Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az olcsóság (egyik) ára. Itt is felmerül a kérdés, hogy kerüljön kevesebbe, aztán majd talán valamikor lesz csomagom, amit valahol át tudok venni, vagy drágábban elhozza egy megbízható futárszolgálat és a tervezett időben és helyen megkapja az ember a csomagját. Én nem szoktam ilyenen spórolni, dpd-t, packeta-t kerülöm teljes mértékben, ezeknél még az mpl is jobb. Gls pedig a favorit.
-
Benhill
senior tag
Értetlenkedek velük épp én is, minden bizonnyal nagy a baj náluk. Telefont persze virtuális asszisztens veszi fel.
Csomagot kértem automataba, televan nincs hely, írtam nekik tegyék az másik automataba, erre elvitték egy 20km-rel arrébb lévő átvevő helyre. Ma rakták le, egye fene megoldom elmegyek érte holnap, úgyis lenne dolgom arra.
Erre szintén ma jön értesítés, hogy úton a csomagom, keresemnek megfelelően elviszik egy másik automataba, ami persze még messzebb 30 km-re van ..tették volna be, az is tele... viszik vissza Miskolcra már másodjára. Kíváncsi vagyok hogy holnap hova viszik.
Csehből kevesebb mint 24 óra alatt becsomagolták és ide is ért, itt meg hánykolódik 3 napja.
-
Na, tippre az Allegro beszélt a fejükkel.
Átpakolják végre máshová, ahol át tudom venni macerák nélkül. A térképükön általam elsőre kiválasztott alternatív cím jelenleg nem működik, a második oké lett. Oda küldik, már látom is a rendszerben. Szóval megoldódott.De az tuti, hogy fontosabb dolgot az ember ne velük hozasson ki magának, mert esélyes, hogy ugrik a lelki béke, nyugalom. Inkább kerüljön több pénzbe.
-
Tévedtem, csak oda jött az a csomag, ahová nem kellett volna, pedig egy ideig a levelem után a jó címet mutatta a rendszer. A másik két csomag viszont jó helyre érkezett legalább, át is vettem őket.
A másik városba (és megyébe) átpakolt csomagomért meg nem fogok elmenni, mehet majd vissza a feladónak. Ennyit tud a Packeta, nálam ezzel le is írták magukat végleg.
-
Megnézem a reggeli kávé előtt a csomagom állapotát, felment a vérnyomásom kávé nélkül is. A szomszéd megyébe irányították át.
Ez így használhatatlan. Írtam nekik, hogy küldjék az eredeti helyre, ha késnek is. Kíváncsi leszek, mi lesz a történet vége. Ha nem sikerül, bevárom a másik 2 csomagom, aztán soha többé Packeta. -
Helló!
Nem úgy volt, hogy a packeta automatáknál történő csomagátvételhez már nem szükséges az alkalmazás? Adtak fel nekem csomagot és az emailben azt küldte a packeta, hogy:
A csomag átvételéhez a következőkre van szükség:
Kód a rekesz kinyitásához vagy a Packeta alkalmazás legfrissebb letöltött változatára
Bluetooth és a helymeghatározás (GPS) bekapcsolására, valamint internet kapcsolatra
Az alkalmazásba való bejelentkezésre ugyanazzal a telefonszámmal, mint ami a csomagnál is szerepel
-
oba
addikt
nekem eddig 1 csomagnál volt ilyen, ha jól rémlik kellett vagy 12 nap mire ebből az állapotból megmozdult, de végül odaért gond nélkül a címzetthez... szerintem várj, mást igazából nem nagyon tudsz, mivel a kártérítéses ügy indításához 15 napnak el kell telnie a feladás napjától számítva
részlet az ÁSZF-ből:Az Ügyfél a nem kézbesített, - mert elveszett vagy megsemmisült - csomaggal összefüggő
kártérítési igényét a Szolgáltatóval szemben kártérítési igényét írásban a csomagfeladástól
számított 15. naptól kezdődően jelentheti be és igényét a feladástól számított 15. naptól számított hat hónapos elévülési időn belül érvényesítheti.De szerintem meglesz az, csak amióta egyesültek a foxposttal, elég sok lett a csomag és a depoban is emberek dolgoznak... ha úja a kezük ügyébe kerül a csomagod akkor továbbítani fogják a megfelelő helyre
-
eisento
addikt
Sziasztok. 1 hete adtam fel szolnokrol packeta z-boxbol egy kis dobozkat ( benne 2 dualsense kontrollerrel gondosan becsomagolva ragasztoszalaggal jol korberagasztva fel is lett adva gyorbe de az app szerint azota is a boxban van... Hivtam ufsz-t mire eljutottam egy elo emberhez aki azt mondta, hogy o ugy latja mar kivettek a boxbol, de azt nem tudta megmondani mikor vettek ki... es azert nem latom mert csak akkor fog megjelenni amikor beerkezik a kozpontba. ennek 2 napja de azota sincs valtozas, megint hivtam oket a ficko megkerdezte milyen doboz mekkora milyen szinu ragszalaggal korberagasztottam annak milyen a szine es hogy mi van a dobozban. Elmondtam neki azt mondta utananeznek es par nap mulva ertesitenek. Jol erzem, hogy a csomagnak annyi? Elmentem a szolnoki packeta depohoz full ures nincs senki ott... Ilyenkor mivan buktam a 2 joy-t? Ha nem talaljak karterites vagy ilyesmi? Biztositas nem volt ra ugy gondoltam nem bonyolult egy dobozt kivenni es elszallitani masik boxba de ugy tunik tevedtem...

-
atus72
őstag
Agyfaszt kapok, 2 óráj azzal szopok hogy értékbiztosítással feladjak egy csomagot Romániába ...
Egyszerűen nem hozza fel azt a mezőt hogy "A csomag értéke" ...
Mi a túró van??? Mivel este van ügyfélszolgálat sincs ....
Mondjuk aki a leírást csinálta sem normális:
"Biztosíthatom a csomagot?
Nem, az alkalmazáson keresztül küldött csomagokra nem kínálunk biztosítást. Használhatja azonban a Csomag értéke szolgáltatást."
Most akkor nem, de mégis???!!?!? -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Packeta csomagfeladással kapcsolatban lenne kérdésem: megoldható úgy a dolog, hogy appban kitöltöm a feladáshoz szükséges adatokat és kifizetem, majd nem automatában, hanem átvevő ponton adja fel valaki úgy, hogy nincs nála applikáció (szüleimet bíznám meg ezzel, ők nem értenek az apphoz)? Tehát be lesz csomagolva, jól látható módon rajta a csomag kódja. Nekik csak annyi a teendőjük, hogy leadják a csomagot az átvevő helyen?
-
Szerintem gyalog hozták idáig
Még szerencse, hogy nem sürgős, ami benne van.
-
hzsolee
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Á már keverik össze vissza...
A múltkor foxpost automatát állítottuk be... aztán címre indult el, végül aztán az express one hozta ki.
Packeta a legutóbbi kb3 alkalommal teljesen zökkenőmentes volt. Azt általában mindig egy átvevőhelyre kérem.Ami legalja nálam az a sameday...de az nem a topik témája
-
-=RelakS=-
veterán
Látom van itt összefonódás

Az Express One jelezte, hogy akkor ma szállítanák azt a csomagot, amit a Packetánál adtak fel.
-
HellGreg
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nekem kb 10-ből 1-szer van valami probléma, remélem másoknál sem rosszabb a helyzet.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Azért ez a sok panasz, ami itt a topikban van, nem kimondottan megnyugtató.
Ez azért van, mert akinek semmi gondja nincs vele, az nem ír ide
-
-=RelakS=-
veterán
Gondoltam megnézem, mi a helyzet a Packetával, mert prágában hétfőn átvették egy csomagomat, és azóta nincs hír róla.
Azért ez a sok panasz, ami itt a topikban van, nem kimondottan megnyugtató.
-
HellGreg
őstag
Közel egy hete várok az előre fizetett csomagomra Szlovákiából. Természetesen onnan kijutott 1 nap alatt, és lassan egy hete magyar raktárban várja a sorsát, tegnap átvitték egy másik raktárba. Az ügyfélszolgálat szerint valami kontrolling csoporthoz került ("vélhetően sérült cimke vagy csomagolás"), és most ott lesz "pár munkanapig". Miért nem lepődök meg...
-
oba
addikt
Van még olyan packeta automata ahol nincs kezelőpanel és billentyűzet? Keress egy olyat ahol van vagy vidd el átvevőhelyre.
ACE-: egy pár hónapja jött el a változás, hogy már a vintedes eladásokat is fel lehet adni packeta automatánál. A kapott számkódot beütöd a kezelőpanelen, majd "enter", utána megkérdezi a rekesz méretet, megint "enter" és nyílik is a rekesz
-
oba
addikt
Ha ki van fizetve a rendelés a vevő által akkor neked mint eladó megjelenik ott a chat ablakban egy szállítási címke lekérése vagy hasonló feliratú gomb. Azt nyomd meg. Akkor kapsz egy kódot, azzal tudod feladni. Ha betű nélküli számsor akkor automatánál is fel tudod adni. Ha betű is van benne akkor viszont csak packeta átvevőhelyen tudod leadni.
-
HUTCHDB
nagyúr
Az egész vinted működése ilyen.
A vevő mindent kifizet a termék árát a szállítási díjat és a biztosítási díjat is.
Pl. ha Foxpost-ot választ szállítási cégként, akkor a Foxpost automataban csak megadom a kódot és fel is adtam mindenféle egyéb kellemetlenseg nélkül.
Paceta esetén is ad a vinted kódot, de azt sehova nem tudom beírni, mert nincs ilyen opcio. -
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni:
Vinted-en adok el termeket, amelyet a vevő Packeta szállítással kér. Ezt a szállítást ő ki is fizeti.
Az alkalmazásban ezt nem tudom kezelni, mivel nekem a csomag feladásakor fizetnem kellene a szállítási díjat, de ugye ez már ki van fizetve más (a vevő) által.
Tud valaki erre valami megoldást?
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Tapasztalatotokra vagyok kíváncsi:
Majd 3 hete feladtam egy csomagot (nemzetközi lett volna Csehországba), a feladás tényét még látom a követési számban, de azóta semmi (a dobozra rá volt írva a címzett neve és telefonszáma), de más már nincs a követési számban, mintha ki se vették volna az automatából (bár nem tudom, hogy ez látszik-e egyáltalán).
Az ügyfélszolgálat azzal rázott le egyelőre, hogy se a címke nélküli csomag között, se a raktárukban nem található. Meg hogy indítsak kártérítést.
De ráadásul a másik gondom, hogy olyan termék volt benne (2 db új, ritka 2008as Coca-cola pohár), aminek még az értékét se nagyon tudom megállapítani.
Ahogy láttam alapból 70eFt-ra van biztosítva a csomag, ilyenkor írjam a maxot vagy mi van?
Egyelőre írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy az adott automatánál van kamera, meg mondom a kollégát aki kivette nem lehet megkérdezni?Nem tudom, hogy tudhat így szőrén szálán eltűnni egy csomag

Köszi,
Üdv -
fausto
addikt
Sziasztok,
Fel akartam adni egy csomagot, de elmértem és nem fért be az automatába. Jobb híján becsuktam az ajtót, most azt hiszi a rendszer, hogy feladtam, pedig üres a rekesz. Mit lehet ilyenkor tenni? Majd holnap ügyfélszolgálat? -
hzsolee
őstag
válasz
internetezoo
üzenetére
Nekem is Mogyoród, Fót, helyi raktár az útvonal a mostani csomagnál.
Ma vajon munkanapjuk van nekik is? Karnyújtásnyira van az automatától a csomagom.. -
internetezoo
senior tag
Mogyoródon mi van? Temu csomag oda került a Ferihegyi repülőtér, vámkezelés után. Eddig Fót, Szeged raktár volt az útvonal.
-
oba
addikt
Arról van valakinek pontosabb infója, hogy végre mikor lehet már automatán keresztül feladni vintedes eladásokat? Nyárra lett ígérve ha jól emlékszem de ennél pontosabbat nem tudok.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Packetával szeretnék Horvátországba csomagot küldeni (megnéztem, szállítanak oda is). Az andoidos app-ban csak néhány ország választható, Horvátország nincs köztük. Hogyan tudok így csomagot feladni?
-
Koenig92
csendes tag
Szia
A Packeta jelenlegi szabályzata szerint nem lehet önállóan módosítani a kézbesítési automatát (Z-BOX), miután a csomag feladásra került. Azonban, ha a csomag még nem került be az automatába, lehetőség van az átirányításra, de ehhez közvetlenül a Packeta ügyfélszolgálatával kell felvenni a kapcsolatot. -
oba
addikt
válasz
jimmyke_92
üzenetére
nekem sokáig a még akkor digis számommal volt ilyen gond... az ügyfélszolgálat be tudja neked diktálni az sms kódot hívás közbe, és úgy is kell beírnod ott hívás közben
-
ACE-
addikt
válasz
jimmyke_92
üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, én eddig mindig kaptam emailt a kóddal... Vagy azon az automatán nincs még számbillentyűzet? Valamiért tiltólistán lehet a telószámod...
-
jimmyke_92
csendes tag
A z boxnal voltam ahova beraktak, csak az appal engedi kinyitni bluetooth csatlakozassal es net hozzaferessel es helyadattal.
-
jimmyke_92
csendes tag
Azt sem kaptam, utoljara 2024 majusban kaptam emailt toluk.
Az appra meg nem tudok regisztralni telefonszam nelkul. Kiprobaltam masik yetteles szamot masik telefonnal, az kap smst, atraktam a kartyam abba a teloba azon nem erkezik sms a szamomra.
Sms spam vedelem kikapcsolva es letiltott szamok sincsenek a sim kartyamon. -
ACE-
addikt
válasz
jimmyke_92
üzenetére
Kiküldik emailben is a kódot, vedd át azzal...
-
jimmyke_92
csendes tag
Sziasztok!
Van valaki aki yetteles? Most regisztralnek packeta appot, mert delelott megjott a csomagom.
Elobb emailt ker az meg is jon, majd beirom a telefonszamom, ok kuldenenek egy kodot smsben es azt a szamot kellene beutno., de egyaltalan nem erkezik semmilyen sms...
Yettellel mar beszeltem nem latnak semmi problemat, spambe sem kapok semmi sms-t.
Panaszbejelentest tettem, hivtam oket 12percig nem kaptam ugyintezot. Holnap el kell utaznom delutan es szombaton mar vissza is kuldik a csomagom.
Valaki talalkozott mar ilyen problemaval? -
Mauzes
addikt
Sziasztok, arra vonatkozóan van tapasztalat, hogy a méreteket mennyire veszik szigorúan? A standard csomagnál: oldalak hossza összesen max. 120 cm, leghosszabb oldal 50 cm.
Mi történik akkor, hogy ha az összes valóban belefér a 120 cm-be, de a leghosszabb oldal 60 cm. Szabály szerint ilyenkor már túlméretes csomag díjat kell fizetni, de egyrészt átvevőhelyes feladáskor ott nem méregetnek, másrészt meg a 60 cm-es doboz még a Z-Box-ba is full belefér. Tehát nincs különösebb indoka a felárnak azon kívül, hogy több bevételük legyen.
A kérdés arra vonatkozik, hogy találkozott-e már valaki ilyenkor elutasítással.
-
GAbre
veterán
Kérdés:
Packetánál nem úgy van,hogy aki feladta azé a csomag feletti jog?
Mert ezek a köcs*gök,arra hivatkoznak,hogy nem válaszol a címzett,akivel legalább szóba álltak!Szóval,hogy végre velem is szóba álltak 1 hét után,el vagyok utasítva,mert a címzett az első!
-
gban
veterán
Ma megjött a csomagom, tegnapra ígérték, tegnap reggel már 'ma kiszállítjuk' volt a státusza.
Amikor átvettem, pislogtam ezerrel, nem az én csomagom volt, csak a címke volt az enyém.
És ott volt a hátulján a feladási kód is, ez alapján talán rájönnek hogy melyikkel cserélték össze.
Ki is töltöttem reklamációt, hány db volt benne? 20
Akkor 20 sort tessék kitölteni, egyesével beírva hogy ddr3 ram...
Van ilyen tapasztalata valakinek hogy mi várható?
Megkeresik a csomagom, jön kártérítés, vagy bármi egyéb? -
GAbre
veterán
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Van bármi mozgásterem,hogy feladott csomagom elveszett,és alig akarnak fizetni,mivel nem vettem külön biztosítást rá?
Bár azt is,hogy elveszett a címzettől kell megtudnom,mert hiába vettem fel 2x is egy hét alatt a kapcsolatot 1 betű/hívás nem érkezett tőlük.(Neki többször visszaírtak ez idő alatt)
Szóval,ahol baj lehet velük,ott mindenhol előjött számomra... -
mzso
veterán
Helló!
Packeta-nál van olyan lehetőség, hogy megváltoztassam az kézbesítési csomag automatát? (Természetesen mielőtt belekerül) Egyelőre nem látok ilyen opciót a csomagkövetésnél. -
Kpkg
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémával találkozott már bárki, hogy a packeta mobilalkalmazás pár másodperc után mindig kifagy? Akármit csinálok, egy pillanatig normálisan működik, aztán megáll a tudomány, nem reagál semmire. Újratelepítés nem segít. Android 10-en.
Adódik a kérdés, hogy náluk semmilyen más módszer nincs csomagfeladásra, mint az alkalmazás? -
oba
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem tudom, foxpostot még soha nem használtam.
Packetánál az appban beírod a címzett adatait, a z-box-ot vagy átvevőhelyet kiválasztod ahova küldeni akarod, fizetsz az appon belül bankkártyával, és ennyi. Kapsz egy kódot, azt ráírod a dobozra és berakod egy automatába. Az appal tudod nyitni az automatát is feladáskor. -
-
oba
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Lehet azt most is ha nem vinteden keresztül adsz el valamit.
-
Aztán arról van valami info, hogy mikor lehet végre automatából feladni ?
-
Oldman2
nagyúr
-
Azon meglepődtem én is hogy igen olcsó a szállítási díj (ahogy elnéztem a többinél is), de azért ezt megoldhatták volna valahogy.
Sajnos úgy néz ki pedig, hogy meg kell vele barátkoznom, külföldre mindig azzal kérik (eddig egyszer volt Easy), vagy bugos náluk a Vinted és nem dob ki más lehetőséget (egy magyar vásárlónál is ez volt, pedig volt a közelében más cégnek az automatája).
-
oba
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Vintedes eladásnál nem te vagy az eladó hanem a Vinted. Van köztük valami együttműködés ami miatt ennyire olcsók a vintedes packeta csomagok. Egyszer azt olvastam, hogy mivel céges feladásnak számít a dolog (mert nem magánszemély, hanem a Vinted a feladó) ezért nem lehet automatánál feladni. Én sem értem a dolgot, nincs benne semmi logika.
-
-
ACE-
addikt
-
Scale
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én is egyszer egy automatánál próbáltam feladni csomagot és rájöttem hogy ott sehogy se lehet ezt megcsinálni, jó gagyi egy rendszer.. aztán én is átbattyogtam egy ember által kezelt pontra és ott lehetett csak feladni...
-
Látom itt is lehet érdekes dolgokat olvasni, remélem nekem ennél se lesz semmi problémám.
Mondjuk az kész vicc, hogy Vintedes cucc feladásához be kell menni egy kijelölt pontra (én hülye automatához mentem, mert azt hittem ugyan úgy fel lehet adni mint a többinél
). Ahogy olvasgattam ha magad készítesz egy feladást és úgy akarod feladni automatából az sem egyszerű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Hardcore café
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automobilista 2
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Átpakolják végre máshová, ahol át tudom venni macerák nélkül. A térképükön általam elsőre kiválasztott alternatív cím jelenleg nem működik, a második oké lett. Oda küldik, már látom is a rendszerben. Szóval megoldódott.
Igazad van, figyelmetlenül olvastam a szöveget!

.