Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
cuebler #5502 üzenetére
Többször vásároltam már innen,és nem is egy-két hónapos az oldal,nem volt semmi probléma.
De kulcsboltnál nem fog/tud senki garanciát adni neked,de nem átverős vagy lopott holmik ezek,általában dobozos verziók bescannelt kulcsai a világ olyan tájairól ahol valamivel olcsóbb.Mivel az Overwatchból nincs régiókorlátos változat,sőt te magad választhatod ki hol szeretnél játszani,ez se probléma.
Megvásárolható a sima digitális verzió is az extra skinek nélkül az amcsi battle.netet kiválasztva 40 dollárért épp a fentiek miatt(nincs korlát),ez 100%-ig megbízható nyilván,de akkor nem lesznek meg az extra skinek.
Első pillantásra ez nem probléma és nyilván emberfüggő,de tekintve,hogy mekkora felhajtás van most pl a nyári játékok kapcsán az extra kinézetek körül (én is szeretnék párat,csak nem jön össze) ez ronthat az örömön (ajándék lesz haj ól értettem) és mivel árban kihozható ugyanannyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest