-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz Ricsi.M #101444 üzenetére
Szia!
Én igen. Elektronikus zenéket készítettem valaha. Éppen mostanában kezdtem/kezdem újra.
Annak idején kisebb-nagyobb sikerek is voltak, válogatás CD-n való megjelenés, stb. Meg akkoriban még diszkóztunk, úgyhogy szóltak is saját zenéink Pécs akkori ikonikus helyein (Boccaccio, B52), ez még a 2000-es évek előtt/elején volt.
Aztán én abbahagytan (család, gyerekek, stb), akikkel csináltam, ők meg szépen mind befutottak és neves DJ-k, producerek lettek
Van soundcloud linkem, ahol néhány zene fent van, ha esetleg érdekel... ismétlem, 2000-es évek környéke, gyenge hardverrel készült zenék, szóval semmi komoly
Igazából lenne kedvem ehhez, meg ahogy írtam, éppen újra kezdésben vagyok, szóval beszélhetünk róla!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Lacko87
tag
-
Exian
addikt
válasz Ricsi.M #100652 üzenetére
Apám a két autóját nemrég az Amrein Autószervizhez vitte. Ő meg volt elégedve velük, csak meg kell emészteni a ~17ezres rezsi órádíjat. Szóval azzal számolj kb. De amúgy jól felszerelt szerviz. Én is gondolkodom rajtuk egy vezérlés és társai témában a kocsimmal. Nekem ráadásul közel van, ott hagyom a kocsit és 5 perc séta a lakás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla