Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
Hali!
Szerintem vedd le csutkóra a feszültséget beállított frekvencián, aztán ha esetleg nem indulna el, bios restart és addig emeld míg el nem indul és tesztprogikban nem dob hibát (orthos, prime95).
Amúgy sokat nem fogsz nyerni feszültség és freki csökkentéssel, ha eleve szar a hűtőd. Nekem 631-es (cedar mill-kevésbé melegszik) pörög a gépben alulfeszelve és bekapcsolva az energiatakarékos cuccost (így 3ghz helyett 2.4-en megy alapjáraton). Plusz van rajta egy jókora hűtő, aminek a ventije legalacsonyabb fordulatszámon jár (kb 500 1/min). Így van alapon 50 fok környékén. Rengeteget számít ám ház szellőzése is, nekem pár dolgot változtatva pl a vinyó 30 helyett 40 fok, a proci meg 60 volt alapon...
Azt javaslom szerezz valami nagyobb hűtőt, a procit meg hagyd 3.2-n, esetleg feszeld alul...
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Autós topik
- PlayStation 5
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Eredeti játékok OFF topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest