Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem, arrol szolt a bemutato, hogy mar pont nem olyan lesz a labyrinth mint elötte.A labirintus helyett most asszem 3 fele modon lehet megszerezni az ascendancy pontokat.Abbol csak 2 lesz most elerhetö az early access alatt.Mindkettö megtalalhato az elsö reszben, egyik a sanctum , masik meg az ultimatum.Ha poe 1-et vesszük figyelembe, akkor mindkettö eleg nehez egy sima karakter szamara, elsöben vannak csapdak pont mint a labirintusban, raadasul nem csak az eleted veszik le, hanem az honour-odat is.ilyen teren a regi labirintus jobb volt, ott nem volt honour, csak tul kellett valahogy elni a trap-eket meg a bosst.A masodik az ultimatum meg idaig a poe1-ben olyan volt, hogy egy marha kis körben jöttek rad mobok es tul kellett elni a dolgot, miközben voltak olyan modok amik marhara megnehezitettek a dolgokat.Most ugy nez ki, hogy ez igy könnyebb lesz, mert ugymondd lesz hely hova menekülni, kezdöknek tutira ezt ajanlanam igy elsöre.Majd ha kijön a fullos masodik resz, akkor lehet a harmadik opcio majd meg könnyebb lesz, de ki tudja.
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Lexus, Toyota topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari.