Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Tapasztalatotokra vagyok kíváncsi:
Majd 3 hete feladtam egy csomagot (nemzetközi lett volna Csehországba), a feladás tényét még látom a követési számban, de azóta semmi (a dobozra rá volt írva a címzett neve és telefonszáma), de más már nincs a követési számban, mintha ki se vették volna az automatából (bár nem tudom, hogy ez látszik-e egyáltalán).
Az ügyfélszolgálat azzal rázott le egyelőre, hogy se a címke nélküli csomag között, se a raktárukban nem található. Meg hogy indítsak kártérítést.
De ráadásul a másik gondom, hogy olyan termék volt benne (2 db új, ritka 2008as Coca-cola pohár), aminek még az értékét se nagyon tudom megállapítani.
Ahogy láttam alapból 70eFt-ra van biztosítva a csomag, ilyenkor írjam a maxot vagy mi van?
Egyelőre írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy az adott automatánál van kamera, meg mondom a kollégát aki kivette nem lehet megkérdezni?Nem tudom, hogy tudhat így szőrén szálán eltűnni egy csomag

Köszi,
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest