Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Most töltöttem le a játékot, mert mostanában nagyon Dio2 hiányom lett, de mégis inkább valami újabbal szerettem volna játszani
Tényleg úgy van, hogy majdnem mindegy milyen kasztot indítok, úgyis bármi lehet belőle?
Duelistet indítottam mert melee-nek tűnik és normálisan is néz ki. Nem lőhetek nagyon mellé? -
Melorin
addikt
Kezdtem egy Witch-t, megpróbálok egy summoner "necro"-t csinálni belőle. Találtam is egy buildet hozzá, bár a passive skilleken kívül nem sok info-t adott hozzá a készítő. [link] Vagy csak én nem látom át a dolgokat.
Így kezdőként elég nehéz megfelelő karakterbuildet találni, amivel jól lehet fejlődni, és a játék végére sem lesz gyenge a többihez képest.
Ti mit ajánlanátok kezdő karinak? -
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #5316 üzenetére
Látom Te inkább az energy shield felé kanyarodtál rögtön az elején, nem a mana regen felé, pedig a guide-od a mana regent preferálja. Tapasztalatból mentél inkább arra?
Mi legyen a támadó skillem? Fireball jó? Az van még csak. -
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #5319 üzenetére
Támadó skill hiányában miből állítok elő zombikat?
-
Melorin
addikt
A trade channelen hirdetnek mindenféle itemet. Valahogy meg lehet nézni milyen statokat (vagy itt hogy hívják) adnak? Rákattintani nem bírok a hirdetett itemekre.
-
Melorin
addikt
Megvan az első lvl99 kari, az előbb írta ki
-
Melorin
addikt
Miért kell unlock kód minden nap bejelentkezéskor? Nincs bepipálva a "save login details".
-
Melorin
addikt
Eltévedtem a játékban.
Act3-ban vagyok, Warehouse Sewersben és nem tudok továbbhaladni. El van torlaszolva egy Undying Blockage nevű trutyival egy útvonal.
Merre tovább? -
Melorin
addikt
A párom szeretne valami íjász karit indítani. Melyikkel a legkönnyebb haladni közülük?
-
Melorin
addikt
Köszi, egy poison íjászt kezdett amit a linkeden találtam
Esett egy armoros crimson jewel. Ezzel mit lehet kezdeni? Ruhába nem tudom tenni, skill tree-be meg nem kell ilyet tennem a dual flame marauder guide szerint.
A másik kérdésem pedig az, hogy mit jelent ha egy gem-hez az van írva, hogy corrupted?
Érdemes elkezdenem próbálgatni a craftolást 30-as szinten?
Hehe, egy rare mobchestből vagy miből 14db gem esett az imént
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Har_melin #5397 üzenetére
Corrupted gemet azt találtam "instákban". Vaal vázásól esett.
Elértem a totemes karimmal az Ancestral Bond-ot. Mit ne mondjak, meglepődtem, hogy elvesztettem a sebzésemet a saját skilljeimmel Mostantól akkor csak a totemjeimre számíthatok? Mi van ha immunis valaki a sebzésükre?
-
Melorin
addikt
AztaQ... Act4 főboss de durva volt
lvl40 okés Cruel fokozatot ekezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Egy Infernal Mantle drága dolog?
-
Melorin
addikt
A játékban nincs a diabloban használt /nopickup szerü parancs, hogy csak akkor lehessen felszedni egy cuccot a földről ha az alt-ot nyomom?
-
Melorin
addikt
Infernal Mantle-t segítene valaki szerezni?
-
Melorin
addikt
Az mennyire normális, hogy azt act bossokat kb 5 perc leverni? Act 4-est lehet h 10 percbe is telt...
-
Melorin
addikt
Üdv újra itt!
Tudtok ajánlani olyan buildet amivel könnyű haladni és semmi 10 féle hókusz-pókusz skill-t használó, hanem csak egyszerűen darál, mint anno a Diablo 2-ben a Zealot pala vagy a frenzy vagy WW barbár? Akár egy jó íjász kari is tetszene de annak is a lövései legyenek erősek ne pedig villámokat szórjon magából totemezzen meg ilyenek.
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8215 üzenetére
Nem is biztos, hogy mapozni akarok később. A lényeg, hogy élvezetes legyen vele felfejlődni és a bossokat ne fél óráig tartson lecsapni mint a flame totemes karimmal.
Ja és a fő támadó skillje ne csak magas szinten legyen használható hanem már a játék elején is.Tocsek18(#8216): vajon a bossokat könnyen le lehet vele csapni?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Amióta a steames verzióját használom a PoE-nek azt tapasztalom, hogy minden nap amikor először indítom percekig kell várni a játék frissítésére. Ezalatt az idő alatt az SSD-re iszonyatos mennyiségű írás jön össze. Ez normális működés, nálatok is így van?
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8273 üzenetére
De nem a netről leszedés a sok hanem percekig 100%-on pörög az SSD-re írás.
-
Melorin
addikt
Van valami jó módszer arra, hogy lvl64-ről fel tudjam magam tornászni? Jelenleg szétvet az ideg mert ami xp-t szerzek, azt egy jól irányzot halállal semmissé teszem.
Merci Dokkon farmolgatok de alig jön xp. -
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8318 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/path_of_exile_akcio_rpg_diablo_klon/hsz_8216-8216.html
Nem is a buildel van a nagy gond hanem azzal, hogy alig jön xp.[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Nem folyamatosan de egy Dock kipucolás alatt lehet, hogy 1x behalok. Azzal meg kb annyit vesztek amennyit nyertem.
A halál 1-1 vicces rare mob megjelenésekor szokott megtörténni. Vagy breach alatt. Na azokat úgy kerülöm ahogy csak bírom. Vagy ennek nem így kellene lenni? -
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8335 üzenetére
Ezt nem értem. Mit kezdhetnék elölről? A karifejlesztést? Dehát csak gear kell, hogy jobban bírjam, nem?
3 nap lenne az endgame a jelenlegi szintemről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest