Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
No, most kaptam a választ:
"A csomag sajnos jelenleg sem raktárunkban, sem címke nélküli nyilvántartásunkban nem található.
Reklamációs osztályunk részére továbbítottam az esetet további kivizsgálás érdekében.
Illetékes kollégáktól e-mailben fog tájékoztatást kapni a csomagján történt kezelésekről.
Fontos kiemelni, hogy hivatalos kivizsgálási igényt akkor is be tud nyújtani ha Ön jelzi a problémát a feladó webáruház felé is, ezáltal ők keresik fel cégünket.
Az okozott kellemetlenségekért elnézését kérem."Eltűnt, elszublimált, volt-nincs
Valakinek nagyon kellett egy 9.000Ft értékű kosárlabda, remélem legalább az ujja eltörik majd a labdától....
-
Benhill
őstag
Szintén +1 MPL.
Nem tudom írtam-e itt valamikor, de nekem MPL-nél volt egyszer, hogy egyik vásárlóm rossz címet adott meg véletlenül és a már úton levő csomagot követve, felhívtam a csomagelosztó központot ahol volt éppen, meglepetésemre felvették és rögtön meg is keresték a csomagot és átírták a címet.Legnagyobb az volt amikor rákérdeztek mekkora doboz és milyen színű, mondom barna...valaki háttérből mondta hogy mind barna

-
^Clown
addikt
válasz
peter889
üzenetére
+1 az MPL-re. Volt honnan fejlődniük, ők sem tökéletesek, de az üfsz-ük korrekt, a csomagküldés meg mindig baromi gyors. Packeta az egyik leglassabb az összes közül. Nem egyszer volt, hogy Budapesten belül 4-5 munkanap volt, mire sikerült kézbesíteni.
A saját csomagom meg még mindig nincs meg...
-
basaharc502
aktív tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Kisebb csodával határos módon, de meglett a csomagom...valószínűleg a futár b@szta el a dolgokat és nem rakta be a rekeszbe.
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Van esetleg tapasztalatotok, hogy ez még mennyi ideig lesz ez a státusz? Nagyon jó lenne, ha holnap megérkezne, szerintetek van rá esély?
-
basaharc502
aktív tag
Nem gondolnám, hogy a nyitott rekesznél kellene telefonálgatnom... Azt hittem a box kergült meg és rossz rekeszt nyitott...de nem.
Meglátjuk mi lesz, majd leírom a fejleményeket...az biztos, hogy nem hagyon annyiban a dolgot...nem egy hatalmas összegeű dologról van szó... De így belegondolva ha pl. egy 4-500 ezres telefont rendeltem volna és így eltűnik akkor azért forrna a fejem rendesen. Abból a szempontból biztos, hogy legyen bármi is packetát ha egy mód van rá többet nem fogok választani, inkább kicsit többet fizetek másik futárcégnek. -
oba
addikt
válasz
basaharc502
üzenetére
Itt vannak válaszok, ennél többet mi sem tudunk... [link]
Meg ugye az ügyfélszolgálat az aki tud segíteni de hát az nem lesz egy gyors dolog arra fel kell készülni.A hibát ott követted el hogy becsuktad az üres rekeszt. Azonnal hívni kellett volna az ügyfélszolgálatot, hátha úgy hamarabb ment volna az ügyintézés és nem kerül be a kézbesítve bejegyzés sem.
Ne legyen igazam, de szerintem a futár nyúlta le a csomagot. Bejelenti, hogy elhagyta, a cég meg fizeti a kártérítést...
-
basaharc502
aktív tag
Üdv!
Ma megtörtént velem, amit eddig csa úgy innen-onnan olvastam/hallottam.
Rendeltem egy csomagot x webáruházból, immár sokadik alkalommal. Gond egy szál sem, kapom az értesítőt, packeta csomagszámot, a telefonom applikációja is szokásosan jelzi éppen hol tart a csomag stb. Ma jön az üzenet, hogy átvehető, itt a kód.
Az érdekes rész itt jön: Kinyitom a z-boxot a kóddal és üres a rekesz.
Mondom wtf....ajtó becsuk, kód ujra beüt, ugyan az az ajtó kinyílik..., újra becsuk és utána már a kóddal nem is enged semmit, az applikáióban pedig zöld pipa, csomag átvéve.
Írtam emailt és beszéltem az ügyfélszolgálati robottal, majd élő emberkével, aki elindította az ügyet...Igazából két dolog érdekel:
1 - ez hogy a pics@ba tud megtörténni? Mármint a futár hogy tudja így elb@szni a dolgokat? Nem veszi észre, hogy üres a rekesz? Mert megértem ha nem fér be, sérült a csomag stb...de arról kapok üzenetet/telefonhívást stb.2 - ez érdekel a legjobban. Ha nem lesz meg a csomagom - ami szerintem elég sanszos, akkor ugye kapok visszatérítést...de bakker valami olyat rendeltem, ami ott akkor volt - nem is kicsit akciós....ha most ugyan azt akarom megrendelni kb. 1,5x áron tudnám megtenni...ilyenkor mi van?

-
peter889
őstag
Majdnem 48 óra telt el az egyszerű érdeklődő e-mailem megírása óta, és még mostanáig sem válaszoltak. Pedig legrövidebb időn belüli választ ígértek.
A Magyar Postánál legalább van szombaton, vasárnap is élő emberi hangos telefonos ügyfélszolgálat.Tényleg lassú és keszekusza.
-
peter889
őstag
válasz
peter889
üzenetére
A Magyar Posta csomagautomatás ügyfélszolgálatát legalább este 10-ig lehet hívni, azonnal bejelentkeztek, és élő embert kapcsolnak, aki értelmesen tudott válaszolni.
A Packeta mesterséges "intelligenciás" ügyfélszolgálatos nője nem tudta felfogni az egyszerű kérdésem sem, a kitartó próbálkozásaim ellenére sem. -
peter889
őstag
Életemben először és utoljára vettem igénybe a Packeta "szolgáltatását".
Lassúak, drágák, és bosszantóak.
Nincs élő ügyfélszolgálatuk, vagy legalábbis én nem tudtam elővarázsolni. A gépi ügyfélszolgálatukkal semmire nem mentem.
Mailben sem kaptam még választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valakinek nagyon kellett egy 9.000Ft értékű kosárlabda, remélem legalább az ujja eltörik majd a labdától....

köszönöm!