Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Csak azért írok off-ba mert a bios-os ügyetlenkedésem, nem éppnen, a P4 tuninhoz tartozik...
Ja, és nézegettem, a PCI-E sehol nincs fixálás
... mindegy ha lesz majd PCI-E kártyám, akkor majd úgy is csarélem a deszkát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és érdekes dolgot vettem észre, ha 5-10mhz fsb emelést csinálok, tegnap este eljutottam, alapfeszen 3,8Ghz-ig de nem teszteltem, csak lefuttattam a szuper pí-t,
azt kikapcsoltam a gépet, fél órára, és mikor bekapcsoltam írkált valamit, csak nem volt időm elolvasni, és a bios visszaállt alpbeállításra, gyorsan kipróbáltam, ha csak 3,3Ghz húzom a 630proccom, akkor megint kikapcs és bekapcskor megint tölti vissza az alapot!
Gondoltam biztos az elem nem jó a lapban, kiszedve megmérem, és 3,4V van tehát tele van! Aztán gondoltam, biztos nem bírja a 400W codegen, a nagy áramfelvétel induláskor, azt beraktam, az 500W Q-tec bigfan tápomat, azzal is ezt csinálta!
Tudja valaki mi ennek az oka, hogy kikapcs után nem megy a tuning?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... mindegy ha lesz majd PCI-E kártyám, akkor majd úgy is csarélem a deszkát ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)