Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daniel_229

csendes tag

Sziasztok!

A topicban keresgélve láttam, hogy ezzel a névcserével nem szokott probléma lenni, de én mégis megszívtam:
    írtam a paypalnek hogy pls. change my first name to last........ visszaírtak (nem tudtam eldönteni, hogy sablon vagy auto message) hogy kellenének a hivatalos iratok másolatai stb stb. Visszaírtam, hogy
    ...."You misunderstood my name change request. Please ONLY change the ORDER of my names (first name to last name & last name to first name), because in our country it's used backward. So please change Dániel Kovács to Kovács Dániel"...
    Erre 1 hét után ma írt Lucía az ügyintéző, hogy akkor legyek szíves valami hivatalos okmányokat (angol nyelvűt, vagy hivatalos szerv által fordítottat) illetve egy "recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account" -et küldeni.

Nem szeretnék sem hivatalosan fordíttatni, sem hivatalos okmányok másolatait egy nemzetközi banknak kiadni, de lövésem sincs, hogy mit tegyek :(

Valaki tudna segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák