- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Nem játszottam tf2vel, azt se tudtam h anno fizetős volt. De ma nem az, s az ellen mennek.
Ugyanakkor részemről más az oka van, nagyon nem vagyok már tizenéves, de jó is lenne
Anyagilag nagyon is jól állok - idővel kevésbé, szóval nem erről van szó. Egyszerűen ezért ennyi pénz szerintem sok, főleg nekem, ingyen érdekes kikapcs lehetett volna néha, de pénzt nem adnék érte. Ugyanakkor aláírom nem én vagyok a célközönség, csak csalódott lettem, mert érdekelt volna valamilyen szinten, s konkurenciához képest szerintem túlárazott - mert annyival nem ad többet.Ugyanakkor igaz h más üzleti modell, szóval nem feltétlen jogos azt felróni neki h túlárazott.
Az oroszok nem a f2p játékokat lepik el, hanem mindent.. Attól mert fizetős valami, ugyanúgy ott lesz az önfejű csapatra szaró nekemvanigazam vérszergej. Amit a f2p pluszba hoz az a tinik, akik teljesen más mentalitásúak, esetleg nem beszélnek angolul stb - legalábbis én ezt így vettem észre... Ettől függetlenül a szűrőben igazatok van, csak kár h nem jár mellé még egy russianfilter is
Mondjuk pont a wowos példa szerintem pont a legjobb példa rá, h attól még h fizetős, sok a barom ott is, legalábbis tbc idején az volt, az biztos...
Ugyanakkor ne lepődjetek meg ha megjelenésekor fent láttok majd, simán benne van, csak most hőzöngök részegen

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- Eladó olcsó config diszkont áron :)
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny Intel Core i5-6500t / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Anyagilag nagyon is jól állok - idővel kevésbé, szóval nem erről van szó. Egyszerűen ezért ennyi pénz szerintem sok, főleg nekem, ingyen érdekes kikapcs lehetett volna néha, de pénzt nem adnék érte. Ugyanakkor aláírom nem én vagyok a célközönség, csak csalódott lettem, mert érdekelt volna valamilyen szinten, s konkurenciához képest szerintem túlárazott - mert annyival nem ad többet.
Mondjuk pont a wowos példa szerintem pont a legjobb példa rá, h attól még h fizetős, sok a barom ott is, legalábbis tbc idején az volt, az biztos...
TBT