- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Nem játszottam tf2vel, azt se tudtam h anno fizetős volt. De ma nem az, s az ellen mennek.
Ugyanakkor részemről más az oka van, nagyon nem vagyok már tizenéves, de jó is lenne
Anyagilag nagyon is jól állok - idővel kevésbé, szóval nem erről van szó. Egyszerűen ezért ennyi pénz szerintem sok, főleg nekem, ingyen érdekes kikapcs lehetett volna néha, de pénzt nem adnék érte. Ugyanakkor aláírom nem én vagyok a célközönség, csak csalódott lettem, mert érdekelt volna valamilyen szinten, s konkurenciához képest szerintem túlárazott - mert annyival nem ad többet.Ugyanakkor igaz h más üzleti modell, szóval nem feltétlen jogos azt felróni neki h túlárazott.
Az oroszok nem a f2p játékokat lepik el, hanem mindent.. Attól mert fizetős valami, ugyanúgy ott lesz az önfejű csapatra szaró nekemvanigazam vérszergej. Amit a f2p pluszba hoz az a tinik, akik teljesen más mentalitásúak, esetleg nem beszélnek angolul stb - legalábbis én ezt így vettem észre... Ettől függetlenül a szűrőben igazatok van, csak kár h nem jár mellé még egy russianfilter is
Mondjuk pont a wowos példa szerintem pont a legjobb példa rá, h attól még h fizetős, sok a barom ott is, legalábbis tbc idején az volt, az biztos...
Ugyanakkor ne lepődjetek meg ha megjelenésekor fent láttok majd, simán benne van, csak most hőzöngök részegen

Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Anyagilag nagyon is jól állok - idővel kevésbé, szóval nem erről van szó. Egyszerűen ezért ennyi pénz szerintem sok, főleg nekem, ingyen érdekes kikapcs lehetett volna néha, de pénzt nem adnék érte. Ugyanakkor aláírom nem én vagyok a célközönség, csak csalódott lettem, mert érdekelt volna valamilyen szinten, s konkurenciához képest szerintem túlárazott - mert annyival nem ad többet.
Mondjuk pont a wowos példa szerintem pont a legjobb példa rá, h attól még h fizetős, sok a barom ott is, legalábbis tbc idején az volt, az biztos...
TBT