Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz [Prolixus] #788 üzenetére

Szerintem meg egyszerűen kicsi azoknak a piaca,akik majd májusban elkezdik a fejüket vakarni,hogy na nincs mivel játszaniuk, mit vegyek meg hirtelen új játékként teljes áron.

A saját kliens és játékosközönség miatt már rég eladták a játékukat nekem még tavaly,nem vagyok vele egyedül szerintem;a Blizzardon ráadásul jóval kisebb a nyomás a játékaik akciózására,mint a Doomnak lesz Steamen.(jóval hosszabb időn át szedhetik majd be a teljes vételárat)
    Télen egy szokásos max 50%-os sale is hoz nekik annyit a konyhára,mint amennyiért már most Doom preordert lehet szerezni :)
    Az okosan árukapcsolt bónuszoknak köszönhetően ráadásul jó sok embert elcsábítanak az Origins kiadás vételére.
    Ha valakit itt a kettő csatájában félteni kellene,az a Doom (nem viccelek),de nem kell,mert valójában nincsenek konfliktusban,illetve az a kis szelet májusban nem érdekes számukra (Doom megjelenést addigra 3v 4 hónap preorder előzi majd meg,Overwatchot meg eladták már tavaly ősszel a béta streamekkel)

Ahogy korábban is írta már más,Blizz mintha légüres térben dolgozna,abszolút nem kell figyelembe venniük senki mást a kiadási dátumok tekintetében a saját értékesítési platform és célközönség miatt.

Új hozzászólás Aktív témák