgatnak a Szt. István téren is? mert ott is valamit csináltak a szökőkúttal...
-
pweisz
senior tag
itt a pereces: Bővebben: link

[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Csak a 30-as a buszról néztem kifele, de nagy volt a nyüzsi, viszont A Pereces nekem is feltünt

Elnéztem a ''filmes'' Ikarus buszcsodákat, na mondom hát azé legalább Rábá-juk lenne.Attól voltam paff ahogy hátul a ventik fel voltka rakva rájuk
-
pweisz
senior tag
válasz
Agostino
üzenetére
Korábban voltam viszont lefényképeztem, ezzel együtt a perecest is, hogy komplett legyen a dolog, valami magyar mozifilmet forgatnak, mondta anyukám hogy mit, de elfelejtettem, valami Utolsó bohoc, vagy ez máshonnan jutott eszembe, pedig kb 1órája mondta, rossz a memóriám

-
Agostino
addikt
Hi all!
Járt ma valaki a közüleltek ma 13:00h fele a Széchenyi téren? Vmit forgattak a meki mellett. Lehet csak én vagyok lemaradva, de nem tom mit nyomultak ott. -
Szpájki
tag
zsíír

-
mormota
senior tag
emléxek még ámm rá...

nagy sms fal bámulás compók között, nagy röhögések...
beszólások
talán még meg is van a fal szövege vhol...
itt is van.. és nem is kellett sokat keresgélni:
Bővebben: link -
pweisz
senior tag
válasz
Szpájki
üzenetére
Van egy projector(vagy valami nagyobb eszköz plazma tv, stb) ami kivetít vászonra a szöveget, meg gondolom MMS-ből képet is tud(ha a régi nokia van rákötve akkor MMS biztos nem tud, abban SMS volt már egyáltalán?) és arra tudsz üzenetet küldeni, és akkor örülhetsz magadnak hogy látják a jelenlévő emberek
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
a sok mágus/varázsló/hadvezércsemete

-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Beszaggat?Nocak. Nálam is döccent helm-nél, ott sokan voltak.
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Munka kikapcs
Ami a fura hogy ugye múlt hét szerdán eladtam a ramom, azota nincs gép, és semmi gond nincsen még.
Lotr-ban hol tartasz? Helm szurdokot tovább vitted már? -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ahha.
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ahha. Csak jelemtkeznem kell 15-ig, meg csengetni kis zsét

-
TrollBalint
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Úgy néz ki okés a dolog. És mi a helyzet a jogi vackoddal? amiből a záróvizsga nem sikerült tavaly? mész júniusba?
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
17:30-ig suli. Utána, ok?szerda vagy csütörtök ok?
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szombat. Héten felugrok és akkor megszabadítom a bankszámlád a ''túlterheltségtől''
Ok?
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Baszaxik a ramvétel. Ugyfest csak drágábban lesz kingmax, így valszeg a-data lesz.
-
TrollBalint
addikt
most látom, hogy tengap voltam egy éves

Nem sokára már járni tanulok meg minden.
-
Szpájki
tag
van itthon régi nokia 1610 meg 1611 ha minden igaz
2-3 aksi hozzá.. töltő
ha valakinek kell...ingyé vihető, müködik, de csak ugy, ha aksitöltöről használod
jah kihagytam: bőrtokja is van ám
vagy hova lehet ezeket leadni? hogy szépen szelektiv hulladék gyüjtés részévé váljon... -
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
elektronikai hulladék (valószinűleg mobiltelefonok) újrahasznosítási, illetve elhelyezési lehetőségei egy pécsi közintézményen belül
de ez még alakulni fog majd -
Arval
csendes tag
Helló, helló

Hun-e lehet-e, kapni-e Converse lépőt-e Pécsett?
Eke-e
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ennyire unatkozol? Nekem tele a burám...
-
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
hát tudod első hét vége... mindenki megy haza, meg még melóba vannak akik vnnak.
elkezdtem írni a szakdolgozatomat...
lesz valami az már egyszer biztos
-
TrollBalint
addikt
mi ez a nagy pangás?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/7.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Materális dolgot akarsz?
(Egyébként a szinten leszek