Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hi,
Nem toom, hogy jó-e az ötletem, majd azu okosak megmondják:
Szerintem ha a proci terhelésekor vissaesik a core által kapott fesz, akkor az csak táp lehet. Eddig bírta valszeg a táp. Na,most, ugye a folyomatos prime95-ös terhelés valszeg nagyon lenyomta a tápot, és ezért halt meg a rendszer.
b., lehet, hogy annyira lement a folyamatos terhelés alatt a fesz, hogy a cpu nem bírta az alacsony feszen megtartani a magasabb órajelet, ergo volt egy kis ingás, ami egy windowsnak bőven elég a restarthoz.
Na, ez a heylzet nálad szerintem.
Én nem vagyok szakértő, amit tudok, azt tesó+internet által tudom, de szerintem valszeg ez a baj.
Remélem segítettem!
u.i.: ha annyira félsz a snds-től, akkor próbáld meg alapfeszen, vagy a lehető legkisebb emeléssel tartani ezt a performanszot. nem mondom, hogy alapfeszen nyomnia kellene a 3,6-ot, de jóval kisebb emeléssel nem megoldható a probléma?
Én eddig ugyan nem halottam erről a jelenségről, dea magyarázatod alapján reálisnak tartom a létezését, habár magyar oldalakon nem nagyon volt szó ilyenről(amiket én láttam, azokon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest