Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem tudom, foxpostot még soha nem használtam.
Packetánál az appban beírod a címzett adatait, a z-box-ot vagy átvevőhelyet kiválasztod ahova küldeni akarod, fizetsz az appon belül bankkártyával, és ennyi. Kapsz egy kódot, azt ráírod a dobozra és berakod egy automatába. Az appal tudod nyitni az automatát is feladáskor. -
oba
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Lehet azt most is ha nem vinteden keresztül adsz el valamit.
-
oba
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Vintedes eladásnál nem te vagy az eladó hanem a Vinted. Van köztük valami együttműködés ami miatt ennyire olcsók a vintedes packeta csomagok. Egyszer azt olvastam, hogy mivel céges feladásnak számít a dolog (mert nem magánszemély, hanem a Vinted a feladó) ezért nem lehet automatánál feladni. Én sem értem a dolgot, nincs benne semmi logika.
-
Scale
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én is egyszer egy automatánál próbáltam feladni csomagot és rájöttem hogy ott sehogy se lehet ezt megcsinálni, jó gagyi egy rendszer.. aztán én is átbattyogtam egy ember által kezelt pontra és ott lehetett csak feladni...
Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest