Hirdetés
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outblast
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy eladtam netes játékbol cuccot, a vevo el is kuldte nekem szepen a lovet.
el koltottem a penzt, es kesobb a vevo visszahivta a lovet. mivel nem szoktam nezni az emaileket igy nem is tudtam az egeszrol, vmi honlapra regeles utan neztem be csak az email fiokomra hogy megnezzem a megerosito mailt es akkor lattam hogy a paypal irt hogy a srac vissza akarja vonni a lovet es mivel nem valaszoltam ezzel bele eggyeztem es szepen vissza kapta a penzet, igy nekem negativ balanszom lett a szamlan.
mivel anno a tranzakvio utan toroltem a rendszerbol a tarsitott bankartyamat (steamen vasaroltam le a maradek penzt es mivel nem vot eleg automatan levonta a szamlamrol a maradekot, emiatt kitoroltem nehogy nekem vmi gebasz legyen) igy eddig nem tudtak vissza vonni semmit.
de ma jott email a paypaltol : This is an urgent matter that requires your immediate attention to ensure continued availability of your PayPal account and to avoid additional collection efforts. If you do not restore your negative balance today, your account could be sent to an outside Collection Agency for further action.mivel ~600€-rol van szo kicsit szarul erint a dolog. a kerdes csak az hogy ezt be tudjak e rajtam hajtani vhogy, irtam nekik mailt hogy ez egy rendes tranzakcio volt es minden sikeresen lezajlott en megkaptam a penzt a srac meg a cumot, de semmi valasz nem jott.
mivel valos adatokkal regeltem leginkabb emiatt aggodom hogy vhogy be tudjak hajtani.van screenshotom amit a vasarlo kuldott nekem arrol hoyg elutalta a penzt, meg azt megprobalom elkuldeni nekik hatha lesz vmi, de ha megsem akkor kell vmitol tartanom esetleg volt mar vkinek hasonlo tapasztalata?
sry hogy hosszura sikeredett de mar nagyon unom hogy mas szemetsege miatt velem akarnak fizettetni foleg hogy nalunk nezve nem kis penzrol van szo.
ty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dell Venue 8 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/