Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Sziasztok. 1 hete adtam fel szolnokrol packeta z-boxbol egy kis dobozkat ( benne 2 dualsense kontrollerrel gondosan becsomagolva ragasztoszalaggal jol korberagasztva fel is lett adva gyorbe de az app szerint azota is a boxban van... Hivtam ufsz-t mire eljutottam egy elo emberhez aki azt mondta, hogy o ugy latja mar kivettek a boxbol, de azt nem tudta megmondani mikor vettek ki... es azert nem latom mert csak akkor fog megjelenni amikor beerkezik a kozpontba. ennek 2 napja de azota sincs valtozas, megint hivtam oket a ficko megkerdezte milyen doboz mekkora milyen szinu ragszalaggal korberagasztottam annak milyen a szine es hogy mi van a dobozban. Elmondtam neki azt mondta utananeznek es par nap mulva ertesitenek. Jol erzem, hogy a csomagnak annyi? Elmentem a szolnoki packeta depohoz full ures nincs senki ott... Ilyenkor mivan buktam a 2 joy-t? Ha nem talaljak karterites vagy ilyesmi? Biztositas nem volt ra ugy gondoltam nem bonyolult egy dobozt kivenni es elszallitani masik boxba de ugy tunik tevedtem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kutya topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest