Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Khelben
üzenetére
M E G O L D O T T A M ! ! !

Szóval, annak volt igaza, aki a memóriákra gyanakodott. Az a szívás, hogy visszaraktam a régi radeon 9550es kártyámat és elkezdett azzal is hibázni.
A következő a fő gond: az alaplapom hülye és hiába fixálom le 400 mhz-ben a ram frekit, emeli tovább az fsb-vel, 3,6on 240 (480)-on mennek a ramok. Viszont ha berakok a 2x1gb kingston mellé 2x256mb samsungot, akkor a ram csak 160 (320) mhz-en megy, minden fsb beállításnál. viszont a proci megy ugye 3,6-on. És láss csodát, a vga hibák elmúltak.
És hogy nagyon megszívassam magam: kb 1 órával azelőtt, hogy minderre rájöttem, visszaküldtem a srácnak az x1650est
Áááá, nem nézett hülyének, mikor hívtam, hogy ha megkapta, rögtön küldje is vissza

Úgyhogy most várom, hogy visszaérjen a kártya és kipróbálhassam azzal is az új felállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Áááá, nem nézett hülyének, mikor hívtam, hogy ha megkapta, rögtön küldje is vissza