Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért nem állítod be fizetésnél, hogy a kártyádat kezelő bank váltson és ne a Paypal? A bank sokkal jobb árfolyamon vált.
Forint számlád van, de Paypal fizetésnél beállítod, hogy a bank váltson, akkor a CIB átváltja neked fontra az aktuális napi árfolyamon, amiért adja a fontot. Ennél olcsóbban nem tudod megoldani.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
3 munkanap eltelt és még tegnap sem volt semmi, úgy tűnik sokat szeret ülni rajta a Paypal

-
Nem, úgy képzeld el, hogy nem közvetlen a bankkártyával/netkkártyával fizetsz, hanem a PayPal-al, ami egy biztonságos "terminál". Paypallal fizetsz net/bankkártyával akkor olyan, mintha simán a kártyáddal vásároltál volna, csak ebben az esetben gyakorlatilag nem az eladónak adod meg a kártyaszámot, hanem egy agyonvédett pénzügyi cégnek.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi

-
Tudja valaki, hogy mennyi idő alatt dolgoz fel refundot a Paypal? Vettem egy dolgot ebayen, de az eladó visszafizette a teljes vételárat pénteken, amiről azonnal küldött is a Paypal emailt, viszont Paypalon belül még nincs nyoma a dolognak (balancehoz nem lett hozzáadva és nem szerepel a recent activity között sem).
-
Lol, hát ezt nem hiszem el
Vettem egy matricát Ebay-en, de nem érkezett meg, ezért az eladó csinált egy refund-ot...Paypal küldött is mailt, hogy refund történt, azonban a pénz nem érkezett meg se a bankszámlámra, se a PayPal számlámra és a PayPal history-knál sincs nyoma

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok thx.
Még annyi kérdésem lenne ,hogy aktivált, personal accountnál van-e valami határ, hogy 1 hónapban mennyi pénz elehet küldeni? -
-
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
És ezt hogy tudnám akkor még ma aktiválni ?
-
Öcsém regisztrál egy új Paypal accot akkor még aktiválás előtt el tud azzal küldeni 65k-t ? Vagy van valami limit?
-
jah és az gond-e ,hogy az Ebay account és a PayPal account különböző neven van?
-
Szeretnék megadni egy új bankkártyát, ami nem az én nevemen, hanem öcsém nevén van, azonban a Last Name-t nem engedi változtatni...az gond-e ha a név nem egyezik a kártya tulajdonos nevével? Gondolom igen...
-
-
-
-
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jah meg mivel sikertelen lett a fizetés, ezért szerintetek a PayPal accountomhoz fog hozzáadódni, vagy pedig visszadobódik a számlaszámomra?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nah, OTP Direktben már megjelent az "Előjegyzett kártyaforgalmak összesen" résznél...megkérdeztem, hogy most ezzel mit lehet kezdeni és azt mondták az OTP-ben, hogy mivel ez még nincs elkönyvelve, ezért nem tud mondani semmit vele kapcsolatban, hétfőn elvileg visszakapom, ha meg nem menjek be és írjak lekramációt...nem értem, hogy miért tart 2 munkanapig valamit elintézni számítógépekkel

-
366-6666-os OTP-s számot hívtam, majd 4-es gomb lenyomása után egy 10 és egy 3 jegyű kódot kér..ezt nem tudjátok hogy hol találom?
-
-
Nem szoktam SMS-t kapni róla.
Zárolások összesen 0.PayPalnál pedig:
Hungarian Forint (Primary): 0 HUF
British Pound: £0.00 GBP
U.S. Dollar: $0.00 USD
Current Total in HUF: 0 HUFNem értem, sehol sincs semmi nyoma, pedig nem tűnhetett el...szerintem holnap bemegyek a bankba.
-
Magyarul ott van az még mindig a számlámon csak mivel próbálta levenni ezért "eltűnt", tehát holnap jelenik újra meg?
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Csalás? Én küldtem a pénzt, de PayPal azt írta, hogy sikertelen a küldés, de mégis levonódott a számlámról és nincs nyoma Paypalnál a historyknál. Röviden ez a gond.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
sehol sincs semmi nyoma (se a banknál, se a Paypalnál), de a pénz levonódott, és az a gond. És mivel PayPal a fizetésnél azt 0rta ,hogy siekrtelen, ezért Ebay se fogadta el.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Recent activity - Last updated 7/10/2008 09:01 PDT -nél sincs nyoma...
-
Vettem egy új terméket Ebayen, ay eladó úgy rakta fel, hogy azonnal kell fizetni Paypal-al. Leütöttem és fizetésnél a javaslatotok alapján most átváltottam ,hogy a bank konvertálja a GBP-be a FT-ot...azonban mikor PAY-re mentem azt írta PayPal, hogy sikertelen a a tranzakció...mondom mivan?!
megnézem a számlaadatomat, látom ,hogy a pénz levonódott, de se a PayPal, se az Ebay nem látja... sőt még az OTP Direkt-nél a tranzakciónál sincs nyoma...Kúrva életbe, hogy mindig másra hallgatok és pórul járok, PayPal váltóval nem volt gond...most mi van a pénzemmel?! (nem kevésről van szó) -
válasz
Skynet258
üzenetére
Status: Verified
Currency Balance
Hungarian Forint (Primary): 0 HUF
U.S. Dollar: $0.00 USD
Help Current Total in HUF: 0 HUFGBP-ba küldené a pénzt, az gond ,hogy itt csak HUF és USD-t ír? Vagy a GBP-t automatikusan átváltja HUF-ba?
Szóval akkor megadom neki a PayPal címem majd miután hozzáadódott a PayPal accomon az összeg, akkor a Withdraw-al lekérem a számlaszámomra? Nem is tűnik nehéznek
-
válasz
Skynet258
üzenetére
őő, és ezt hogy is kell?
Én kb olyan elven voltam eddig, hogy ha megadom neki a PayPal-os címem és elküld a pénzt akkor a Visa Electon-on keresztül megpróbál rákerülni automatikusan a számlámra (Csak a Visa Electron-t adtam meg PayPal oldalán), olyan elven, mint ahogy a fizetésnél is van (csak értelem szerűen visszafelé).
Bocsi, csak sose kaptam még pénzt PayPal-on és nem kicsi összegről van szó
-
-
Sziasztok!
A PayPalt Visa Electron-al használom és mát többször is küldem pénzt a PayPal-al. Az lenne a kérdésem, hogy tudnék-e fogadni is pénzt? Vagy az OTP-s Visa Eletron miatt ez nem lehetséges? -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem Magyarországról olyat nem is lehet
Vagy igen? -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
2en is ott írjuk fent, hogy azonnal veszi le a kártyáról mikor használod a PayPalt, hiába van odaírva, hogy 0.
Kb olyan, mint egy közvetítő közeg, közvetlenűl vonja le a kártyáról a pénzt. -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Sehogy
Amikor "fizetsz" vele, akkor vonja le közvetlenűl a pénzt...mintha boltban vásárolnál a kártyáddal.Ah, Winner gyorsabb volt

-
-
-
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nah csak jó lett, mivel megkapta az eladó a pénzt
...és meg is kaptam az Ebayen az első (pozitív) feedbackem 
-
Nah vettem $5 értékben Ebayről Paypalon keresztük 1 terméket, aminek az árát szintén levonták az OTP számlámról, viszont ez se jelent meg a tranzakciók között
Most ez zárolva lett és később átutalásra fog kerülni, vagy pedig visszadobja majd pár nap mulva a bank valami hibára hivatkozva ?update: attyspocak,köszi,akkor remélem,hogy amit vettem termék ára meg fog érkezni az eladónak és küldi a cuccot

-
-
Bash: Még várok 1 kicist,aztán az lesz...
Doc: zárolják? akkor lehet tényleg azért is nincs még feltűntetve,mert nem lett átutalva csak zárolva(mondjuk ezt nem látom,hogy írnák valahol) ...ilyenkor mi van? a bank most arra vár, hogy én megerősítsem az átutalást?
vagy pedig folyamatban van a dolog és akkor lesz kiírve a címzett+a közlemény mikor sikeres lett?Amugy ezt a 400Ft-ot minden hónapban fizetni kell, vagy csak most az egyszer ?
-
Azt írta,hogy ezzel tudok teljes értékű PayPal felhasználó lenni, nem halok bele abba a 400Ft-ba,inkább kifizettem.
Bár az érdekes dolog,hogy most néztem a számlámat, a 400Ft levonódott, de nincs sehol se feltűntetve,hogy kinek és miért,valamint a szükséges kód sincs sehol feltűntetve...érdekes... -
-
-
-
Sziasztok!
Valaki akinek van jelenleg érvényes PayPal accountja,tudna segíteni kifizetni egy Ebay licitet? Arról van szó, hogy nekem csak Visa electronom van, azzal meg ugye nem lehet regelni PayPal-on(vagyis pontosabban lehet, csak mivel nincs honnan levonnia,ezért nem lehet fizetni vele,tudtommal),ezért az egy dologért meg nem akarok az OTP-be rohangálni másik kártyát igényelni...meg amugyis nem nagy összegű cucc, csak $5
Előre is köszönöm annak aki segít !
-
Nagyon jó lenne ha nálunk is értelmesen menne a Paypal! Sok mindent azért nem tudtam E-Bayen megvenni,mert csak paypalt fogadott el az eladó

Hogy lehet pénzt vinni a Paypal accra?
-
Tudom lama kérdés,és hogy lehet a Paypal accountunkra pénzt juttatni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Cyberpunk 2077
- Riasztó topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vettem egy matricát Ebay-en, de nem érkezett meg, ezért az eladó csinált egy refund-ot...Paypal küldött is mailt, hogy refund történt, azonban a pénz nem érkezett meg se a bankszámlámra, se a PayPal számlámra és a PayPal history-knál sincs nyoma
hanem azt ,hogy ha utalnak nekem át pénzt és mikor az megérkezik, elkölthetem-e azonnal paypallal?

Most ez zárolva lett és később átutalásra fog kerülni, vagy pedig visszadobja majd pár nap mulva a bank valami hibára hivatkozva ?

V/