Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
Hali!
Szerintem vedd le csutkóra a feszültséget beállított frekvencián, aztán ha esetleg nem indulna el, bios restart és addig emeld míg el nem indul és tesztprogikban nem dob hibát (orthos, prime95).
Amúgy sokat nem fogsz nyerni feszültség és freki csökkentéssel, ha eleve szar a hűtőd. Nekem 631-es (cedar mill-kevésbé melegszik) pörög a gépben alulfeszelve és bekapcsolva az energiatakarékos cuccost (így 3ghz helyett 2.4-en megy alapjáraton). Plusz van rajta egy jókora hűtő, aminek a ventije legalacsonyabb fordulatszámon jár (kb 500 1/min). Így van alapon 50 fok környékén. Rengeteget számít ám ház szellőzése is, nekem pár dolgot változtatva pl a vinyó 30 helyett 40 fok, a proci meg 60 volt alapon...
Azt javaslom szerezz valami nagyobb hűtőt, a procit meg hagyd 3.2-n, esetleg feszeld alul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest