Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wikings2
őstag
válasz Melorin #5278 üzenetére
És ha nem akarsz nagyot csalódni, akkor vagy ülj le és tanulmányozd át rendesen a fát és az itt fellelhető prefix/sufixeket/gem-support gemeket vagy kövess egy build-guidet ami megtetszik, mert csak random "biztosan jó kari lesz" próbálkozások általában semmit sem érnek, és lehet kezdeni az új karit.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
félisten
válasz Melorin #5315 üzenetére
Ez? [link]
Egyébként az elején könnyű vele haladni, hamar erősek lesznek a zombik. Van a youtubon olyan summoner build, hogy csak fehér cuccokkal tolja. itt is volt linkelve. Nekem kedvenc buildem.Enyém: [link]
Am tud valamelyik karakter egyszerre egy wandot és egy mace-t vinni? Mert akkor lehetne a Montreguls és Midnight bargain cuccal nyomulni.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Melorin #5318 üzenetére
Ja van energy shield aurám is. Legalább nem patkolok el ha egy random mob közel jön véletlenül. Manából meg kijön így 3 aura és marad szabadon kb 100. Azon is gondolkodtam hogy energy shieldet manává alakítom, de nagyon jól jön az.
Támadó skillem nincs, de közelre a summon raging spirit nagyon hatásos.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5396 üzenetére
- jewel: a passzív fán vannak üres foglalatok, abba tudod berakni, onnan kezdve passzív node-ként üzemel. Ha a buildhez nem kell, akkor pech.
- corrupted gem: ráeresztettek egy vaal orbot. lvl 20-as gemekkel szokták csinálni, ha szerencséjük van, akkor lvl 21-re fejleszti őket.
- craft: lvl 30-nál még viszonylag gyenge modokat kapsz csak a masterektől (az 5. szinttől jelennek meg a jobb opciók), de persze egy kezdő karakternek néha az a kevés is nagyon jól jön. Ha az alchemy orbbal való craftolásra gondolsz, akkor ne tedd, mert a talált cuccok még olyan alacsony szintűek, hogy csak vacak statokat fog rájuk tenni. Ráadásul az alchemy orbok elég ritkák is lettek, én pl. szinte több chaost találtam eddig a ligában, mint alchemy-t, kár elpocsékolni.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5399 üzenetére
vaal gem: bocs, az más. azt előbb fel kell töltened (monszták legyakásával), utána tudod elsütni - cserébe nem igényel manát és általában a normál skill egy erősebb, felturbózott változata. A töltöttséget mutatja is alul egy piros körskálán.
ancestral bond: ha immunis, akkor szívás van, de teljesen immunis monszta nincs. A saját sebzés elvesztése az ára a dupla totem sebzésnek, különben még OP-bb lenne a dual totem.
-
Har_melin
addikt
-
San398
őstag
-
San398
őstag
válasz Melorin #5421 üzenetére
Szinte ezt a build-et építettem én is, most 77-es a marauderem és 8100 a sebzése a totemnek.Ha tovább követed a build-et jó lesz a karakter. Már csak cuccokra lennék kíváncsi amiket visel a karid, lehet ott van valami hiba ha kevés a sebzés. Itt megtudod nézni az én álltalam használt gem linket (SAN_Marauder_MF a kari neve) Ha standardon indítottad a FT karid akkor pár cuccot tudok hozzá adni, akad mantle is. Keress privátban akár itt a PH-n vagy a játékban.
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5425 üzenetére
Van három 4S cuccod. Legalább az egyikből csinálj 4L-t és rakd bele a buildben ajánlott Flame Totem - Faster Casting - Faster Projectiles - Fire Penetration négyest.
A Fire Penetration-t meg tudod venni A3-ben Clarissától, a másik kettő sajnos marának nem elérhető, de ha pm-ben megkeresel, akkor tudok neked venni lvl38-as karakternek való FP-t (1 chance) és lvl44-esnek való FC-t (1 alt) a shadow karakteremmel.
Szerintem a sisakot vagy a csizmát próbáld 4L-é tenni, a kesztyű a leggyengébb, azt hamarosan ki kell majd dobni. Az RRBG foglalat lehet hogy bele fog kerülni pár chrome-ba, mert mindegyik cuccod tiszta armor, de szerintem mostanra kell legyen annyi, ami ehhez szükséges lesz.
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5425 üzenetére
Bocs, még egy tanács:
a Blood Magic-kel lehet, hogy gondod lesz ezen a szinten, mert se life leech-ed nincs, se jelentős HP-d.
A 4L megdobja a mana (azaz nálad life) fogyasztását a totemnek. Ha állandóan innod kell, hogy a HP-d ne menjen a béka feneke alá, akkor inkább vedd vissza a Blood Magic-et, használj helyette egy mana flaskát. Majd ha több életed lesz, visszarakod. Ha a 3,1% life regen, amid most van elég a fenntartásához, akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
válasz Melorin #5428 üzenetére
vannak mesterek akikkel összefutsz, náluk lehet craftolgatni össze vissza minden jót, érdemes róluk elolvasni ha más nem a wikipedia oldalt. akit te keresel socket és link kraftoláshoz az vorici. párszor segítesz neki, összeszeded a hideoutodba és talán lvl3 tól tudsz nála kraftolni 4 socket és linkhez való dolgokat, fejletebb voricinál természetesen 5-6 socketnél is megy ez majd.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5440 üzenetére
Ha egy mester legalább 2. szintű, akkor felajánlja, hogy csinál neked egy saját kéglit. ((ha rákattintasz, alul lesz a listában)) Ha elfogadod, akkor ide egyrészt meg tudsz hívni más mestereket is, akiktől így fixen naponta kapsz küldetést, ami ráadásul gyorsabban is fejleszti őket, mint a véletlen találkozások.
Másrészt minden mester ad valamilyen upgrade asztalt: Vagan fegyvereket, Haku páncélokat, Catriona wandokat és staffokat, Tora íjakat, öveket és dmg wandokat upgardelőt, Elreon a gyűrűket, amuletteket buffolja, Vorici pedig a foglalatok színét, számát, linkjét. Végül Zana, akivel csak mapon lehet összefutni, mapokat turbóz és saját map machine-t ad.
A mestereket kirúghatod és bármikor visszaveheted, de ha kirúgod, akkor a szintlépése óta szerzett pontjai elvesznek, vagyis célszerű az éppen szintet lépett mestertől megválni, ha egy másikat akarsz gyorsabban fejleszteni. A HO dizájnját is lecserélheted, bármelyik éppen ott tanyázó mesterére, az addig berakott dolgok megmaradnak, csak újra el kell őket helyezni.
-
Har_melin
addikt
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
-
tocsek18
senior tag
válasz Melorin #8259 üzenetére
http://pathofexile.gamepedia.com/Skill_gem
kiválasztod amelyik gem kell utána görgetsz le még meglátod a Quest reward vagy Vendor reward-ot
hasznos oldal a wiki jobb fent bármire kereshetsz
-
félisten
-
bazsi83vp
senior tag
válasz Melorin #8275 üzenetére
Ha megnézed a mappáját, találsz ott egy Content.ggpk nevű fájlt ami ~12 giga méretű, frissítésnél ezt írja újra. Mivel ez lineáris írás (nem 10000 apró fájl) annyira nem öli az ssd-t. De ha gondolod, az NTFS tömörítés ~9,8 gigásra csökkenti jelenleg és ennyivel is kevesebbet ír, lassítani meg sztem nem lassít.
(A másik verzió lehet nem így nézett ki telepítés után, nem tudom, de akkor gondolom a pathofexile.com-ost használtad előtte)
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Melorin #8321 üzenetére
Egy jól gearelt karakter nem fekszik el egy dock run alatt, mert van 3-3,5k hp-ja, cap sesistek, instant flskák, illetve megfelelő sustain.
Nekem volt olyan karakterem ami 2,5k hpval ölte merci dominust, szoval ha ismered a mechanikákat, tudod mit csinálsz és nem mész bele a karakter számára lehetetlen szituációkba, akkor kb a dc illetve a lag ami megölhet, de az utóbbi a lockstep miatt kizárható.
[ Szerkesztve ]
-
nyic19
tag
válasz Melorin #8332 üzenetére
5 link. Vagy szerzel egy Bringer of Raint(1C!), vagy egy 5L-es chestet.
Ez a builded Nem is kell chest![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest