Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-02 10:21:26

LOGOUT.hu

Overwatch 2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11152) Derrewyn válasza BaLee (#11143) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Szerintem egyszerű a magyarázat, a silver tetejére, gold aljára rakja be 10 meccs után az új játékosok zömét a rendszer.
Érdemes nézni az accountok szintjét, valószínűleg akad közte olyan, ami 30-40 körül van. Az ilyen emberek többésge pedig a hősöket nem ismeri, alapvető helyezkedési gondjai vannak, szituációkat nem ismeri fel. Voice-on persze többnyire nincs, ha meccs közben mégis feljön, akkor is csak azért, hogy beszólhasson.

Bronzból viszonylag könnyű silver tetejére feljutni, de 2000 körül nagyon változó a meccsek minősége, gyakran olyan érzésem van, hogy az sem mindegy, hogy milyen napon és mikor játszok.

(#11154) DJGABI válasza burny (#11138) üzenetére


DJGABI
addikt

erről picit bővebben? annyira nem igazodtam ki abban a játékban... meg a menüben. de jó lenne ha minél hamarabb meglenne, úgy kellett szinte könyörögnöm h bevegyenek egy partiba. megértem hogy aki komolyabban tolja nem akar noobokkal közösködni, de azé na.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#11155) Doink válasza Mika1227 (#11146) üzenetére


Doink
aktív tag

Lehet köze van hozzá hogy Kínában ingyenes a játék egész hónapban, valószínű téged nem fog átengedni a login screenen.

(#11156) Mika1227 válasza Doink (#11155) üzenetére


Mika1227
őstag

Így van nem engedett! :K

A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!

(#11157) Lien


Lien
tag

Lenne itt olyan ember aki belépne a fiókomba és 1 eventes ládát szerezne? Teljesen megadta magát a laptop videókártya és új gépet nem fogok venni nagyon-nagyon sokáig, így munkára is a grafikus processzor marad. Ha egyszer lesz egy új gépem akkor kinyitnám őket, bár addigra már a játék is lecseng, szerintem. :D

(#11158) fuvi


fuvi
senior tag

(#11159) csana


csana
senior tag

Sziasztok!
D-va skinre neveznék, de HOS-ban nem vagyok (sem leszek) otthon. Valaki(k) bevállalna velem pár erősen bukta gyanús kört, hogy meglegyen a Q2?
csana#2351
:R

(#11160) ÁdiBá válasza csana (#11159) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Azt lövésem sincs hogy kell megszerezni. Nekem is tetszik nagyon a D-va.v

ÁdiBá

(#11161) csana válasza ÁdiBá (#11160) üzenetére


csana
senior tag

Könnyű begyűjteni:

1. körben: játssz 5 random meccset (akár botok ellen) egy barátoddal -> OW Genji skin-t kapsz
2. körben: játssz 5 normál meccset emberek ellen barátoddal -> OW D-va skint kapsz
3. körben: játssz 5 normál meccset emberek ellen barátoddal -> OW valami emblémát kapsz :D
4. körben: játssz 5 normál meccset emberek ellen barátoddal -> OW 10 loot box

Hetente jön az új kör (most indult a 2.), és meg kell hogy legyen az előző challange is, az aktuális Quest-hez..
Link az angol leíráshoz.

[ Szerkesztve ]

(#11162) TBT


TBT
Topikgazda

Zsarulány pls büntess! :DDD

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#11163) oxox válasza TBT (#11162) üzenetére


oxox
addikt

reggek mi is kiszenvedtük.....ez a heroes egy fos, és ha azt hiszik, hogy életben tartják az ilyen akciókkal...hát akkor sok sikert hozzá.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#11164) saen válasza oxox (#11163) üzenetére


saen
veterán

Szerintem te jobban élvezted, mint én :DDD

Továbbra sem biztos, hogy kell nekem a 10 ingyen doboz, a player icon és a spray ami a maradék 10 meccsért jár...

(#11166) Tyler Durden válasza oxox (#11163) üzenetére

Most miért mondod, egy élmény volt :DD Köv hétre is meg kéne beszélni kinek mikor jó /részemről hétfő szerda néz ki egész napos trógerkedésnek/

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#11167) Derrewyn válasza saen (#11165) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Nyomokban Pharah buffot tartalmaz. Pharmercy egy kicsit megint erősebb lett.

Más: Pénteken este valaki HotS? Derrewyn#2674

[ Szerkesztve ]

(#11168) DJGABI válasza oxox (#11163) üzenetére


DJGABI
addikt

amikor az utolsó játékot már fél órája húzzuk, de kb a 10.-ben látszott, hogy ez már nem lesz meg... meg 5öt ugyan lenyomtam, de kettőt nem trackelt, mert ugye arról nem kiabált h hoppá, nem friendoval játszol. :(((

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#11169) saen válasza Derrewyn (#11167) üzenetére


saen
veterán

Igen, bár jelenleg a legjobb counter Pharah ellen D'Va, az meg nem változott. Soldier pedig tényleg túl erős volt így, most sok ellenfél ellen +1 golyó kell, szerintem ez érezhető lesz.

(#11170) Derrewyn válasza saen (#11169) üzenetére


Derrewyn
senior tag

D.Va idegesítő tud lenni, de egy jó Pharah nem hal meg csak tőle. Mondjuk a Barrage-t rendszeresen elnyeli a Defense Matrix.

(#11171) saen válasza Derrewyn (#11170) üzenetére


saen
veterán

Teljesen el lehet lehetetleníteni Pharah-t vele. A 200hp-s karaktereket simán dupla rakétával lekapja, de a 600hp-s D'vával nem sok mindent tud csinálni.

(#11172) Tyler Durden válasza saen (#11169) üzenetére

Az a baj, hogy bronz/ezüst részen senki nem hoz countert Pharah-ra, és ha egy kicsit is értelmes az ellenfél, akkor le tudja hozni a meccset /hát még ha a seggébe van egy Mercy/

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#11173) saen válasza Tyler Durden (#11172) üzenetére


saen
veterán

Hoznak ott, Reapert, Junkratot és Symmetrát ;] :P

(#11174) BaLee válasza Tyler Durden (#11172) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Nem, hogy countert nem hoznak, tegnap benyögi egy arany medálos csávó silver tetején, hogy ő bizony nem hoz tankot az biztos. Mire a válasz a csapattárstól, nyugi, ez "low rank" itt mindegy mit hozol.
Hanzo lett belőle a gyereknél. Három foglalásos körből szerintem összesen 25%ot nem szedtünk össze, Nepalon a pont közelébe sem értünk. Ha nem ebben a csapatban lettem volna még röhögtem is volna a dolgon, mondjuk így csak kínomban mosolyogtam. :O

Következő meccsen meg 2 platina medálos (én voltam az egyik) instant pickelte a két dps-t (soldier, phara) erre jött a nyávogás a csapattársaktól, hogy na már el is vesztettük a meccset (kösz a bizalmat...). Erre sikerült úgy megnyerni, hogy itt meg az ellenfélnek nem volt semmi esélye, a nyávogók meg hamar elhallgattak, a végén meg gyorsan kiléptek, annyi nem volt bennük hogy elismerjék, hogy jók voltunk. :P

(#11175) MK VII válasza oxox (#11163) üzenetére


MK VII
veterán

Ne is mond...
HOTS az valami Blizz büntetés ingyen..
Régen voltak ezek az önkorbácsoló emberkék az utcákon... Na a HOTS valami olyan lehet..

(#11176) mobal válasza MK VII (#11175) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

Szerintem nem. :)

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#11177) Tyler Durden válasza BaLee (#11174) üzenetére

1700-ról tartok lefele 1450 magasságába. Elmúlt 2 napban nemtom mivan, de megvadultak az emberek, olyan csapatok vannak, hogy első 2 percbe tudom, hogy ok ez bukta.
Tegnapi gyöngyszem Gibraltár attack: remek team comp: Rein, mercy, genji, lucio, soldier, majom. Megyünk majdnem végig is toljuk, teljesen jó volt. Következik a def és itt kaptam idegbajt, mindenki vált, nincs tank, ellenben van mei, junkrat, mcree. Mondanom se kell kb 2-3 perc alatt betolták a payload-t és game over.
Másik karaj meccs, Annubison Noob nevű player, defen genji mcree kb állandóan meghalt, ha 20mp-ig életben volt, az maga volt a csoda. Ennek ellenére kivédekeztük a 2es pontot nem vették be. Attackon hozott Torbot, amivel kint kalapált tornyot és azt javítgatta ill rebuildelte ha szétcsapták. Ofc első pontot se vettük be..
3.kings row, tökéletes compunk van. Elindul a game majd 2 perc után leaverünk van (: Szal kicsit úgy éreztem, hogy széllel szemben próbálok pisálni, így elég nehéz előre verekedni magát az embernek.

PS: hja illetve Saen is tudna mesélni, mikor 1ütt mentünk és a Rein kijelentette, hogy ha nem vált el az egyik ember Hanzoról vagy vmi ilyesmi, akkor ő trollkodni fog és nem hoz tankot. Be is tartotta, Sombrát hozott tank helyett, az eredmény hasonló volt mint a fenti 3 esetben.

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#11178) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Nekem megtetszett a hots, én fogom majd nyomni.

Egyébként emberek még mindig nem kötelező a heti 5 játék és nem is kell ezeknek win-nek lennie. De ha végre menni fog az alap angol, majdcsak összejön ez.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#11179) BaLee válasza Tyler Durden (#11177) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Ilyen Rein nekünk is volt, írta ha nem vált senki healerre akkor ő trollkodni fog. Természetesen nem váltott senki így a kezdés előtt végül én váltottam, de hogy mi lett a meccs vége már nem emlékszem.
Sajnos van valami ebben a hozzáállásban, mert ennyi fafejű embert, akit nem érdekel mi a csapat összeállítása, ő akkor is azzal jön amit kigondolt, az gáz.

(#11180) saen válasza BaLee (#11179) üzenetére


saen
veterán

Itt nagyon nem volt igaza. Azon akadt ki, hogy defense-en elváltottam soldierről tracerre. Ennek az oka az volt, hogy ellenfélnél volt widow aki szabadőn lőtte a csapatot hátulról, senki nem bántotta és én felvállaltam ezt a feladatot. Úgy tűnik ez hülyeség volt szerinte...

(#11181) Joezyka válasza saen (#11180) üzenetére


Joezyka
senior tag

ez úgy működik, hogy téged mindig agyon counterelnek, de az enemy herokat sosem. :W

pl: pharaval vagy, tuti hoznak, soildert, mcret, zenyatat, widow-t, még a winston is rád ugrál meg a dva is a pofádba repked és lő folyamat, meg boldog boldogtalan téged fog izgatni, mersze neked nincs a seggedben egy mercy így kb semmit nem érsz.

náluk van pl egy phara, ha szerencséd van valaki egyáltalán megpróbálja lelőni (ez általában te vagy), de persze ahogy ezt észreveszik rádszakad kb a fél enemy csapat és azok kergetnek jobb esetben, rosszabb esetben instant döglesz. :C

és ilyenből még van sok verzió de a lényeg ugyan az. :(

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#11182) saen válasza Joezyka (#11181) üzenetére


saen
veterán

Egyébként a vicc az egészben az volt, hogy ügye eltrollkodta a fél defense-t a srác és végigtolták emiatt. Utána mondom akkor én gyakorlok widowt. Vicces volt, hogy miután lelőttem kezdéskor az ellenfél fél csapatát, akkor a troll srác megint elkezdett váltogatni, hogy hátha nyerünk, mert elég jól megindultunk nélküle is, csakhát ez már késő bánat volt. Túl nagy előnyt adott az ellenfélnek amit ki is tudtak használni. Persze ő nem tehetett semmiről...

(#11183) BaLee válasza saen (#11180) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Na igen... Widow az egy érdekes állatfaj. :D
Múltkor Gibraltar-on támadtunk volna, de az ellenfél Widow mindig leszedett mindenkit, amiért a 3. perctől kezdve folyamatosan kaptam az oltást, hogy váltsak soldierről, majd Ő leszedi, meg nekem lenne a dolgom hogy leszedjem. Ez mind szép és amúgy igaz is, csak ha az egész team annyira alkalmatlan bármire, hogy ahol feltűntem már mindenki engem lőtt, mivel más nem jelentett veszélyt rájuk így közelébe se jutottam Widownak, pedig amúgy soldierrel rakétával nem lett volna nehéz leszedni. Ilyenkor mindig ott a kisördög, hogy váltsak, hagyjam neki, vagy maradjak és próbáljam meg én. Régebben simán váltottam volna ilyenkor, aminek egy sima lose lett volna a vége, a szájhősünk meg elsőként lépett volna ki a Defeat felirat után közvetlenül...

Egyébként Widow egyik leggyilkosabb karakter jó kezekben. 1-2 hete, még 1500 pont körül berakott hozzánk egy diamond medálos valakit, aki Widow-al nyomta és nekünk nem sok mindent kellett csinálnunk mellette. Csalni nem csalhatott mert enemy sem háborgott, egyszerűen csak Smurf lehetett vagy ilyesmi. Szeretnék egyszer én is úgy sniperkedni, csak az nem az én műfajom. :(

(#11184) Jinxb1rd válasza BaLee (#11183) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Widow ellen ott kell kezdeni, hogy a healereket le kell váltani luciora, meg zen-re. Zen akár ki is nyarhatja a widowot egy sumák chargolt lövéssel. Persze nem kötelező a healereket elváltani, ha van a csapatnak annyi esze, hogy a rein mögé vagy fedezékbe bújjon és hozzanak a widow ellen egy majmot.

De nem. Általában widow-ot pickelnek. Meg úgy vettem észre ez a mániájuk a játékosoknak, hogy lemásolják az ellenséges csapatot. Van egy jó widowuk, erre nekünk lesz egy szar. Van egy jó genjiük, nekünk lesz egy trágya. Miért?

We are only Stardust...

(#11185) brumi1024 válasza Jinxb1rd (#11184) üzenetére


brumi1024
veterán

"hozzanak a widow ellen egy majmot"

Vagy egy Genjit, aki a dolgát teszi, és nem a frontline-on ugrál. A majom sokkal kevésbé idegesítő/sokkal könnyebb pick Widownak, mint egy jó Genji. Zenyattat abból a szempontból nem tartom jó ötletnek, hogy lassú és papír, így viszonylag könnyű megölni Widownak, ha figyel.

[ Szerkesztve ]

(#11186) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

(#11187) brumi1024 válasza BaLee (#11186) üzenetére


brumi1024
veterán

:DDD

(#11188) H4rt1g4n válasza BaLee (#11186) üzenetére


H4rt1g4n
tag

:DD :DD :DD :DD :DD

XONE gamertag: TheZolee88

(#11189) errorcode06 válasza BaLee (#11186) üzenetére


errorcode06
őstag

Torbhoz szarmetriát is odabökhették volna.

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#11191) sirszevenap


sirszevenap
őstag

No, ilyet sem láttam még!

Bankkártyával? Hát persze!

(#11192) dashed válasza sirszevenap (#11191) üzenetére


dashed
senior tag

remek, itt 33 perc.. wtf :DDD

(#11194) sirszevenap válasza dashed (#11192) üzenetére


sirszevenap
őstag

Be is dobott amint kiraktam a képet ide.

Bankkártyával? Hát persze!

(#11195) tepenzed válasza oxox (#11163) üzenetére


tepenzed
őstag

Csak gratulálni tudok, az 5 agyhalott játékra nem koncentráló, csak jutalom kurváskodó gamed után eldöntötted, hogy ez egy szar játék. Bár már egy két topicban megismerhettünk... :N Amihez nem értesz, ne szarozz le, vagy legalább írd oda, hogy SZVSZ

[ Szerkesztve ]

(#11196) MK VII válasza tepenzed (#11195) üzenetére


MK VII
veterán

Na mer' aztán annyi játék után neki nem lehet véleménye miszerint nem jó a játék?
Én játszottam a HOTS-al illetve próbáltam megszeretni.. Egyáltalán nem a mostani "akció" miatt... Sőt ez nem is érdekelt.. És mégis az a véleményem, hogy önsanyargatás a játék...Személyes véleményem szerint! Ideírom, mert úgy látszik számodra nem egyértelmű, hogy amit valaki leír az a saját véleménye. Mintha késsel a torkán írna mindenki aki nem írja oda ezt? Vagy, hogy gondolod?

[ Szerkesztve ]

(#11197) knoxhu válasza tepenzed (#11195) üzenetére


knoxhu
senior tag

Én is számtalanszor adtam már esélyt a HotS-nak bevallom, most csak a "kurválkodás" miatt. A játék egy csőd, amit a Blizzard próbál foggal, körömmel életben tartani. A jelenlegi akcióval legalább annyit sikerült elérniük, hogy valaki végre játszik a játékkal. Ha valaki lát majd egy statisztikát, hogy mennyi volt a játékosbázis az akció előtt-után és közben, ne legyen rest megosztani velem.

(#11198) sirszevenap válasza tepenzed (#11195) üzenetére


sirszevenap
őstag

Részben igazad van, részben nem. Én is szoktam védeni azokat a játékokat amik tényleg nem ütik a mércét nagyon sok ember számára, de nekem tetszik és rosszul esik, hogy fikázzák. No de a hangnemedet kicsit válogasd meg. Azért merem ezt mondani, mert én Ox-al rohadt sokat OW-ztam / zok és elég korrekt és rendes gyerek. Ha neki nem tetszik, hát nem tetszik. De a mondanivalódat kulturáltabban is közölhetted volna vele, mivel ez így elég támadó és személyeskedő. Egy játék miatt ne "alázzuk" már a másikat.

De ha érdekel a véleményem, 500 óra dota után azt tudom mondani, hogy ez a HOTS egy végtelenségig lebutított MoBA , amit képtelen vagyok élvezni, ha benne van Genji ha nincs. Egyszerűen nincs meg az ami a kategória királyait azzá teszik amik.

Ez a HOTS utálat koránt sem divatból van, hisz Blizz gém, inkább Isteníteni divat a játékaikat. Amikor a Blizzard játékára ennyire negatív a visszajelzés és érezhetően az OW-s társaságot akarják belecsábítani , akkor ott már valami baj van. Ha jól futna a szekér és úgy lennének ezek a csálendzsek akkor aztmondom jófejségből van. De nem. Itt csak a HoTS életben tartása a cél. Mit szépítsük? Ez van.

Ui:. Se a genji se a d.va skin nincs meg. Pedig kellenének. De valószínűleg nem is lesznek. Szerinted miért? Elkezdtem a Genjiset annó, csapattal. Valamiért nem lett meg, de a játékot sem találtam a gépemen. Misztikus...

[ Szerkesztve ]

Bankkártyával? Hát persze!

(#11199) tepenzed válasza sirszevenap (#11198) üzenetére


tepenzed
őstag

4 éve Lolozok. Ha ez a játék hamarabb jött volna, mint a Lol és a Dota páros, akkor nagyon nem ebben a pozicióban lenne. Egyértelmű, hogy sokkal több munkát fektetnek ebbe a játékba, mint a másik kettőbe összesen. A LoL nem tud túljutni az alap térképen megjelenés óta, a csapat játék elhanyagolható soloban, egy ember képes lehet lehozni a meccseket (ezért sem jó ötlet az itemizáció).

Itt legalább több objective van, sokkal team orientáltabb (ami az 5 meccset játszó szakértőknek nem fog leesni) és sokkal kidolgozottabb (skinek, mapok, grafika). Aki meg folyamatosan a csapatot szidja és kiégésről beszél, az meg nem játszott mobával és ez alapján kezdi el oltani a játékot, ami szánalmas. A negatív visszajelzésről meg annyit, hogy meg lehet nézni Redditen, hogy mennyire negatív az a visszajelzés..

[ Szerkesztve ]

(#11200) sirszevenap válasza tepenzed (#11199) üzenetére


sirszevenap
őstag

Valami mégsem oké...

Bankkártyával? Hát persze!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.