Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz jobarat01 #48043 üzenetére

Amíg ha két embert felhívok, és kettőt mond a kettő, addig még abban sem lehetek biztos, hogy elfogadjam az egyik "fiókommal van a baj" variációt a másik ellenében...
    Egyébként meg azért folytatom, mert kíváncsi vagyok meddig húzódik, és mi lesz a verdict... a heti 1 órát, ami ingyen is van, rájuk szánom, és eddig valahogy mindig megcáfolták önmagukat, ami meg kész poén. Ha minden alkalommal valami minimum picit más, akkor szeretném kideríteni, hogy van-e valami közös tényező, vagy csak a semmibe vezet az egész. Amíg rá nem unok, és van esély megoldani addig próbálkozom.

Opcióim online pénzkezelésre vannak. A szűrősdit azért is említettem, mert ez a cécó még abban is rossz, hogy nem egyértelmű az sem hogy a szűrőzés számít-e, és ez szűrőzőként jó tapasztalat lehet :F .

Annyit kérhetnék esetleg, hogy ha -történetem ismeretében merész vagy ;] -, hogy kérd az adataid lekérését, majd hogy jegyezd fel, hogy mely domaineketet kéri be/éri el a rendszer, mikor letöltöd őket? (ez az a féle lekérés, aminek a végén kapsz egy üzenetet, amiben elsőként szövegként egy tájékoztató van, majd az alján két pdf (vagy valamennyi JSON) link).

Ha leglább az egyikük azt mondta volna, hogy olyan korlátozás van a fiókon, amivel ezt nem tehetem meg.... majd talán 20 hívásra... amit majd a 25. telibecáfol... eddigi tapasztalatok alapján... ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés