Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-02 10:21:26

LOGOUT.hu

Overwatch 2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11951) k-adi


k-adi
nagyúr

gyerekek mi ez az epenis méregetés már megint? :D

(#11952) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Team kill-es ultival mondjuk én ritkán találkozok. Csapatban játszva lehet gyakrabban fordul elő, de randomokkal nem sokat láttam még.

(#11953) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

Mesterségesen érezteti a Blizzard az OW játékosaival hogy fejlődik a tudásuk [link]

/s

(#11954) Joezyka válasza saen (#11936) üzenetére


Joezyka
senior tag

nekünk tegnapelőtt anubison volt, hogy kb 2 perc alatt elfoglaltuk a 2ik pontot is, erre kilépett egy gyerek tőlünk, mert hoztuk a kört. előtte is végig trolkodott, azt meglepődött, hogy még a végén nyerünk.
Nálam ő elnyerte a trollok trolja címet!

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#11955) Redcaster válasza wjbhbdux (#11953) üzenetére


Redcaster
őstag

wjbhbdux kolléga szokásos OW fikázását hallottuk/olvastuk :U

(#11956) brumi1024 válasza Redcaster (#11955) üzenetére


brumi1024
veterán

Nem tudom mennyiben "fikázás" ez, semmi kivetnivaló nincs abban, hogy a fejlesztők célja az, hogy jó érzés, sőt rewarding legyen a játék. A nyugati (jelen értelmezésben nem távol-keleti) embernek látnia kell a fejlődést ahhoz, hogy élvezetesnek, hasznosnak találjon egy cselekvést.

[ Szerkesztve ]

(#11957) Pocok256 válasza brumi1024 (#11956) üzenetére


Pocok256
veterán

Mocskos nagy reward hogy a 2800 as mmr helyett 2500 ra rak. Ahol 1000% al több a leave és retard... Tegnapi gamembol is 4 game 2 leave 1 troll meg 1 win. Epic... PErsze oké ha lesz 100 gamem akkor a levek száma egyenlő lesz csak épp már 300 sr el fentebb kb nincs is leave így nem kell 100 game hogy 3k ra jussak hanem elég 10..

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11958) brumi1024 válasza Pocok256 (#11957) üzenetére


brumi1024
veterán

Oké, persze, de a leave nem a fejlesztők hibája, hanem a közösségé.

Felteszem másképp a kérdést: szeretnél 84 napon át akár többszáz órát játszani úgy, hogy 50-es amplitúdójú, állandó középértékű periodikus jel jellegét veszi az SR-ed, és gyakorlatilag semmit nem lépsz előre? Mert ezzel szerintem elég sok játékost el lehet veszíteni.

Lehet, hogy nem jó a mostani rendszer, de mondj jobbat.

(#11959) knoxhu: :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11959) knoxhu


knoxhu
senior tag

Engem nem érdekel a rank, Hanzózni bárhol lehet :DD

(#11960) brumi1024 válasza knoxhu (#11959) üzenetére


brumi1024
veterán

Ha már Hanzo: ultimate Hanzo tactic skill, avagy vakon lövöldözz nyilakat, valahol úgy is headshot a vége.

A tegnapira reflektálva: akit nem érdekel ne kattintson rá, nagyobb a béke.

[ Szerkesztve ]

(#11961) torik válasza wjbhbdux (#11953) üzenetére


torik
senior tag

Nem pont hogy magasabbra kéne tennie a playert ahhoz hogy jól érezze magát? :D ha jól értem a lényeg az lenne hogy könnyen megmássza majd azt az sr-t amivel lejjebb tette a game, de ha így is van, 3 hónapon belül olyan jelentéktelen időtartam alatt lehet azt megtenni hogy ez egy fölösleges húzás.

All that and a bag of chips

(#11962) kazuma921


kazuma921
aktív tag

Sziasztok!

Pár nap pihenés után megint kedvet kaptam játszani. :DD A kompetitívet hagyom a fenébe, nem is érdekel már, meg random játékosokkal lutri hogy milyen lesz a meccs. Na de nem is ez a lényeg.

Titeket, tapasztalt játékosokat akarlak kérdezni, hogy mit lehet tenni egy olyan mérkőzésben, ami az úgynevezett "steamrolling" kategóriába esik, vagy "pug stomping" ha úgy jobban tetszik. Azt vettem észre, ha egy napig elég sokat nyerek, akkor a következő nap szinte minden meccsemet bukni fogom. Ez csak azért tűnt fel, mert a hivatalos fórumon azt olvastam, hogy ez szándékosan van így megoldva. Ha sokáig ügyes vagy, ledob azok közé, akik gyengébben játszottak. Ha sokáig ügyetlen voltál, bedob olyan csapatba, ahol a többiek eddig erősek voltak, ezáltal létrehozva valami balansz szerű dolgot. Na, nem tudom hogy ez valóban így van e, de ha igen, akkor hatalmas segítségre van szükségem (elméleti tippekre leginkább), ha meg nincs így, akkor meg csak... kis segítségre. na.

Szóval ma lenyomtam 7 meccset, ebből kb. mind a 7 olyan volt, hogy ki se tudtam jönni a spawning helyről. A csapattársaim velem együtt folyamatosan dögledeztek, nem is igazán lehetett mit tenni ellenük. Hiába groupoltunk (a csapatom random emberekből állt), hiába volt egész jó a csapat kompozíció, egyszerűen nem lehetett mit tenni ellenük. Röhögve lőttek szénné mindenkit. Azt vettem észre, hogy lelőni se tudtam őket, gyakorlatilag teljesen lebénulva vergődtem 5 percig, de nem a gép előtt, csak egyszerűen nem tudtam mit tenni ellenük. Azon gondolkodtam hogy vajon miért vagyok most ennyire rossz, de nem, mindenki haldoklott a csapattársaim közül. Ez oké egy mérkőzésre, az ellenfél sokkal ügyesebb, ez van. Na de 7. egymás után? Ráadásul másfél hete 3 napon keresztül csak ez ment. Mit lehet ilyenkor tenni? Pontosabban, ti mit tennétek egy ilyen mérkőzésben? Biztos tapasztaltátok már QP-ban vagy akár compban randomokkal, hogy esélyetek nincs, az első szintre nem tudjátok felvinni a payloadot. De mit lehet ezzel kezdeni? Rohadt idegesítő, értelmetlen belépni játszani így. Olyan mintha profik ellen tolnám, pedig szint alapján nem sokkal magasabbak (vagy épp alacsonyabbak) pl. nálam. Istenszerű 100%-os accuracy-val rendelkező 50-es szintű Hanzo olyan fejeseket osztogat, észre se veszem hogy mi van.

Hiába beszéltem (csoda hogy válaszoltak) az emberekkel hogy healer és tank kell, váltottak, próbálkoztunk, semmit nem lehet tenni. Most ki is léptem már, elég volt, nem kell a double XP sem, inkább az idegzetemet borogatom. :DD Olyan érzésem van, mintha kötelező losing streakbe raknának szándékosan. Az utóbbit azért mondom, mert soha egy multiplayerb játékban nem tapasztaltam még ennyi szopásstreaket egymás után. Aztán lehet csak a játék mechanikus skillszerűsége miatt van ez, nem tudom.

[ Szerkesztve ]

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

(#11963) k-adi válasza knoxhu (#11959) üzenetére


k-adi
nagyúr

első hős lenne akit bannolnék a fenébe :DDD nem is értem mi a többség baja bastionnel mikor van egy ilyen brokenhero is

(#11964) Edem05 válasza kazuma921 (#11962) üzenetére


Edem05
őstag

Hát ezzel így nem sok mindent tudsz kezdeni, vagy összeállsz még 5 emberrel és úgy toljátok vagy sehogy. Letörlöd a játékot és elfelejted, hogy ez létezik. Van pár ismerősöm aki a második opciót választotta. Valakinek nem bírja az idegzete az ilyet, ez van. 😕
Azt mondod a comp nem tetszik a folyamat szívás miatt, a QP-t meg még annyira sem veszik komolyan az emberek. A meccsek 99%-a csak olyan pickekből áll, hogy Widow+Hanzo vagy Torb+Sym. Azt a solo játékosok szaladgálnak ki egyesével megdögleni. Ilyen ez a QP. Ha tényleg komolyabban érdekel akkor szerintem az első opciót válaszd. Keress még 5 embert és toljátok úgy, itt a topikban is bejött már ez a módszer, és milyen szépen haladnak felfelé. 🙂

(#11965) Pocok256 válasza kazuma921 (#11962) üzenetére


Pocok256
veterán

Qm et játszol ott semminek nincs értelme. Kommented első részére meg csak azt tudom válaszolni, hogyha ez így lenne akkor seagull és a többi pro smurf accal még mindig 2k mmr en lenne, de meglepő nem így van.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11966) oxox válasza kazuma921 (#11962) üzenetére


oxox
addikt

röviden én úgy fogalmaznék felejtsd el a quick, arcade játékot, és az ott alkotott elméleteket.
én quick-en, és arcade-on fun-olok...értsd olyan karaktereket hozok amikkel amúgy nem nagyon játszok , kivéve amig ládára vadászok (de mysteri ugye pl. kivétel.)...tehát elméletet is kár gyártani...ha elgurul a gyógyszer (valami nagy képü gyerek miatt pl.), és mégis hozok maint (pl. junkot), akkor többször előfordul, hogy egyedül megforditom a dolgok menetét (pl. kiitatok a healereket), és fordul a dolog (persze csapat kell a győzelemhez, de sokszor elég ennyit tenni, egy embernek váltani, hogy máris ne egyoldalu legyen a dolog)

rankeden azért a két csapat közel azonos tudással rendelkezik, legalább papiron, és ott azért a nagy többség main karaktert próbál hozni....

ahogy látom a többiek is hasonló véleményen vannak.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#11967) k-adi válasza Edem05 (#11964) üzenetére


k-adi
nagyúr

Pedig a Torb+Sym kombo néha bejön. PL. tegnap is bejött rankeden, az armor és pajzs sok extra HP-t ad. Sym lézeres is elég jó tud lenni, Torbi meg pötyögtet távolabbról, stb. így ő sem totál hasztalan, low hp játékosokat pont el tudja kapni ha jó az aim

(#11968) k-adi válasza oxox (#11966) üzenetére


k-adi
nagyúr

Az új season óta én is kifejezetten a healereket támadom ha látom őket és close/mid-range vannak, legyek bárkivel (<< belekötési lehetőség trolloknak) és így érezhetően sokkal több a győzelem, mert a többiek ugyanolyan bénák továbbra is, de gyógyítók nélkül az esetek 90%ban mindig megfordul a csata és elkezdődik a push... onnantól meg sokszor nincs megállás vagy legalább addig amíg nincs újra rendes regroup az ellenfélnél de addig a fél pályán áttoljuk a kocsit, stb

[ Szerkesztve ]

(#11969) KisTücsök válasza oxox (#11966) üzenetére


KisTücsök
addikt

Így van. Mondjuk szerintem ez természetes. A quick play-nek ez a lényege. Valaki bemelegíteni jár oda. Valaki funolni. Én utóbbira. Egyik nap olyat Hanzoztam, egész meccsen volt egy killem. :DDD

Teljesen felesleges a QP-n elmélkedni.

(#11970) .LnB válasza Edem05 (#11964) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

"Van pár ismerősöm aki a második opciót választotta. Valakinek nem bírja az idegzete az ilyet, ez van. "

Van ám..és a hülye barom újra feltette, és ugyan olyan minden amilyen volt... :DDD #sírnitudnék

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#11971) Edem05 válasza .LnB (#11970) üzenetére


Edem05
őstag

Erről ez jutott eszembe. [link] ;] :DDD Bocs

[ Szerkesztve ]

(#11972) .LnB válasza Edem05 (#11971) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

válaszolok inkább privibe. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#11973) Jinxb1rd válasza Edem05 (#11964) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Pedig ha hozom a Sym main-t, illetve Pocok meg a Tjorb main-t, akkor általában 90% win megvan. :U

Természetesen védekezésnél, és az annak megfelelő mapokon.

A baj csak akkor kezdődik, ha más kipickeli és már kezdésnél látom, hogy fosul rakja fel a turreteket a sym vagy a tjorb...

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#11974) knoxhu válasza Jinxb1rd (#11973) üzenetére


knoxhu
senior tag

Vagy shield gen-t rak tp helyett ;]

(#11975) MK VII válasza brumi1024 (#11960) üzenetére


MK VII
veterán

Na ez már a pofátlanság teteje... :D
Ez igen.. Így kell Hanzozni. Ezért utálják sokan ezt a karaktert. :)

(#11976) Jinxb1rd válasza knoxhu (#11974) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Hol olvastad ezt a baromságot, hogy csak a tp hasznos. Linkeld már pls, mert kezdem unni a hülyeséged. Az egy dolog, hogy nem értesz hozzá, de mi a másik?

We are only Stardust...

(#11977) k-adi válasza Jinxb1rd (#11976) üzenetére


k-adi
nagyúr

A másik, hogy van billentyűzete és nete, ezért tud ide írni :( ;] ;]

(#11978) knoxhu válasza Jinxb1rd (#11976) üzenetére


knoxhu
senior tag

Jaj istenem agyvérzést ne kapj gép előtt :DD

(#11979) brumi1024


brumi1024
veterán

Besorolós antipanaszkodás: 5w-5l és 40 ponttal magasabbra rakott, mint az előző season high-om (nem a season végi eredményem, ami azalatt volt). Mondjuk az MMR-om valószínűleg magasabban van, mint az SR-em, az előző seasonban 50-60 pontokat kaptam egy nyereségre és ~10-eket buktam (utolsó két nap játszottam kb 20 meccset a 10 besorolóval együtt).

(#11975) MK VII: :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11980) k-adi


k-adi
nagyúr

Végre dupla xp... harmadszor kapom az új Symm legendary skint... nem hiszem el :D előző héten még pont én röhögtem egy srácon aki írta hogy egymás után 3x nyitott genji skint... erre tessék, nekem symm.....szintén 3x+1 sima sárga... jó egy elb...szott open-rate van itt kéremszépen... :W

(#11981) ÁdiBá


ÁdiBá
addikt

Angry Genji Mains
Hát én besz@rok! ;]

ÁdiBá

(#11982) saen


saen
veterán

Blizzard bekeményített: [link] A srác streamen szándékosan meccseket vesztett, meg trollkodott, ez lett az eredménye :C

Emellett bejelentették azt is, hogy nézni fogják, hogy ki hány szezonról kapott eltiltást és jönni fog az örökös permaban competitive-ben. :R

(#11983) Bazsi1987 válasza saen (#11982) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Én egyszer léptem ki az egy év allat , de akkor is csak azért mert már ketten előtem kiléptek és az volt az utolsó mecsem és mennem kellet valahova...😊

(#11984) MK VII válasza k-adi (#11980) üzenetére


MK VII
veterán

Hogy egyesek már a skinnek sem tudnak örülni. :)
Cserélhetünk... Én szívesen nyitok 3 egyforma skint, Te meg nem nyitsz egyet sem. :)

Más.
Mostanában egyáltalán nem találkozok Mei-vel, Zarya-val, meccseken... Van valami oka vagy csak pont belenyúlok az ilyen csapatleosztásban ahol senki nem csípi őket?

[ Szerkesztve ]

(#11985) saen válasza MK VII (#11984) üzenetére


saen
veterán

Ha jól emlékszem level 46 vagy valami hasonló. Ha ez így van akkor nem is csoda, hogy nem nyitsz egyet sem. Vannak akik a 46 szintet meglépik csak az event alatt és nekik sincs minden meg, nagyon nem...

Szerk: Se Mei, se Zarya nem meta most, ezért látod őket kevesebbet.

[ Szerkesztve ]

(#11986) MK VII válasza saen (#11985) üzenetére


MK VII
veterán

Azért viszonylag sok skint nyitottam régebben... Most meg egyáltalán.. Szóval tudok viszonyítani, hogy mostanában valami változás biztos vagy a droppal. Haver 40 ládából nem nyitott egyet sem még anno a márciusi eventen.

Na, de majd most.. Ki fogom használni a dupla exp-et. :)

[ Szerkesztve ]

(#11987) ÁdiBá válasza MK VII (#11984) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Annál gusztustalanabb hős nincs is, én örülök hogy nincs.
Szépen lefagyaszt a csajszi, azt fejbe lő, mint ha ez olyan természetes dolog lenne...Na olyankor már nekem 200 a vérnyomásom :D
Még az a szerencse, többnyire roadhog-al játszom, és nem tud megölni így. Mikor felolvadok akkor aztán menekülhet...

(#11988) MK VII :D

[ Szerkesztve ]

ÁdiBá

(#11988) MK VII válasza ÁdiBá (#11987) üzenetére


MK VII
veterán

"Szépen lefagyaszt a csajszi, azt fejbe lő"
Mert amúgy nem így működnek a nők? ;]
Szerintem tök természetes. :D

[ Szerkesztve ]

(#11989) brumi1024 válasza saen (#11982) üzenetére


brumi1024
veterán

Dafrant kitiltották? :Y

(#11990) Derrewyn válasza MK VII (#11988) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Tegnap este egy voice-on is aktív lánnyal rakott össze rankeden. Felüdülés volt, az egész csapat sokkal normálisabban viselkedett, mint úgy általában szokott. Be is daráltuk Hanamurán a két pontot összesen kb. 3 perc alatt.
Mondjuk azért, amikor támadás előtt megkérdezte, hogy jöhet-e Symmetrával, akkor megfagyott kicsit a levegő. :DDD

Láttam már durva attack Symmetrát (előretolt teleport nagyon durva az assault mapokon), de az esetek többségében nem működik.

(#11991) BaLee válasza ÁdiBá (#11987) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Utálatos kis dög. Nekem a vérnyomásom azért szokott 200 lenni, mert oké, hogy lefagyaszt, de szerencsétlen csapattársaim ott ugrálnak körülöttem és simán kinyír ilyenkor is.

Én már több esetben tudtam megmenteni csapattársat, mert ha fagyaszt, főleg ha utána egy helyben áll és a fejedre céloz akkor elsőrendű célpont. Visszafelé nem annyira jellemző. :(
Ráadásul a kis 200hp-s dps-eknek ilyenkor általában egy fejlövés elég a halálhoz...

(#11992) MK VII


MK VII
veterán

No.. Épp bent vagyok egy random csapatban... Jól együtt tudunk működni.. Jól játszanak.
Sorra nyertünk 3 CTF-et, a leghosszabb 3-4 perc volt. :)
Ilyenkor felüdülés a játék..

(#11990) Derrewyn

Na igen.. Jó csapattárat kapni nagy skill. :)

[ Szerkesztve ]

(#11993) Pocok256 válasza saen (#11985) üzenetére


Pocok256
veterán

Mondjuk inkább azt hogy egy hosszú hétvége alatt ugrok 46 szintet szóval ...

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11994) ÁdiBá válasza Pocok256 (#11993) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Az azért nem kevés játék... mennyi 100 győztes parti?

ÁdiBá

(#11995) Pocok256 válasza ÁdiBá (#11994) üzenetére


Pocok256
veterán

1 szint 3 nyertes meccs. óránként átlagosan 1 szint ha jól tolod. de legrosszabb esetben is 2 óra 1 szint.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11996) oxox válasza saen (#11985) üzenetére


oxox
addikt

már 30x körül járok az event alatt...és be is szürkültem :DDD
de akkor csak ma este is lesz vagy 6-8 szint szerintem :))

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#11997) saen válasza oxox (#11996) üzenetére


saen
veterán

Reggel toltuk most, Arcade-et farmolunk, iszonyat potyognak a dobozok :D Persze nyitottam mégegy legendet, ez se eventes... 8-nál járok, kettő volt eddig event, mindkettő Lúcio. Szerencsére elég vacak skinek vannak... Sajnos a táncokból is csak 6 esett, azok is olyan hősökre amit nem játszom...
Hétvégén meg esküvőre megyünk Győrbe, semmit nem fogok tudni tolni, majd talán még hétfőn...

(#11998) MK VII válasza saen (#11997) üzenetére


MK VII
veterán

Most fejeztem be én is nemrég a farmolgatást.
3 szintet léptem 2 óra alatt és 5 boxot sikerült farmolni. CTF-et játszottam.
3 skint dobott.. Egyik sem eventes. :(

(#11999) oxox válasza MK VII (#11998) üzenetére


oxox
addikt

fog az esni, csak farmolni kell kitartóan...szerintem lvl200-ig volt olyan hősöm akinek nem volt még leg skinje....de most is van még olyan akinek nincs emoja...(bár most a táncosok jól potyognak)...amúgy a napi egy win-t én próbálom tartani, mert +1500xp nem rossz...(meghát jáccogatok azért, szerencsére a cenzúra sem b.szogat mostanában)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#12000) freeknight válasza MK VII (#11998) üzenetére


freeknight
őstag

Én nem panaszkodok, eddig eventes skinek közül dobott 2 dva-t, luciot, tracert, mei-t, zarya-t. Nem eventes de arany skin volt daredevil 76 (legelső event láda nyitása, nem örültem :D ), meg az industrial zarya skin. Táncikálást viszont nem sokat adott, mercynek meg genjinek meg kéne venni. Illetve veszek majd egy soldier eventes skint a végén, ha addig nem dobja ki, ha igen, akkor meg hanzo-t (nem játszok vele, de tetszik a skin).
Bár én 2-szer vettem 11-es ládacsomagot is, de többet szerintem már nem ér meg a dolog.

Uprising alatt is arattam, mcree és az egyik torb skin kivételével meglett az összes, widow-t meg vettem.
Kicsit fura is olvasni, hogy nektek ennyire nem adja, én eddig ebben a 2 eventben vettem részt, de soha nem volt okom a panaszra, én azt is hittem, ilyenkor kicsit felmennek a droprate-ek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.