Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave118
senior tag
Üdv a PoE társaknak!
Viszonylag új vagyok a játékban, egy ideje gyötröm, de sajnos csak alkalmanként van időm vele játszani. Eddig 2db 50+ os karit hoztam össze, tudom elég gyatra felhozatal, de ennyire futotta az időmből.
A kérdésem az lenne, hogy tudnátok ajánlani olyan buildet ami kihozható 10-15 chaos-ból (ennyit sikerült eddig összekaparászni)? Nem tudom ez mire elég, nem vagyok túl gazdag, de a kb 20 nap múlva érkező ligában szeretnék egy hosszútávú, viszonylag egyszerű de élvezetes karaktert összedobni. Nézegettem már mindenfélét, a newbiefriendly karaktereket főleg, de most a ti véleményetekre lennék kíváncsi.Előre is kösz!
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
+ (#2564) kristof123: kösz a tippeket.
Igazából olyasmire gondoltam, hogy melyek azok a buildek amik teljesen gear függetlenek, tehát el lehet velük poroszkálni Merci végéig komolyabb gond nélkül. Ha jók tudom van Arc witch, meg a mara Groundslam. Most egy Split es Rangert tápolok, de még neki is van mondjuk egy death harp-ja + goldrim+meginord, ezek csak úgy estek (gondolom nem nagy szám), tradelni még nem tradeltem, cruel végén vagyok és egyelőre simán teszi a dolgát. Viszont ha új liga, ott nem lesz semmi cucc és időm sem lesz farmolni.
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
válasz Plazmacucci #2566 üzenetére
+ (#2567) kristof123
Eva témával nekem is jó tapasztalataim vannak, egyedül a resistek kritikusak. Akkor sanszos hogy Spectral os scion-t (vagy Arc witch ) viszek én is, nem hiszem hogy endgamelni fogok, egyszerűen nem lesz idő addig eljutni.
A facebreaker eléggé tetszik, ha jó áron lesz a kesztyű akkor talán megnézem azt is. Ti mióta toljátok btw? Napi szinten 2-3 óra?
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Ez se rossz ötlet. Tapasztaltam az eredetileg LightningStrike temlpar-al, végül hagytam az LS-t és csak Searing Bond-al mentem, foggalmam sem volt honnan van ekkora DAM ja, azt hittem a sok Ele node ból. De ha nem kell neki semmi az jó, viszont tényleg unalmas
Egyelőre FB és az Arc/Spectral versenyzik
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Helló a POE guruknak!
1 gyors kérdés: low lvl (azt hiszem ~50körüli) 5L es (RRRRR) páncélnak kb. miylen ára van standard-en (képet este tudok linkelni)? A minap esett, nagyon meg is örültem neki, de mostanában DEX/INT karakterekkel mennék/megyek. Shadow-nak lehet rávarázsolni értelmes socket-et esetleg?
más: indítottam próba gyanánt egy reaver shadow-t (eddig split es rangerrel poroszkáltam) és valami eszméletlen haladási sebessége van. nagyon bejön egyelőre, tudnátok ajánlani valami self-found buildet ami mondjuk 70 fölött sem hal be? nem vagyok hc játékos, endgame nemhiszem h össze fog jönni, de néhány map-re azért rámerészkednék.
Előre is kösz!
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
-
dave118
senior tag
Kis segítséget kérnék. Az miért van, hogy töltőképernyőnél rendre megakad a játék? alt+f4 ezni kell mert a zene szépen karattyol de se ki se be. Marha idegesítő már.
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
válasz kristof123 #4456 üzenetére
Sanszos ... bár inkább a netre gyanakszom.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánalni néhány tuti bulidet casual játékosnak? Indítanék valamit az új ligában, de nincs sok időm játszani. Self-found build lenne a legidálisabb! Köszkösz!... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
válasz Terrorista #5547 üzenetére
Hát ez a bulid eléggé Dio2 MF Blizz Sorc Tal Set feeling
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
válasz rumkola #5698 üzenetére
Don't fos, jó lesz. Néha kell kis hiszti mikor 1hittel lehalsz egy Bossnál, de addig örülj még nem HC-zol. Életképes self found buildek vannak a fórumon melee és caster is, pl. Mara Sweep. Nekem 2 év után sikerült összerakni egy ilyen karit, gyűjtögetni is lehet, nem adtamvettem még semmit, de így is játszható szerintem. Casualként is simán tolható, ha találsz egy olyan buildet.
Vagy flame totem karik is ilyenek. Van amihez 5L sem kell.
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Szerintetek 5S5L Shav-ra érdemes egyenként pakolni a chrom-ot vagy inkább Vorici 285-ös ajánlatát egyből kihasználni? 4G kellene rá Low Life COC buildhez, ami elég lehetetlennek tűnő feladat.
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
válasz rumkola #6259 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség és csak a vak szerencse, de nekem az szokott beválni, hogy ha nem jön össze az 5-6s vagy 5L akkor pihentetem a dolgot. Egyszerre nem szoktam sokat rápakolni semmire. Tegnap meglett az 5L Atziri's Splendour az 5. fuse-ra úgy, hogy előtte nap 2-3x rápakoltam 20-30 fuse-t. Így kreáltam már 5L Voll-t 6S 5L Carcass-t, 6S 5L Marohi-t is, mind saját farmolású fuse-ból. Jeweller-t könnyű összeszedni és Vorici-nél beváltom fuse-ra. Nyílván a 6L más tészta, de az én casual játékstílusomhoz elég az 5L is.
(#6251) LaCupacabra: Az elején sztem minden melee kari lassú, főleg egy casterhez képest, de az igazi játék úgyis 60+ nál kezdődik. Addig ki kell dekkelni valahogy Multistrike után pedig már megy mint a karikacsapás. Nekem életem első értelmes (85+) karija egy melee sweep mara, full self found dolgokkal is rendkívül életképes és élvezetes.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Részben ezért akadtam le a játékról. Volt 2-3 bomba buildem, amikkel casual szinten játszogattam, de az örökös újítgatások örökös utánajárogatást igényeltek, mindig változott valami ami miatt újra kellett osztani a skilleket stb. Sokszor fárasztó volt a fórumokat bújni, meg előröl kezdeni mindent. Természetesen ez jó taktika az érdeklődés fenntartására, de nálam aki csak néha kipucolt egykét map-ot, pont az ellenkezőjét érte le sajnos :\
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Helló
Tudnál/tok ajánlani jól clear speed-el rendelkező budget, liga kezdéshez karikat? Van standard Sweep Mara, FA ranger meg egy Coc Bf+Ek karim, de kipróbálnék valami látványosabb witch buildet. És ha már újat indítok akkor az új ligában tenném. Casual vagyok szóval csak néha van időm POE-hoz keveredni.
KÖsz!... Ami ami, az az.
-
-
dave118
senior tag
Amilyen magas mapokon csak tudsz menni Én egy félkész COC buildel (~9k ES, ~ 20k spell dam-el, res egyik sem cap sajnos a CI chaos-on kívül) 84-es szinten Tier 8-9-10 mapokon lézengek.
Persze ha chaos reci-t farmolsz akkor Tier 1 ... de ahogy látom arra neked nem nagyon van szükséged.[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Ha nyomsz egy alt-ot az item-en kiírja. (item lvl) Azt kell nézni. Ha Tier 1-es mapon mész, összeszeded a sárgákat, eladod kész. Gyűjtögetni kell csak (szvsz elég unalmas).
(#7575) Plazmacucci: jaja, nem haladok vele túl jól. Bár mostanában ez a COC téma csak macera. Működik, csak biztos vannak egyszerűbb buildek.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Na ezen jót röhögtem így ma reggel. " Ivanh" az eddigi legnagyobb troll lehet. Viszont ha komolyan gondolja akkor nagy a baj.
"Vegyétek lejjebb a gore jeleneteket mert a gyermekem nézi hogy játszom és fél" .... ez az évszázad kommentje
Bocsánat, nem szoktam így megnyilvánulni, sőt ált. only read felhasználó vagyok, de ezt nem bírtam ki.(#8099) Ivanh: Várj van megoldás: 1, ne játsz, 2, ne játsz ezzel a játékkal, 3, ne játsz egyáltalán ilyen játékokkal, 4, ne engedd h a gyermeked nézze, ahogy játszol, ahogy ezzel játszol .... végtelen lehetőség!
De! továbbra is úgy gondolom, hogy ennyire bámulatosan nagy ostobaságot csak troll funkcióban lehet létrehozni.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
Zseniális, egyáltalán nem vártam más reakciót. Nem veszem magamra a személyeskedést, meg amúgy is mindjárt jönnek az illetékesek topikot takartani, de ha te a játékot hibáztatod, amiért a kislányod megláthatott valami förtelmeset .... hát, ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Részemről leálltam a "troll etetéssel"... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
válasz Rizseslescó #8244 üzenetére
Abyssus önmagában amúgy is öngól a böszme nagy def reduction miatt, én biztos valami lightning coil dologgal használnám. (bár lehet ez a mechanizmus is változott azóta)
(#8247) Nordic: igaz, erre (is) való az end charge
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
-
dave118
senior tag
válasz 0karmacoma0 #10916 üzenetére
Én is próbálkozom ezzel a builddel, de valahogy a bizonytalan frenzy chargeok miatt nagyon nyögvenyelős. Igaz, még nagyon sok hiányzik (6L, a skill fa alja, ahol lesz +FC duration, 3x grand spectrum), kevés időm volt vele foglalkozni. Egyelőre egy normálisabb csizmával jobban haladok.
... Ami ami, az az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest