-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Ebböl lesz 2 darab.. kijön olcson.. egy a gépnek egy a Tvnek.. azt ennyi...
-
#TOTTI
őstag
Azért nem kamion.. pályán 130 közuton 90 városba 50 meg lomha padlozni kell hogy felvegye a ritmust. igaz ha pirosba mennék 100km akkkor se menne 8.5L fölé.. Amugy közlekedni jo vele.. ha van kis lejtö felmegy 150re és akkor minden ok tarja is.. és ugy megy a jégen havon mint a gőzmozdony... nem lehet kitériteni.. nagyon jo kis auto TDIbe isten lenne..
-
MrWolf
csendes tag
Még a jogsim elején olyan szerencsében volt részem hogy alám került egy 91-es Lancia HF Integrale...Azóta nem nagyon szerettem bele autóba,pusztán használom őket a korlátaikkal, balesetmentesen
De kellett némi élmény és egy közlekedési eszköz, így vettem egy Naked Kawát 200kg-ra jut 130 ló és lehet vele kanyarodni is Az kellő ésszel felejthetetlen élmény, de az 1.1 glxes-0 százalék-befizetéses-sötített-üveges-Swiftes Csávók ezzel is "versenyezni akarnak"....
Komolyan annyira jó lenne ha ezek a bohócok csak pályán viccesednének a bohócmobilukkal, mert ott csak észtársaikat tizedelnék....
Egyébként meg rohamosan javulna a baleseti statisztika ha minden diák csak zsigulin tanulna vezetni szervo és fékrásegítés nélkül, mert azokon hamar meg lehet tanulni a fizika törvényeit
[ Szerkesztve ]
I solve problems
-
Totalcaron is volt erről az előre gyerkülésről cikk.. az jött ki hogy tulajdonképp előre magában illegális Szar a szabályozás. Se Smarttal, se Ifával nem lehet gyereket vinni, mert nincs hátsó ülés
Amúgy a Suzuki Swiftet (újat) is meg lehet nézni mekkora kívül... Csomagtér meg 270 liter?
Meg úgy általában az új "kisautókat", hát mind akkorára hízott hogy nagyobbak mint egy 10 évvel ezelőtti középkategóriás. Csak az utóbbiakban hely is van
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
yerico
senior tag
Nálunk 10 hónaposan váltottunk bébihordozóról gyerekülésre (természetesen Römert vettem jó drágán, annak jók a tesztjei). Addigra a gyerek már kb. 9 kilós volt, a tényleges gyerekülést meg nem tudtam berakni menetiránynak háttal. A hordozót természetesen mindig háttal kötöttem be. A kölcsönkapott hordozót nem érte be a kocsim öve, ezért vettem anno újat. A mostani Römert eddig bárhova be tudtam kötni, gyakorlatilag olyan, mintha egy 10 cm vastag falapot kellene bekötnöm, azt meg bármelyik öv átéri. Gyerekülést elöl menetiránynak szemben a magyar kresz egyébként tudtommal tilt.
-
Kaics
aktív tag
Meg mertem volna esküdni, hogy telefont árul.
-
-
yerico
senior tag
-
-
-
Magnum_
nagyúr
nekem is megvolt, de csak a tel. memoriájában, és amikor hard reset volt, eltünt rola... nem hinném, hogy megharagudna, de akkor csörög rá Te.
más: Eladó barátnöm FuSi Amio Pa 1510 notebook-ja, jogtiszta Xp HE, ATI radeon xpress 1100, AMD turion64 X2, 1gb RAM, kártyaolvaso, stbstb.... a 100000es lélektani határ alatt eladó, 99k. Játék az életben nem volt rajta, cask netezésre, szövegszerkesztésre volt használva, a fedlapon hajszálkarc van, ami csak fény felé forditva látszik, egyébként abszolut megkimélt, ki nem nagyon használt.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
tel.száma nincs meg vkinek? én felhivom, ha megvan vkinek..
tsigalko87: ha gyorsan kell olcson szép uj telefon, akkor esetleg MM? most vannak valami akciok, láttam pár napja, ilyen kis buta Nokiákból, vagy nem tudom mi az igényed.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Ott a media markt bemész meghallgatod és ha ott drága máshol megveszed.
Csa csa
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
aneda
senior tag
Ha ilyen mélységben hallod a zenét, és ilyen elvárásaid is vannak, akkor nem azon múlik hogy CD vagy bakelit. Fontos a rendszer amit hallgatsz, annak csak az utolsó eleme a fejhallgató. Hiába veszel 30k-ért fülest, ha a számítógépre kötöd rá. Ilyen drága fülesnek akkor van értelme, ha van egy tisztességes CD / bakelit lejátszód, és egy direkt fejhallgató erősítőd.
Nekem egy Ednet "gyártmányú" fülesem van otthon, és bizony az int. hangkari és a 320kbs mp3-as zene bizonyos szempontok szerint jobban szól mint az autómban, ahol pedig eléggé belebonyolódtam a kérdésbe. Szerintem az autóhifi egy ingoványos talaj, amit ott hallasz, az nem a komponensek hanem a beépítési környezet és a lánc hibája, semmiképp nem a hangforrásé.
Azt is tudi kell hogy az eredeti CD-t ha lemásolod, jól hallhatóan "butul" a magastartomány -> halgass eredeti CD-t.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
aneda
senior tag
Persze hogy kihallod, szerintem a dinamika veszteség hiányzik neked a 128kbs-nél, magastartományban úgyis mindent összezavar az első+hátsó hangszóró kombó, + a fejegység erősítője sincs a helyzet magaslatán.
A CD azért maradjunk annyiban hogy nem rossz, pláne ha megfelelő stúdióban lett felvéve.
A legtöbb mai CD lejátszó pont olyan mint a Tesla lemez játszó, nem rossz, de még egy Technics-től is fényévekre van, akkor szarul szól a bakelit???Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Magnum_
nagyúr
-
Ferdzsoo
addikt
Egyetértek 128-as MP3 nem zene, hanem szemét, de még a 192-esből is néha kihallatszik a tömörítés.
MP3 az 256-tól olyan szerintem mint az audio CD. Innentől nem hallok különbséget.
Ha pedig jó füllhallgatót akarsz, akkor csakis Sennheiser HD 5xx sorozatot ajánlom,. bár azok igazából 20k-tól kezdődnek, de ha veszel egy ilyet azt egy életre veszed.Én anno még Dare2live-től vettem egy "szaros" PCX100-as sennheiser fülest, esküszöm neked azóta nem hallgattam ennél jobb fülest, egyszerűen porráaláz mindent.
Ha minőségi füllhallgatót akarsz akkor Sennheiser.mod: régebben media marktba voltak kirakva HD sorozatú Sennheiserek, nemtom ki vannak e még rakva, és ha olyanjuk volt bekapcsoltak rájuk zenét és még bele is lehetett hallgatni.
A tapasztalataimat nem kommentálnám...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
-
Dare2Live
félisten
20khzet hallod? Én nagyon extra vagyok gyak 19khzig jó vagyok és amerre megyek hallom ahogy sipol a router/modem, stand byban zörög a tftlcd.... k*raidegesítő....
ha ilyen hallásod van akkor felejtsd el a zalmannt.....btw van egy db 1ht használt (még gyak bejáratva sincs) fölös prodipe pro800am [link]
[link]
meghallgathatod, ha tetszik elviszed. Az tuti, hogy ár/értékben ennél jobb az nincs. Ez komoly.itt kapható pl:
[link]
[link]
btw árban nettó ár alatt picivel szoktam gondolkodni.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem menj be, hallgasd meg, úgy is az a lényeg, hogy tetsszen a fülednek a hangképe.
Ennél komolyabb vizsgálatra már labor kell eszközökkel, szal ha tetszik a hangja, vedd meg.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
20kHz feletti hangok idegi problémákat okozhatnak, pont úgy, mint a 16Hz alatti ultrahangok pl tengeribetegséget.
A lemezjátszó frekiátfogása 12kHz, az FM rádióké 15khz CD lejátszóké a legjobb, mid van, ami túllépi a 20kHz-es tartományt? Mert átlag PC hangkártya nem fogja, valamint az átlag hangfelvételek sem. (128k mp3 powaaa )
Rendes tranyós ersőítőnél már jól jöhet egy komoly füles, de ugye a hangforrások ott is kötöttek, ott sem fogsz neki 25-28kHz frekiátfogású zenét hallgatni.
Na meg amit ezekre a fülesekre kínában ráírnak, arra sem lehet adni. Pl bármely bóvli hama tudja papiron a 20hz-20Khz tartományt...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sata kábelre valót tudok adni UV reagens zöld harisnyát, ha kell...
6-8k körül max 2600pro lenne, az volt, az nem kell. Több pénzt most nem akarok költeni, majd talán karácsony után 4670,4830 -at... Mondjuk egy 3470 4K pénzért még beleférne...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
#TOTTI
őstag
Hát azt nem tudom de több autónál is van ez.. majd megmérem 190nél is GPSel.. 120nál 116..ot mutat.. 140nél 134 de ez a 2005ös VW Caddynél még durvább 160nál 145el megyek...! csak németeknél van ez..? Ennyi a vége.. Ez benne van... De az érzés a fontos.. nekem.. ugyse erre való ez málhás szamár.. én meg monogám tipus vagyok egyszerre csak egy lány fog mellettem ülni..!
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Igen pl. gyorsulni nem lehet vele.. mert kb. 30nál elég neki az 1.. 2 az kb 75ig. 3. 110 4. 150 5. 190 de nincs ford. szám mérőm nem tom mennyit pörög.. eddig ennyit mentem.. akkora már a dobozzaj hogy nem is hallom a motort.. de pl 3.ba 60ról nagyon megy... viszont az 50et már 4.ben sem birja.. érdekes az áttételezés az biztos.. szokni kell...
-
#TOTTI
őstag
Törve volt meg volt repedve elöre fel se lehetne tenni... nem való autóra.. az hagyján hogy üt... én patkáztam vele kb 70el... ez egész autó alja kiment.. de talpon maradtam.. 700K volt a javitás.. pedig csak annyi látszott hogy a jobb eleje kicsit.. lejjebb van meg a felni kicsit ferde...
-
Dare2Live
félisten
és végül sikerült sapphire lapot szerezni infolexböl? (vagy akárhonnan?)
anno én nagyon akartam még aszem 939hez egy fehér sapphire lapot de BPen nem találtam kiskert/nagykert aki még csak látott volna korábban....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
te nagyon durván el vagy tévedve.
alaplapok: 18db van 36hó garival 2db 12hóval....
ramokbol egyetlen egyet tipust se árulnak 1év garival mindegyikre 3év vagy 5év gari van....
ésatöbbi.... ld árlistájukdon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
ja nem ez nem nyúlik ez fém.... fogalmam sincs konkrétan mi lehet ránézésre mindha egy nagyon kemény forrasztó ón lenne.
körbe vágni meg alapbol nem lehet mert a kupak és a mag között van oda meg nem nyulsz be szikével.
-
Dare2Live
félisten
nemtudom.... régen ennyire k* ferdék nemvoltak.
most egy kb 110Cn olvadó fémmel van a mag + nikkelezett réz talp összeforrasztva.régen hogy skalpoltad és mi volt alatta? jelenleg ha feszited akkor törik a mag is... voltak akkik itt PHn is kiprobálták.....
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
laptopszalon, notebookstore. vagy mediamarkt
nesa: én a notebookstore-ban vettem a notimat. amugy mire kellene,hogy AMD kell?
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Biztos egy gyenge/lassú AMD-s gépen indítottad, és nem bírtad kivárni az intrót...
Toljad tovább és jobb lesz...
Ha ez neked dög unalom, akkor szerintem Te nem is szereted a jó FPS-esket...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest