Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-02 10:21:26

LOGOUT.hu

Overwatch 2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13001) saen válasza Swinegod (#12999) üzenetére


saen
veterán

Sombrával te vagy a kezdeményező. Szóval minden team fight ahol van EMP-d, azzal kell kezdeni. Meccs közben meg minden fontosat hackelni, pl D'va ahogy írtad.

A health pack-et amit meghackeltél azt mutatja a többieknek falon át is, szóval tudják. Csak amikor megvan a két support pluszban, akkor kényelmesebb rájuk támaszkodni. Olyankor inkább az ellenfél cuccait érdemes elvenni + magadnak tartani egyet és arról játszani.

Sombrával egyébként a legnagyobb baj az, hogy csapatmunka kell. Én mid gold-ban toltam vele, amíg hajlandóak voltak együttműködni, addig jöttek a győzelmek zsinórban... Amikor meg közöltem, hogy Rein hackelve és egy üvöltés volt a válasz, ott kikaptunk...

A szidás elkerülésének meg az a lényege, hogy befolyásod más játékára nincs. Hibázni mindenki fog, ezt felemlegetni nekik felesleges. Ha meg saját magadra koncentrálsz akkor tudsz fejlődni is, ha másokra, akkor csak a kedved lesz szar.

(#13002) k-adi válasza saen (#13001) üzenetére


k-adi
nagyúr

Igen ahogy írod, Sombra EMP-je jó opener.

Másrészt ahogy írtad is, szerintem is igaz az, hogy ha van rendes support, akkor a HPakkok meghackelése nem annyira célravezető, akkor inkább karaktereket kell hackelni.

Ahogy Tracer is, Sombra alapvetően flanker, harasser karakter így ennek megfelelően kell vele játszani. De gondolom ez nem titok itt :D

(#13003) oxox


oxox
addikt

fingom nincs mennyi ládát nyitottam...
arcade-ok megvannak, napi 2-3 szint kb...talán nekem igy még nem adta, tegnap is egymás után két leg (igaz mindkettő régi)

lego skinek
junk, mercy, sombra, mcree

epic potg hanzo-hoz,

régi lego skinek: rein, basti, lucio tavalyi nyári eventes (igy már mindkettő megvan), tavalyi svéd törpe skin...talán volt még 1-2 de most hirtelen ezekre emlékszem.
egy rakás victory poz, néhány emo

btw a tavaly nyári leg skinek megvásárolhatók lesznek event után, vagy azokat megint zárolják ???
értsd ami most 1000 pénz azokat már bármikor meglehet venni a nyári eventes skinekből?

jó mondjuk lvl750-el, a duplázások lecsökkentésével fura is lenne ha nem adná (pl. lucioból megvan minden lego skin, egy epic event (téli), meg egy sima hiányzik...ill. mindenkinek van már legalább 3-4-5 leg skinje (persze orisa, doom kivétel...nekik 1-2 van).

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#13004) saen válasza oxox (#13003) üzenetére


saen
veterán

Nem lesz megvásárolható, csak mostmár a régiek akciósak :D

(#13005) oxox válasza saen (#13004) üzenetére


oxox
addikt

akkor megveszem lehet a hiányzókat...1000-t inkább érnek mint 3-at
pénzem van, max phara potg, és reaper skin érdekel igy már.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#13006) saen válasza oxox (#13005) üzenetére


saen
veterán

Én inkább spórolok. Azt mondták jó év lesz ez skinek szempontjából és credit most lassabban esik jóval. Nekem csak a Sombra skin ami lényeg és nincs meg, a többi nélkül megvagyok.

(#13007) oxox válasza saen (#13006) üzenetére


oxox
addikt

erre kell a magas szint ;) jött a pénz (15-16k pénzem van), most meg jönnek a skinek :)

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#13008) torik válasza Lokids (#13000) üzenetére


torik
senior tag

Sombra nálam annyiból áll hogy lecsapom a bíkönt egy lehetőleg biztos helyre, beszaladok látatlanba, hack pakkra vagy ellenre, lövöm kicsit őket hátba míg rám fordulnak, majd teleport vissza és kezdem elölről :D ölni nem nagyon tudok vele úgy hogy most rámegyek valakire és leszedem mert többnyire abból rosszul jövök ki, de nagyon jól le lehet kapni azokat akiket már lesebeztek :D

Nem egyszer követtem valakit alacsony hp-n, ment volna felvenni a csomagot de hekkelve volt és nem ment neki, én meg szépen leszedtem mert láttam falon keresztül :D kedvencem amikor elkezdenek szambázni valami tereptárgy mögött hogy majd jól összezavarnak csak elfelejtik hogy látom őket, vagy amikor elmenekül egy másik csomagra de látom merre megy és elé vágok :D
Máskor meg nem ér semmit, mintha ott se lennék :(((

EMP meg lutri, nem lehet előre tudni hogy mit akar csinálni az ellen, az esély szinte mindig megvan arra hogy elpazaroltál egy ultit, sose tudni biztosra, ha meg mégis jól sikerült ellőni, sokan benne voltak, csapatod meg ott van közvetlen közel és nem használják ki a dolgot akkor megint csak annyit ért az egész mint sz@rnak a pofon.

Sombra sajnos nem csak csapat de nagyon helyzetfüggő is a magunkfajta halandók szintjén.

All that and a bag of chips

(#13009) Lokids válasza torik (#13008) üzenetére


Lokids
addikt

Ne is mond. Tegnap 2x is eljátszotta a csapat egymás után, hogy szóltam, bemegyek ultizni. Voskaya B ponton. Mikor elnyomtam, rámfordul az összes ellen, még halál előtt tp vissza hp packra. És akkor nézem, hogy a csapat még mindig az ajtóban dekkolva néz farkasszemet az ellennel.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#13010) Swinegod válasza torik (#13008) üzenetére


Swinegod
őstag

"Sombra nálam annyiból áll hogy lecsapom a bíkönt egy lehetőleg biztos helyre, beszaladok látatlanba, hack pakkra vagy ellenre, lövöm kicsit őket hátba míg rám fordulnak, majd teleport vissza és kezdem elölről"
Én is így voltam vele, kb annyira voltam hasznos, mint egy csak speedboostoló Lúcio solohealerként, Sombrával agresszíven kell játszani, főleg tankokat fókuszolni, azon belül is D.Vát főleg, elég jó társebzése van kis Uzinak, DPS-e is 160. Lehet nem tudod, az EMP a Harambe shieldet is eltünteti + a Sound Barriert is

Sajnos igen, én szopok szerintem itt a legjobban, az összes mainem csapatfüggő, non-carry hős, mint Zenyatta, Orisa, Bastion, mostmár Sombra. El kéne kezdenem ilyen fosokkal játszani, mint Soldier, Reaper, Pharah, Tracer

Soldier és Reaper csak simán jól solocarrynek, Pharah Mercyvel arat Master alatt mindenhol
Tracer meg pszichológiai hadviselés, nem azzal hasznos, hogy hasznos, hanem annyira rák, hogy egekbe emeli az enemy vérnyomását és így rosszabbul játszanak (rip minden Mercy main aki ellen Tracer van)

Elég szomorú, hogy egy csapatalapú, kompetitív only-multi fps-nek a legnagyobb hibája a csapat

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#13011) Brenor


Brenor
aktív tag

Felraktam egy ilyen témát a battle.net-en
https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20758497265#1
Remélem mielőbb fognak ezen változtatni, mert ez az arcade grindelés valami eszméletlenül szar.

(#13012) saen válasza Brenor (#13011) üzenetére


saen
veterán

Nekem nem lenne bajom a győzelemmel ha rendes matchmaking lenne és goldként nem mastereket kéne verni...

(#13013) Brenor válasza saen (#13012) üzenetére


Brenor
aktív tag

Ezért lenne egyszerűbb csak játszani vele és nem kéne a winekért vért izzadni. Hotsba megoldották úgy, hogy csak játszol brawlt és loot chest, itt mi a fenéért ilyen szar?

[ Szerkesztve ]

(#13014) Brenor


Brenor
aktív tag

De ha valaki segítene ebben én megköszönném amúgy is keresek jó csapattársakat compra is. Vegyetek fel, ha gondoljátok Brenor#11327 a nevem, csak annyit kérnék, hogy játssz jól és ne hülyéskedd el. 126-s vagyok még silver, de szeretnék feljebb jutni és jobb lenni benne, de ehez kell egy jó csapat.

(#13015) torik válasza Swinegod (#13010) üzenetére


torik
senior tag

Próbáltam tankra rámenni, azok voltak az egyetlen ellenek akiket a nagy hitbox miatt le is tudnék szedni de a healer csuklóból ráfordul és akkor vége mindennek. Ha el vannak szeparálódva az oké de az elég ritka sajnos.

Tudom hogy az EMP mi mindent szüntet meg, hogy melyik ultikat kapcsolja le és melyikeket nem, de ez is zsákbamacska, kivárni egy ilyen lehetőséget vagy eltolni egy olyan alkalommal mint fentebb írtam.

All that and a bag of chips

(#13016) Swinegod válasza torik (#13015) üzenetére


Swinegod
őstag

Az EMP hatásait közérdekű közleménynek szántam, hátha nem tudja valaki
Egyébként ha ilyesmi van, ölheted a healert is, nem is nagyon kell őket hackelni se, Mercyn kívül nem is igazán használ senki core jelleggel képességet közülük

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#13017) horvi0813


horvi0813
tag

Doomfist ütés hitbox nerf PTRon

(#13018) Swinegod válasza horvi0813 (#13017) üzenetére


Swinegod
őstag

:(

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#13019) Lokids válasza torik (#13015) üzenetére


Lokids
addikt

Mivan? Van olyan ult amit nem kapcsol le?

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#13020) saen válasza Lokids (#13019) üzenetére


saen
veterán

Van. Ha már elkezd ultizni, akkor pl Soldier ultija nem szakad meg. Azonban ha ulti előtt nyomod el az EMP-t, akkor nem tudja elnyomni addig az ultiját amíg le nem jár.

(#13021) Lokids válasza saen (#13020) üzenetére


Lokids
addikt

Mármitn van olyan ult, amit nem blockol? Ha még nem kezdték el?
Mert nekem volt, hogy emp után egy közel lévő Zen azonnal ultizott.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#13022) saen válasza Lokids (#13021) üzenetére


saen
veterán

Ha nem kezdte el akkor mindent blokkol. Nálad annyi volt csak, hogy nem votl bennt a hatósugárban és kimaradt az EMP-ből.

(#13023) torik válasza Lokids (#13021) üzenetére


torik
senior tag

Az a Zen bizony akkor nem volt benne a hatósugárban :( amúgy ez is durva Sombrával hogy gyakorlatilag az összes többi hős ultiját ismerni kell hozzá.

Nem bánnám ha csinálnának vele valamit hogy halandók szintjén is használható hős legyen. Hallottam hogy Dél-Koreában előszerettem hozzák és használják egyszerre offense és support szerepre, de az Dél-Korea, az nem számít :((( Seagull és barátai dettó..de ha egy ilyesmit meglépnek akkor gondolom nagyon felborulna a rend és magasabb szinteken op lenne.

All that and a bag of chips

(#13024) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Nem lesz valami fizetős mm? Mint CS-hez az ESEA? Vagy valami ingyenes is már jobb lenne mint ez. Ennél az OW mm-nél nagyobb rákot nem hordott még hátán a föld.

Vagy két hónapja nem toltam, gondoltam most megyek néhányat. Első meccsen 1 perc után kipécézett magának egy duo egyik tagja, h nem healelek eleget lucioként. Gold healem volt végig, a kis szaros haverja Ana-zott. És mivel Ana nem csinált semmit, a többieknek is úgy tűnt, hogy nem nyomom a kiegészítő healt. De nekik elég volt egyszer elmondanom, hogy de. Viszont ez a kis majom... Persze vc-re nem jön, csak írogat folyamatosan. Egyik csávótól a felénél annyira elvette a kedvét, hogy az elkezdett trollkodni.

Ilyenkor olyan szívesen átnyúlnék a monitoron és megcibálnám egy kicsit. De tényleg.

Toltam kb 6 meccset. 2 volt közülük non-toxic és leaver mentes. Kettő.

Pedig olyan jó kis játék lenne ez. :(

(#13025) Mukih válasza KisTücsök (#13024) üzenetére


Mukih
tag

Season vége van, ilyenkor már meg sem próbálnak koncentrálni a gyerekek. Elejétől a 2/3-áig jó/elfogadható csak a season, utána halál.

Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323

(#13026) saen válasza torik (#13023) üzenetére


saen
veterán

Simán használható halandók szintjén is, nekem goldban nagyon jó meccseim voltak vele. Persze amikor jönnek a trollok akkor mindegy... Szerintem játszható minden szinten, erős karakter.

(#13024) KisTücsök: én is a köv szezonban bízok. Szeptemberben elindul a suli, megpróbálom újra a comp-ot, most szigorúan soloQ-ban.

[ Szerkesztve ]

(#13027) torik válasza saen (#13026) üzenetére


torik
senior tag

Nekem is voltak nagyon jó meccseim vele nem arról van szó. Hogy goldban hogy mennek a dolgok azt nem tudom de magasabb szinteken rankeden elvétve látni, kupéban szintén. Csak annyit szeretnék hogy alapvetően egy népszerűbb karakterré tegyék :U

All that and a bag of chips

(#13028) saen válasza torik (#13027) üzenetére


saen
veterán

Én örülök, hogy nem népszerű, csak annak nem, hogy sokan anyáznak a picknél. Sajnos a legtöbb embernek fogalma sincs a karakterről...

(#13029) Redcaster


Redcaster
őstag

(#13030) torik válasza Redcaster (#13029) üzenetére


torik
senior tag

Release óta egy ilyen videóra várok :D és már azt is tudjuk hogy payload map lesz :DD

Good onya m8!

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#13031) Swinegod válasza Redcaster (#13029) üzenetére


Swinegod
őstag

:R

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#13032) torik


torik
senior tag

Azt amúgy tudja valaki hogy lucio ball ranked ha véget ér, mennyi pontot érnek majd a helyezések? Gondolom nem ugyanannyi pontot kapunk mint sima rankeden.

All that and a bag of chips

(#13033) Swinegod válasza torik (#13032) üzenetére


Swinegod
őstag

A Dia 400 ha jól emlékszem

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#13034) oxox válasza torik (#13032) üzenetére


oxox
addikt

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#13035) saen


saen
veterán

(#13036) nonsen5e válasza saen (#13035) üzenetére


nonsen5e
addikt

Szép és jó, de ennyi erővel már átsorolhatnák DPS-nek is, mert lassan elveszt mindent ami miatt tank volt eddig.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#13037) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Ez a játék úgy el van baszva, ahogy van. 1060-as videókártyával lowon minden 100+ fps és annyira lebegősnek érezni az egeret, mint ha 30 fps-em lenne cs go-ban. És nem fixen, némelyik meccsen rendben van, némelyiken meg előjön. Korábbi laptopon is ez volt, ott azt hittem nálam volt a baj, de azóta több gépen is tapasztaltam.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#13038) ADAM1337 válasza NyxNyxNyx (#13037) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Ez mit takar ? :U
Nekem nem volt egér problémám soha benne, pedig 2 gépen játszok, laptop és pc-n és 2db egérrel g102 és g602.

[ Szerkesztve ]

(#13039) Orgi válasza NyxNyxNyx (#13037) üzenetére


Orgi
őstag

Ez vmi egyéni probléma lesz, esetleg vmi beállítás, mert nagyságrendekkel kisebb videókártyával sem érzek ilyet...
De látom, másnál is előfordul, esetleg pár tipp innen nem oldja meg:
Reddit topic

[ Szerkesztve ]

(#13040) saen


saen
veterán

Megint nem sikerült valamit eltalálni a matchmakingben a Lúcioball alatt is... Próbálok felmenni platinába és folyamatosan olyan meccsel vannak, hogy 150-nel magasabb az ellenfél rangja... Nagyon nem megy ez blizzardéknak...

(#13041) Lokids


Lokids
addikt

Na 2300-at sikerül elérni. 1500-ról. Nehéz szülés volt.
De a rankedet itt be is fejeztem. Majd 1 hét múlva.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#13042) torik válasza nonsen5e (#13036) üzenetére


torik
senior tag

Szerintem funabb lesz vele játszani :D

Ja és kösz a válaszokat :D

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#13043) NyxNyxNyx válasza Orgi (#13039) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Le sikerült vinni a input laggot 8.5 ms-re 15+-ről, de még mindig nem annyira jó mint elvárnám. De azért így már játszható. Az már más kérdés, hogy a játék megint szarul néz ki a játék ennyire levett grafikával.

DVa változtatásnak örülök így előre.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#13044) Swinegod válasza NyxNyxNyx (#13043) üzenetére


Swinegod
őstag

Nálam konkrétan ugyan ez történt, csak TeamFortress 2-vel. Olyan input laggja van most a játéknak, és van egy kis csúszás is miután megáll. Egyik ismerősömnél sincs ilyen, de még az őskövület TravelMate 7730-amon se. Mikor utoljára játszottam vele se volt ilyen, se ezzel a géppel, se a 820m-es Lenovoval, se a TM 730-al. Az Overwatch jelenleg tökéletesen megy. Megnéztem másik 2 egérrel a TF-et, de mindegyikkel szar ezen a gépen, a többin teljesen ok mind3-al

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#13045) K1nG HuNp válasza Swinegod (#13044) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

Pedig a TF2 az source szóval egyenló a CSGOval. Raw input ON?

[ Szerkesztve ]

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#13046) Lokids


Lokids
addikt

Mi a fene van az OW-ban?
Haver unszolására mégis rankedeztünk. 3 gameben is kaptunk magunk mellé dia rangú társat. És direkt szivattak minket. Szándékosan vesztettek.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#13047) Swinegod válasza K1nG HuNp (#13045) üzenetére


Swinegod
őstag

(utálom a CS:GO-t, de az alatt a 10 perc alatt sztem ok volt, mikor játszottam vele (minek vettem meg egyáltalán?)) Ideális esetben asszem 1 és 6 között mozoghat az egérérzékenység, nekem 0 és 110 millió között. Konkrétan 110.000.000 a max egérérzékenység, valamikor aztán jó lesz hirtelen, aztán megint elszaródik. Minden létező beállítást megpróbáltam már, még az is, hogy törlöm minden beállításom a játékban és újra beállítok mindent, de semmi.
Egyébként ahhoz tudom hasonlítani, mint a Dead Space 1 PC-s portja, XBOX-ról portolt irányítással

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#13048) freeknight válasza Lokids (#13046) üzenetére


freeknight
őstag

Szezon vége. Ilyenkor sokan már csak trollkodni járnak fel, mert azt hiszik nincsen tétje.

Abba nem gondolnak bele, hogy a következő szezont még ennél is mélyebben fogják kezdeni.

(#13049) saen


saen
veterán

Season 6 változások

Kicsit jobb lesz...

(#13050) Redcaster


Redcaster
őstag

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.