Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
nekem eddig 1 csomagnál volt ilyen, ha jól rémlik kellett vagy 12 nap mire ebből az állapotból megmozdult, de végül odaért gond nélkül a címzetthez... szerintem várj, mást igazából nem nagyon tudsz, mivel a kártérítéses ügy indításához 15 napnak el kell telnie a feladás napjától számítva
részlet az ÁSZF-ből:Az Ügyfél a nem kézbesített, - mert elveszett vagy megsemmisült - csomaggal összefüggő
kártérítési igényét a Szolgáltatóval szemben kártérítési igényét írásban a csomagfeladástól
számított 15. naptól kezdődően jelentheti be és igényét a feladástól számított 15. naptól számított hat hónapos elévülési időn belül érvényesítheti.De szerintem meglesz az, csak amióta egyesültek a foxposttal, elég sok lett a csomag és a depoban is emberek dolgoznak... ha úja a kezük ügyébe kerül a csomagod akkor továbbítani fogják a megfelelő helyre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest