Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krikka

csendes tag

Sziasztok!
    Hogyan tudnék a PayPallal valahogyan kapcsolatba lépni (pl. e-mail)?
    Volt egy eBay rendelésem ahol nagyon megszivattak. 8-9000 forintért rendeltem valamit, el is küldték tracking numberrel. A csomag megérkezett a településemre, ahonnan továbbküldték egy másik városba. Itt valaki szépen át is vette.
    Miután kérdőre vontam a postát, elmondták, hogy a csomagon valamilyen kamu cím volt, csak a településnév volt kb jó. Ezért felhívták a csomagon szereplő telefonszámot (ami persze nem az enyém volt), és odairányították.
    Mivel már több éve eBayezek, nem nagyon estem kétségbe. Rögtön akartam egy ügyet nyitni, de mivel a megérkezési határidő Januárban van (!), ezért mentem a PayPalra. Itt sikeresen nyitottam egy ügyet, majd kb. 2 perc múlva érkezett egy e-mail, hogy sajnos nem az én javamra döntöttek. Fellebbezni nem lehet, e-mailt írni nem lehet, mert refunddal kapcsolatban csak telefonon lehetne kérdezni, de ahhoz meg egy írországi telefonszám van megadva.
    Visszatértem az eBayre, onnan meg elhajtottak, hogy beszéljek a PayPallal, mert náluk már nem fogok tudni ügyet nyitni.
    Mi a sz.rt lehet ilyenkor csinálni? Ennyire egyszerű átverni valakit, feladok egy szaros matricát (mert az volt a csomagban amit küldtek, a posta megkérdezte a csávótól) ajánlottan, valaki más átveszi, a PayPal meg b.szik mindenre amit én leírtam nekik, simán lezárják az ügyet?
    Biztos hogy ezért is van ilyen hosszú szállítási határidő megadva, hogy az emberek a PayPalhoz menjenek, ahol meg kapnak egy nagy ló....valamit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés