- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
nekem eddig 1 csomagnál volt ilyen, ha jól rémlik kellett vagy 12 nap mire ebből az állapotból megmozdult, de végül odaért gond nélkül a címzetthez... szerintem várj, mást igazából nem nagyon tudsz, mivel a kártérítéses ügy indításához 15 napnak el kell telnie a feladás napjától számítva
részlet az ÁSZF-ből:Az Ügyfél a nem kézbesített, - mert elveszett vagy megsemmisült - csomaggal összefüggő
kártérítési igényét a Szolgáltatóval szemben kártérítési igényét írásban a csomagfeladástól
számított 15. naptól kezdődően jelentheti be és igényét a feladástól számított 15. naptól számított hat hónapos elévülési időn belül érvényesítheti.De szerintem meglesz az, csak amióta egyesültek a foxposttal, elég sok lett a csomag és a depoban is emberek dolgoznak... ha úja a kezük ügyébe kerül a csomagod akkor továbbítani fogják a megfelelő helyre
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest