Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-02 10:21:26

LOGOUT.hu

Overwatch 2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12501) brumi1024 válasza saen (#12500) üzenetére


brumi1024
veterán

Az egyik legnehezebb...

(#12502) Derrewyn válasza Lokids (#12498) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Zarya+Winston (v. Reaper v. Tracer v. D.Va). A lényeg, hogy legyen egy olyan targeted, aki az ellenfél mögé bemegy, és rá rakod a barriert.
Az időzítés a lényeg, ne akkor rakd, amikor Winston ugrik, hanem amikor már ott van, ráfordulnak, és sebződni kezd. A saját barriert is akkor kell használni, amikor már sebződsz, és nem előre ellőni, amikor fedezékből elindulsz.

Az a lényeg, hogy a teljes barriert lelőjék, és ne magától essen le, mert lejárt az idő. Így kb. fele energy-n is vagy, ha mindkét barriert ellőtted, akkor már közel maxon.
Vannak olyan hősök, aki ellen egyszerűbb tölteni, pl. Symmetra, Junkrat, de akár Pharah/Soldier rakéta is jó kis boost, ha sikerül elkapni.

És igen, annyira nem egyszerű karakter, tankok közül ő bírja legkevésbé a sebzést, nincs armorja, a barrierje gyenge (többihez képest), és nincs selfhealje, vagy sebzést elnyelő/csökkentő képessége.

[ Szerkesztve ]

(#12503) sirszevenap válasza Lokids (#12498) üzenetére


sirszevenap
őstag

Vagy ott van Zarya. Szög egyszerű karakter
Meredek kijelentés ez komám! :D

Bankkártyával? Hát persze!

(#12504) MK VII válasza sirszevenap (#12503) üzenetére


MK VII
veterán

Biztos a Cybergoth skinje volt a szeme elött és onnan jött a szög egyszerűség. Bár, ha pontosak akarunk lenni akkor szeg... :D

(#12505) ADAM1337 válasza MK VII (#12493) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Én akkor hagytam abba, a lanozást klánozásos témát. :DDD
Még volt clanbase, most már csak esl.

(#12506) Mukih


Mukih
tag

Nem tudom mi lett az OW-csal, legalábbis a ranked részével de én úgy döntöttem, hogy ma befejezem... Nem is értem, hogy egy olyan cég mint a Blizzard, hogy nem tud megcsinálni egy matchmakinget... 3100on voltam és nálunk a csapatban mindenki 3k+volt kivéve egy valaki az GOLD volt 2300on. :W Enemynél mindenki 3k+ kivéve egy unrankedet, de ő az előző seasonban is 3k felett mozgott.

[ Szerkesztve ]

Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323

(#12507) saen


saen
veterán

Most kicsit nekem is tele lett a hócipőm az egésszel. Persze ehhez az is hozzájárult, hogy épp egy 8-as vesztési szériám van. Sikerült ezt úgy, hogy mindig három vereség után megálltunk... Ettől függetlenül a leaver mindig nálunk van, a meccs úgy kezdődik, hogy csapattárs riportolni akarja a sajátot, mert előző meccsen összevesztek és még lehetne sorolni. Továbbra is rengeteg a boostolt ember aki nem oda való, csak ismerősei felhúzták. Csak példaként a mai D'Va választék, itt már két bukónál megálltunk:
-első high groundról messziről lőtte az ellenfélt, kb nullát sebzett, blokkolni nem blokkolt semmit
-második meg annyira belement a darálóba, hogy mire a csapat odaért, már meghalt...
Korábban Sombráztam is, egy meccsen átlagban toltam 20+ hacket meg 30+ ember volt EMP-zve és kaptam összesen 5 assistot... Még akkor is képtelenek megölni valakit ha az ellenfél a képességeit nem tudja használni. Rendszeres volt egyébként Sombrával a gold damage... Health packeket nem szedik, Junkrat inkább meghal, mintsem a mellette lévő packet felvegye... Hiába hackeltem Rein pajzsot, senki nem indult meg. Eldöntöttem, hogy akkor kommunikálok, bemondom, hogy Rein is hacked, erre elkezd az egyik srác üvölteni, hogy azonnal váltsak... Na ez se jött be...
Vissza Tracerre, azzal legalább tudok ölni is rendesen. Itt meg rendszeresen egyedül maradtunk, haver Winstonozott, ő mindig beugrik, én oldalról támadok, többiek meg messziről néznek. Soha egyetlen egyszer nem jönnek be... Pedig most iszonyat népszerű a Rein + Orisa itt, ilyenkor ügye dive-olni kell rájuk, nem messziről lődözni, mert annak sose lesz vége. Ők mindig messziről lőnek inkább... Utolsó meccsen támadunk, kiszedem az ellenfél törpét turrettel + a Mercy-t, ők közben meghalnak, mert pajzs nélkül akarnak pajzs csatát vívni...
Kínomban már megpróbálkoztam Mercy-vel is olyan csapatnál akik nem voltak hajlandóak supportot hozni. Persze az első pontot se foglaltuk el...
Tudnám még sorolni, sose kaptam még egymás után ekkora fogalmatlan csapatot ennyiszer, de félelmetes mi megy. Megmondom őszintén kezdem unni, az emberek képtelenek összedolgozni, rengeteg az ideges ember, nem annyira móka ez így. Valami változás kéne a játékban, mert az alapok nagyon jók, de ez a rendszer szerintem bukásra van itélve. Közben meg az egyik profi talált top 500-ban egy Mercy maint akinek 30%-os winrate-je van... Azért ez már az ötödik szezon, azt reméltem eddigre már ezek a hülyeségek megoldódnak, de úgy tűnik nemcak az én szintemen van probléma...

(#12508) horvi0813 válasza saen (#12507) üzenetére


horvi0813
tag

Sajnos ez van itt a nyári szünet, amelyik kis pöcsös nem nyaralni van az a gép előtt rohad otthon 0-24. OW most menőbb mint a CS:GO mert van Ninja meg stb. Ennyi agyhalott hétvégén se szokott lenni de most minden egyes kör agyhalál legyen az Comp QP vagy bármi. Szerencsére én nem vesztek többet mint máskor, de egy meccset nem tudok élvezni. Én pihentetem majd vissza jövök ha lesz event.

(#12509) bazs0811 válasza saen (#12507) üzenetére


bazs0811
tag

Isten hozott a klubban :((

Az Univerzium szempontjából pedig teljesen mindegy... - DeadPool#24156

(#12510) MK VII válasza saen (#12507) üzenetére


MK VII
veterán

Ehhez sajnos csak csatlakozni tudok...
Elkeserítő ami néha megy, illetve már nem is csak néha... 10 meccsből legalább 5-6 élvezhetetlen...

(#12511) oxox válasza Lokids (#12498) üzenetére


oxox
addikt

zarya szög egyszerü, de nem mész 20% charge fölé...csak én érzek ellentmondást?
zarya-val, majommal (szerintem tankok közül ez a kettő legjellemzőbb) baromi fontos mit mikor nyomsz, mert vagy meghalsz sec-pec alatt, vagy kb pont nem érsz semmit a csapatnak.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#12512) BaLee válasza saen (#12507) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Nekem is az a kedvencem, mikor pl. Volsykayan nem bírunk bejutni a kapun sem, csapat sír, meg szenved, meg regroupol, kapom az oltást, hogy miért megyek külön utakon amikor a 3. regrouppal sem mentünk semmire... Írom nekik hogy inkább hátba támadni próbálom őket.
Csapat regroupol, én meguntam, ők támadnak balról én megindulok, berohanok jobbra, fel a lépcsőn. Leszedem oldalról mercyt aki miatt minden kísérletünk bukásra volt ítélve, tovább megyek, leszedem a törpét tornyostól együtt, megindul felém a maradék 4 ember az ellenféltől, várnám a többieket, de már mind meghalt. :O Mire újra élednek arra újra teljes a védő csapat... :W
Inkább kardomba dőltem.

(#12513) sirszevenap válasza oxox (#12511) üzenetére


sirszevenap
őstag

Majomnak születni kell! Én megtettem! :D

Bankkártyával? Hát persze!

(#12514) Lokids válasza oxox (#12511) üzenetére


Lokids
addikt

Nincs ellentmondás. Nem a használatára értettem.
Van 2 féle pajzsa, 2 féle lövés mód meg az ultija. Ez nem sok.

Tegnap volt egy érdekes meccsem. Hanamurán nagy nehezen elfoglaltuk a B pontot úgy, hogy az A-t első pushra bevettük. Az ellenben az egyik váltott widowra és hírtelen elkezdte kiszedni a full teamünk. De valami 80%+ accuracyval. :P Percenként akiválta az ultiját. De amikor sikerült kiszedni, akkor azért meglett a B pont.
Utána védünk, már overtime az A pontra, mikor csapat low hp-n. Én zenyattaval megnyomom a Q-t majd UTÁNA meghalok. Na ott majdnem falhoz vágtam valamit. És mivel nem healeltem ki az enemy ultit, így levágtak minket. Szinte 100%, hogyha elnyomom az ultit mi nyerünk ott. De azzal a lendülettel sajna bevették a B-t is.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#12515) sirszevenap válasza Lokids (#12514) üzenetére


sirszevenap
őstag

Van 2 féle pajzsa, 2 féle lövés mód meg az ultija. Ez nem sok.
Újfent nem kötekedni szeretnék, de nem sok karakter tud ennél többet felmutatni. Nem ettől lesz egy karakter nehéz avagy sem. Mondhatnám Tracert vagy Reapert. Hiába két skilljük van, nagyon kevés embert látok velük igazán jól / logikusan játszani. Az OW egy az egyben "Easy to learn hard to master" kategória. Mindennel el lehet játszogatni úgy, hogy szórakoztasson, de úgy, hogy magasabb szintet képviselj már nem.

Bankkártyával? Hát persze!

(#12516) Derrewyn válasza Lokids (#12514) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Szerintem Zarya azok közé a herok közé tartozik, amiknek a legmagasabb a tanulási görbéje. Különösen igaz ez a tankok között, egy kezdő vele lesz a legkevésbé teljesítőképes. Még Winston is egyszerűbb, ha ellenfélhez beugrálás helyett a saját supportjaidat véded Tracer/Genj/stb. flankelgetésétől.
Az ellenpélda Reinhardt, akivel már viszonylag kevés tapasztalattal is lehet hozni a kötelezőt (20k+ damage blocked).

(#12517) Lokids válasza Derrewyn (#12516) üzenetére


Lokids
addikt

Nemtudom, de én reinnnel hamarabb meghalok, mint egy 200 hp-s bármivel. :P
Igaz 1 kezemen megtudom számolni, hogy hányszor játszottam Reint megjelenés óta.
A Pajzs Buzis :D

Akikkel még hasonló mennyiséget játszottam: Genji, tracer, mcree. Nem bírom rávenni magam, hogy ezekkel játszam. :P

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#12518) sirszevenap válasza Lokids (#12517) üzenetére


sirszevenap
őstag

Mióta tolod?

Bankkártyával? Hát persze!

(#12519) MK VII válasza Lokids (#12517) üzenetére


MK VII
veterán

"A Pajzs Buzis"
Akkor ne csodálkozz, ha hamarabb halsz mint egy 200hp-s karakterrel. Böszme nagy, a világ másik végéről is ki lehet szedni, ha nem használsz pajzsot.. Meg eleve ugye a csapatodat kell védelmezned vele és jó időben kitörni aztán visszahúzódni...
Nekem az egyik kedvenc karakterem Rein... Végig lehet menni a pályán vele anélkül, hogy meghalnál, ha a csapatod odafigyel rád..

(#12520) ADAM1337 válasza MK VII (#12510) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

MÁS:
Cod-os videót találtam ma: [link]

Ezek után ne mondja senki, hogy cod-os tapasztalata van. :DDD

(#12521) MK VII válasza ADAM1337 (#12520) üzenetére


MK VII
veterán

LoL... :D
Egy vérbeli Lucio veszett el benne. :))

(#12522) Lokids válasza sirszevenap (#12518) üzenetére


Lokids
addikt

A játék megjelenése óta. Persze nem 24/7-ben :P Szerintem még nem értem el a 210-es szintet.

(#12519) MK VII: Az csak egy kis utalás volt TheVR Pisti Dark Soulsos játékára. :)

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#12523) Jinxb1rd válasza ADAM1337 (#12520) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Mekkora jó játék, célozni se kell és mindenki hal, akit lát...

We are only Stardust...

(#12524) ADAM1337 válasza Jinxb1rd (#12523) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Kb az első mw után ilyen lett az egész. (cod4)

(#12525) NyxNyxNyx válasza Lokids (#12517) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Erre +1. Valahogy nem tudok rein-nel érdemileg hozzátenni a csapathoz, leggyengébb karakterem. Majmozni nem szeretek, Zaryánál is ugyanaz van amit írsz, nehéz az energyt magas szinten tartani, meg kell a jó heal, mert ha meghalsz, kezdheted előlről.

Meg arra is, hogy a pajzs buzis. ;]

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#12526) Lokids


Lokids
addikt

Ti mivel rögzítitek az OW-t?
OBS-el próbálkozom, de egyszerűen nem tudok belőle normális fullHD, nem akadó felvételt készíteni.
Egy 1060-as vidkari van a gépemben egy I5-s procival. elvileg röhögve bírnia kéne. :P

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#12527) MK VII válasza Lokids (#12526) üzenetére


MK VII
veterán

Windows 10 alatt alt+win+r gombkombinációval csinál felvételt. Legalábbis nekem ilyen. Ha AMD, ha NV kártya van bent, megcsinálja. Korábban linkeltem videókat. De hisz láttad gondolom. Olyan minőségben csinálja. 10 perc 1GB kb.

Szerk.
Ja most ertem meg, higy fullhd kell.

[ Szerkesztve ]

(#12528) saen válasza Lokids (#12526) üzenetére


saen
veterán

Én OBS-sel és még 960-nal + i5 és megy.

(#12529) Lokids válasza saen (#12528) üzenetére


Lokids
addikt

Milyen settinged van, mert nálam akad mint a szar. Nézhetetlen.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#12530) saen válasza Lokids (#12529) üzenetére


saen
veterán

Közben rájöttem, hogy 720p-ben veszek fel, full hd nálam is akadt.

(#12531) Hannibhál válasza Lokids (#12529) üzenetére


Hannibhál
őstag

nvidia experience-ben van felvétel készítési mód, elég jó próbáld ki:)

Gépelés nem az erősségemasdsdk

(#12532) freeknight válasza Lokids (#12526) üzenetére


freeknight
őstag

Sima nvdia shadowplay, legjobb, legegyszerűbb, garantáltan nem akad.

(#12533) Lokids


Lokids
addikt

ITT van, 720p-ben így rögzít. szerintem siralmas. De látni, hogy játszok zen-el (bénán).

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#12534) pohár válasza NyxNyxNyx (#12525) üzenetére


pohár
félisten

Zarya mellé kell egy jó healer, és akkor nem probléma a high energy, meg kell legyen valaki harcban, gyorsan rátolja a bubble-t, befut mellé, magára is betolja, és ideális esetben máris 80%-on van, és 1-2mp-en belül tud úrja buborékozni valakit, és ha még healt is kap, akkor kibírja a frontvonalban a követkető saját bubijáig

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#12535) MK VII válasza Lokids (#12533) üzenetére


MK VII
veterán

Erről az akadozásról beszéltél?
De tényleg nem értem.. Alt+win+r gombok nem indítanak felvételt?
Nem hd, 480p, de szerintem szép is meg jó is.

(#12536) NyxNyxNyx válasza pohár (#12534) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ez a terv mindig. :D

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#12537) Jinxb1rd válasza Lokids (#12533) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Nekem simán rögzíti a konfigommal mondjuk nem is játszok fullban.

We are only Stardust...

(#12538) Pocok256 válasza MK VII (#12535) üzenetére


Pocok256
veterán

Az volt az első amit registryből tiltottam konkrétan az ow forum is irja hogy xboxos rámászós szutykot mindenki tiltsa meg amúgyis Fps droppok és játékfagyások garmadáját tudja okozni. Attol hogy épp nem veszel fel vele az fut a háttérben...

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#12539) 7 válasza Lokids (#12526) üzenetére


7
addikt

"elvileg röhögve bírnia kéne."

Nem tudom, hogy ezt honnan veszed, de téves. A legtöbb nagy streamernek ennél sokkal erősebb konfigurációja van, mégis külön gépet használnak 1080p@60fps felvételre és streamre, hogy akadozásmentes legyen mind a stream, mind a játék. Sőt, ha visszaemlékszel 2 hónappal ezelőttre, a Ryzen 7-nek pont az volt az egyik érdekessége, hogy a sok maggal (8 mag, 16 szál) már egészen jól lehet külön gép nélkül videót készíteni.
Az, hogy jelenleg ez a 2 érdemi alternatíva van a piacon, remekül illusztrálja, hogy mennyire nem triviális normális minőségű 1080p-s felvételt csinálni.

Amúgy OBS-ben NVENC-et használj, ha már GTX 1060-nal játszol. Grafikai beállításokat vedd le minimumra, nézd meg, úgy akad-e (valószínűleg fog, csak kevésbé). Ha továbbra is akad, akkor kénytelen leszel 720p-vel szöszölni.

[ Szerkesztve ]

(#12540) Hannibhál válasza 7 (#12539) üzenetére


Hannibhál
őstag

https://youtu.be/gelXaJa9qbE
Telórol linkeltem nem tudom megnyitja e majd nektek, de ezt az nvidias shadowplayel vettel fell, fhd, max beállítások i7-4790k 4,5ghzen meg egy gtx 1060 3gb ossal s nem akadt egyáltalán. Persze gondolom a stream az más de videófelvevéshez azért nem kell mindig a legújabb dolog:)

Gépelés nem az erősségemasdsdk

(#12541) DJGABI válasza saen (#12507) üzenetére


DJGABI
addikt

Hogy pozitív is legyen: tegnap kompetitívben random összesorolt csapatunk volt, egész jól ment, hoztuk a meccset, végén részemről egyértelmű volt a Stay as group, de meglepetésre mindenki rákattintott. Utána mentünk még párat, 2-3 meccset megint lehoztunk. Csak support voltam, de élmény volt Mercyvel is játszani, egyben volt a csapat, hamar megvolt az ulti, Rez is minimum 2-3 embert visszahozott, Zeny-vel is tudtam darálni. Ritka esetek egyike, de tényleg élveztem.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#12542) Lokids válasza Hannibhál (#12540) üzenetére


Lokids
addikt

Tényleg jól néz ki a felvétel.
Majd este kipróbálom azt is.

Amúgy azért nem értettem, hogy miért akad, mert pár hónapja teszt célból streameltem youtubera wow-ot, és azt akadás mentesen rögzítette.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#12543) MK VII válasza Pocok256 (#12538) üzenetére


MK VII
veterán

Akkor nálam hibás a rendszer, mert semmi ilyen problémát nem vettem még észre... Egyáltalán neked voltak problémáid vele vagy csak, mert valahol olvastad egyből tiltottad is?
Ha van időd rá, linkelnél egy ilyen oldalt ahol erről van szó? Komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy ami nálam semmi problémát nem okoz az másnál miért szarakodik. Ha meg tud győzni engem is akkor tiltom én is.

"Attol hogy épp nem veszel fel vele az fut a háttérben."
Ezer másik folyamat fut a háttérben... Miért pont ez a program befolyásolna akármit is?

[ Szerkesztve ]

(#12544) MK VII válasza MK VII (#12543) üzenetére


MK VII
veterán

Nem vastagítani akartam a sort, hanem dönteni.. :(

(#12545) freeknight válasza 7 (#12539) üzenetére


freeknight
őstag

A legtöbb nagy streamernek azért megy külön gépről a broadcast, mert látnia kell mellette az adást, a chatet, ha gázos üzenettel (pl rasszista) jön donation egy gombbal kell tiltania az autamata beolvasást, ezt egyszerűbb egy teljesen más géppel megoldani, mint szenvedni az ablakokkal, többmonitoros beállítással stb.
Én a következő konfiggal tolom: i3 2100 (!!!!), gtx 750 ti, 6 gb ram, a shadowplay-el 1080p 60 fps-el akadásmentesen megy a felvétel, de próbáltam már streamet is haveroknak, azzal se volt gond, pedig finoman szólva sem egy erőmű a gépezet.

[ Szerkesztve ]

(#12546) Pocok256 válasza MK VII (#12543) üzenetére


Pocok256
veterán

Btw nincs kedvem kiselőadást tartani erről googlen utána tudsz olvasni, ez a cucc egy fosrakás aki egy picit is ért a géphez első dolga, hoyg kilövi, ha vágod a windows uj grafikus kezelő felületét és a hozzá kapcsolódó csodás új elemeket ami dx 12 vel jött be akkor megérted, hogy ez a cucc komolyan lassítja a gépet tesztek alapján is kimérhető csökkenés van a teljesítménybe.
Azon meg most nem akarok röhögni, hogy soha semmi problémád nem volt a játékkal.. mikor fél évig azon ment a sírás, hogy random kifagy a játékod és hibákat produkál a rankedbe.

De tessék utána olvasni nyugodtan biztos poénbol irja a blizzárd hivatalos forumám a hivatalos admin, hoyg ezt a f*srakást mindenki kapcsolja ki törölje le.

Link hozzá
Link 2

[ Szerkesztve ]

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#12547) saen válasza Pocok256 (#12546) üzenetére


saen
veterán

Mi ez pontosan? Le akarom lőni :D

(#12548) MK VII válasza Pocok256 (#12546) üzenetére


MK VII
veterán

Ez most komoly?
Orvos látott már?
Tök normálisan rákérdeztem a dolgokra, mert én személy szerint sosem olvastam, hallottam ilyenről. Ami persze az én hiányosságom, de attól még nem tudtam róla, és kérdeztem..
Ha nálad egy kérdő hozzászólás ilyen reakciókat vált ki akkor ott tényleg gondok lesznek...

"Azon meg most nem akarok röhögni, hogy soha semmi problémád nem volt a játékkal.."
Viszont, ha nem haragszol én ezen a mondatodon egy jót röhögök...
Nem a játékra irányult a soha semmi gondom nem volt kijelentésem... De hát persze ezt is máshogy látod..
Az meg külön nevetséges ugye, hogy most semmi gondom a játékkal, de ez az xbox fossz@arság, mocsok, most is ugyan úgy fent van a gépemen.. Valószínűleg azért nincs gondom vele, mert fent van.. Gondolom...

Egy normális kérdésre ilyen választ csak egy kifejezetten korlátolt ember képes kinyögni magából..

Szerk.: Köszi a linkeket.

[ Szerkesztve ]

(#12549) Pocok256 válasza MK VII (#12548) üzenetére


Pocok256
veterán

Néha kicsit unalmas magyarázkodni egy 2 perces google eredményt. De belátom túlreagáltam sry.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#12550) MK VII válasza Pocok256 (#12549) üzenetére


MK VII
veterán

Valóban unalmas magyarázni egy 2 perces google eredményt, viszont nekem nehezebb, mert sajnos kb nulla az angolom.. Nekem a 2 perc nem 2 perc sajnos... De ez megint az én hiányosságom...

Semmi gond...

Azért azt elérted vele, hogy nem fogom használni. AMD ReLive-re áttérek..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.