Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Szólánc.
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
senior tag
válasz
King Unique #1663 üzenetére
0. Mivel sosem volt W10-ként frissen telepítve, ahogy írtam: többszörös upgrade után "vált" W10-es rendszerré, aztán már W10-ként egy 4. gen. Intel belső lett a mostanira cserélve, újratelepítés nélkül (ld. 0,5. pont).
0,5. Miért nem telepítesz újra, már rég újra kellett volna telepíteni stb.: az időből van a legkevesebb az életemben, a W10 újratelepítést még csak-csak túlélném, de az ismételt rendszerbelakás gondolatától már a hideg kiráz.
1. Ok
2. Találtam rá relevánsnak tűnő választ a neten (a megoldás az volt, hogy nem erre az alaplapra specifikusan, hanem csak Asrock / CSM / legacy kifejezésekkel kellett keresni, mert erről a lapról kb. zéró info található). Egyébként ha elolvastad a hsz-em, láthatod, hogy szó szerint idéztem az alaplap MANUAL-jából, illetve az UEFI felület saját helpjéből, azaz nem csak belekérdeztem a nagyvilágba.
3. A netes keresések alapján (TPU letölthető VBIOS-ok mindegyike) UEFI kompatibilis a VGA (mondjuk furcsa is volna, hogy egy RTX 3070 ne volna az).
4. OK
5. Direkt figyeltem, hogy nehogy az SSD topikba írjam, mert nem oda illő és kioktatást fogok kapni, de így is sikerült.
A segítséget köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Witcher topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic