Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz Pocok256 #4576 üzenetére

Kibújt itt gyorsan a szög a zsákból, érvelés helyett mindenki noskill n00b aki másképp gondolja,hát hogyne ;]
    Aki értelmes,ezek után tudja mennyit adhat a véleményedre.

Nem mellesleg totál abszurd az egész, valami befolyásolható gyereknek nézed a készítőket is (ha már engem,meg még aki egyetértett egy legyintéssel elintéztél annak ellenére,hogy én biztos nem játszottam veled sosem) - akik kényszeresen meg akarnak felelni mások elképzeléseinek,véletlenül sem arról van szó,hogy megvizsgálják/-ták (hiszen csak PTR) mennyire szórakoztató például a másik csapatnak,ha az ilyen "überpro" taktikát kell counterelni,vagy mennyire tartható az hosszútávon,hogy az ilyen extrémebb összeállítások lehetősége miatt külön bele kell nyúlni a hősök egyensúlyába. (ráadásul platformonként külön)

Ha viszont bevezetik,akkor épp,hogy rá tudnak nézni ezekre a 'valamiért' meg nem nevezett,vagy leírt "máshogy nem counterelhető" felállásokra is majd.

Külön tetszett,hogy miközben itt gyorsan elkönyveltél valami aljanépnek (hogy ezt hogy gondoltad,á mindegy), te valamiféle fehér lovagnak képzeled magad,aki a tündöklő páncéljában védelmezi a játéközösséget.
    Ki ez az "egész community" akik, -úgy tűnik- megbíztak a képviseletükkel, és valamiféle kredenciát is mutass majd légyszíves :P

Új hozzászólás Aktív témák