Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eisento

addikt

Sziasztok. 1 hete adtam fel szolnokrol packeta z-boxbol egy kis dobozkat ( benne 2 dualsense kontrollerrel gondosan becsomagolva ragasztoszalaggal jol korberagasztva fel is lett adva gyorbe de az app szerint azota is a boxban van... Hivtam ufsz-t mire eljutottam egy elo emberhez aki azt mondta, hogy o ugy latja mar kivettek a boxbol, de azt nem tudta megmondani mikor vettek ki... es azert nem latom mert csak akkor fog megjelenni amikor beerkezik a kozpontba. ennek 2 napja de azota sincs valtozas, megint hivtam oket a ficko megkerdezte milyen doboz mekkora milyen szinu ragszalaggal korberagasztottam annak milyen a szine es hogy mi van a dobozban. Elmondtam neki azt mondta utananeznek es par nap mulva ertesitenek. Jol erzem, hogy a csomagnak annyi? Elmentem a szolnoki packeta depohoz full ures nincs senki ott... Ilyenkor mivan buktam a 2 joy-t? Ha nem talaljak karterites vagy ilyesmi? Biztositas nem volt ra ugy gondoltam nem bonyolult egy dobozt kivenni es elszallitani masik boxba de ugy tunik tevedtem... :((

Új hozzászólás Aktív témák