- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Most ismét megpróbáltam ebből a webshopból vásárolni. Paypalon keresztül, pénzt le is vonta számlámról. Kaptam sm-ben értesítést a levonásról+ webshopból a számlát a vásárlásról és payplaon is ugyan ez, de.... miért írja paypalon statusnak hogy pending ?
A múltkor ugyan nem figyeltem ,de ott az volt a baj hogy a webshop azt mondta ők pénzt nem kaptak, paypal meg azt írta hozzájuk nem érkezett pénz, pedig kaptam számlát akkor is mindkettőjüktől(egyszer csak azt vettem észre rengeteg smsm hogy sikertelen vásárlás ebből a webshopból és törölte paypal és webshop is a kifizetést/rendelést). Írta paypal hogy kérdezzem meg banktól, erre otp írta kivizsgálják, hogy hova tünt a pénzem, szombaton ismét a számlámon volt a lové.Ismét valaki valami ötlet esetleg, lehet megint így járok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged