Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Üdv!
Ma megtörtént velem, amit eddig csa úgy innen-onnan olvastam/hallottam.
Rendeltem egy csomagot x webáruházból, immár sokadik alkalommal. Gond egy szál sem, kapom az értesítőt, packeta csomagszámot, a telefonom applikációja is szokásosan jelzi éppen hol tart a csomag stb. Ma jön az üzenet, hogy átvehető, itt a kód.
Az érdekes rész itt jön: Kinyitom a z-boxot a kóddal és üres a rekesz.
Mondom wtf....ajtó becsuk, kód ujra beüt, ugyan az az ajtó kinyílik..., újra becsuk és utána már a kóddal nem is enged semmit, az applikáióban pedig zöld pipa, csomag átvéve.
Írtam emailt és beszéltem az ügyfélszolgálati robottal, majd élő emberkével, aki elindította az ügyet...Igazából két dolog érdekel:
1 - ez hogy a pics@ba tud megtörténni? Mármint a futár hogy tudja így elb@szni a dolgokat? Nem veszi észre, hogy üres a rekesz? Mert megértem ha nem fér be, sérült a csomag stb...de arról kapok üzenetet/telefonhívást stb.2 - ez érdekel a legjobban. Ha nem lesz meg a csomagom - ami szerintem elég sanszos, akkor ugye kapok visszatérítést...de bakker valami olyat rendeltem, ami ott akkor volt - nem is kicsit akciós....ha most ugyan azt akarom megrendelni kb. 1,5x áron tudnám megtenni...ilyenkor mi van?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest