Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: Egyszerű boot
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Most ismét megpróbáltam ebből a webshopból vásárolni. Paypalon keresztül, pénzt le is vonta számlámról. Kaptam sm-ben értesítést a levonásról+ webshopból a számlát a vásárlásról és payplaon is ugyan ez, de.... miért írja paypalon statusnak hogy pending ?
A múltkor ugyan nem figyeltem ,de ott az volt a baj hogy a webshop azt mondta ők pénzt nem kaptak, paypal meg azt írta hozzájuk nem érkezett pénz, pedig kaptam számlát akkor is mindkettőjüktől(egyszer csak azt vettem észre rengeteg smsm hogy sikertelen vásárlás ebből a webshopból és törölte paypal és webshop is a kifizetést/rendelést). Írta paypal hogy kérdezzem meg banktól, erre otp írta kivizsgálják, hogy hova tünt a pénzem, szombaton ismét a számlámon volt a lové.Ismét valaki valami ötlet esetleg, lehet megint így járok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 32 GB DDR5 256GB NVME 13.3" FHD+ Touch W11Pro
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3D Nyomtatott kulcstartók! Mini deadpool és mozgó marslakó.
- 3D Nyomtatott Deadpool Fejhallgató tartó. Kérésre egyedi színekben is!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- 3D Nyomtatott kulcstartók! Mini deadpool és mozgó marslakó.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest