Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-02 10:21:26

LOGOUT.hu

Overwatch 2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11751) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Úgy látom ez a ranked még az elején is úgy trash ahogy van. Ugyanúgy vagy még jobban hülyék az emberek.

We are only Stardust...

(#11752) MK VII válasza Jinxb1rd (#11751) üzenetére


MK VII
veterán

Na ne... :D

(#11753) Jinxb1rd válasza MK VII (#11752) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Meg is volt az első season leavem. :U

Majd visszanézek, ha a sok tilted placementes retardált megfelelően lezuhant és nem akarja direktbe elkúrni a játékot.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#11754) brumi1024 válasza Jinxb1rd (#11753) üzenetére


brumi1024
veterán

Az eleje nem jó, a vége nem jó, magyarul marad a közepe?

(#11755) MK VII válasza Jinxb1rd (#11753) üzenetére


MK VII
veterán

Akkor nem most kezdem el...

Csak tudjátok mi a szörnyű? Hogy bármit csinálsz, akármennyire is odafigyelsz, hogy jól játsz, kurvára nem rajtad múlik ebben a járékban már semmi..
Jön egy retardált 13 éves unatkozó pöcs és, ha épp az anyja letolta valamiért akkor a játékban éli ki a bosszúságát... (Tisztelet a normális 13 éveseknek)
Ez az ami rohadtul frusztrál engem ebben a játékban... :(((

[ Szerkesztve ]

(#11756) Jinxb1rd válasza MK VII (#11755) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Aki letolta a 10 placementet, az most valamiért szarik bele az egészbe és direkt trollkodik. Igen, tényleg remek játék. :D

We are only Stardust...

(#11757) torik


torik
senior tag

Ezért jó a full premade :D ha vesztünk sem tép az ideg mert tudom hogy mindenki értelmes ember a csapatban és megteszi ami tőle telik. Végkimeneteltől függetlenül élvezetesebb az egész.

All that and a bag of chips

(#11758) Jinxb1rd válasza torik (#11757) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Akkor vegyetek be a csapatba, ha kell egy ember. :D

We are only Stardust...

(#11759) oxox válasza torik (#11757) üzenetére


oxox
addikt

jó a szó Teso'! ...meg nem az van, hogy könyörög az ember, hogy váltson már le xy mert semmi haszna, és persze beirja, hogy hát gold killje van, és b.szik váltani...tudjuk kitől mit várhatunk, és nem is szokott sosem probléma lenni, ha váltani kell (legalábbis ezzel a mostani csapattal sosem szokott gond lenni, sőt legtöbbször nem is kell szólni senkinek, mindenki érzi ha nem megy az adott karakterrel.)

este lesz mindenki?

saen (#11760) - ez van, hogy igaz, de legtöbbször nem...két napja simán kikaptunk, és nyugtáztuk, hogy jobbak...nálunk tényleg nem szokott menni, hogy kinek a hibája...főleg mióta nincs Raszpi, mert akkor Ő miatta nyertünk, de bukni sosem miatta buktunk ;]

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#11760) saen válasza torik (#11757) üzenetére


saen
veterán

Randomok közül is nagyon sokan megtesznek mindent, de van amikor az ellenfél jobb. Ezt sok embernek nehéz megemészteni tapasztalatom szerint.

(#11761) KisTücsök válasza Edem05 (#11743) üzenetére


KisTücsök
addikt

Én általában mystery-n szoktam megcsinálni, azzal elég vegyes, de hős gyakorlásra jobb. Tegnap lenyomtam kivételesen 3v3-ban, azt hiszem egyet vesztettem csak. Akkor is már folyamatban lévő meccsbe dobott be.

Egyébként jók lettek a változtatások ebben a módban. Lehet többet fogom én is nyomni most már.

(#11762) torik válasza saen (#11760) üzenetére


torik
senior tag

Nekem azt nehéz megemészteni amikor az ellenfél Winston huszadjára szedi cafatokra a Genjinket, de az huszonegyedjére is berushol szólóba :D azokat sem szidom már mert csak így fog megtanulni vele játszani, de ha meg se tud mukkanni mielőtt hard counterelve lesz azzal sokat ő sem ér el :D

Egyébként azt aláírom hogy nem mindig lehet eldönteni hogy mikor bohóckodik valaki és mikor van az hogy tényleg próbálkozik és csak annyira telik. Ez van :o

All that and a bag of chips

(#11763) horvi0813 válasza oxox (#11759) üzenetére


horvi0813
tag

Én leszek, nagyon érzem Mercy-t :) meg Anát is :D

(#11764) Edem05 válasza KisTücsök (#11761) üzenetére


Edem05
őstag

Neki ültem a még egyszer, hogy meglegyen a maradék win és 1 óra alatt nyertem 6-ot. Tényleg tök random milyen képességű embereket rak be. De legalább kész. Ja és a plusz poén, hogy mind a két ládában ugyan az a lego Zarya skin volt :DDD

(#11765) kazuma921


kazuma921
aktív tag

Sziasztok!

Úgy látom ebben a topikban elég sok profi van aki már ismeri a játékot. :DD
Én "csak" 3 hete kezdtem el kb. és maga a játék nagyon tetszik. Viszont az elmúlt 4-5 napban van egy kis problémám a... nem tudom mivel. Talán magammal? Talán az ügyességemmel? Talán a matchmakinggel vagy a csapattársaimmal?
Quick Playezni szoktam random emberekkel, nem ismerek senkit aki Overwatchozna. Az első 2 és fél hét nagyjából rendben ment, viszonylag balanszolt mérkőzésekbe dobált be, hol nyertem, hol vesztettem, hol ügyes voltam, hol béna. Most vagyok egy csillagmentes 66-os szintű bronz huszár, és azt kell mondanom, hogy alig bírok tovább játszani a játékkal. Nem tudom, hogy a matchmaking valamiért mindig a gyengébbek közé rak e be vagy teljesen béna vagyok, de 4-5 napja nem bírok nyerni. Ha 4-5 meccset megnyertem kb 30-ból, akkor lehet sokat mondok. 16x veszítettem egyhuzamban. Ezen meccseknek valamelyike abszolút stomping volt (2-3 perces megalázó lezúzások, amik ellen lehetetlen mit tenni), valamelyiket pedig épphogy veszítettük. Egyszerűen nem bírok már nyerni, ügyesnek se érzem magam, csak zsibbadtan bambulok a játék előtt. Amikor komolyabban rávenném magam, akkor meg csak azt látom, hogy 2 perc alatt már a 2. payload checkpointnál van az ellenfél, egyszerűen semmit nem tudok tenni az ellenfél ellen. Ismerem nagyjából a counterpickeket, próbálok stratégiát vinni a játékba, mindig úgy választok karaktert hogy az kiegészítse a csapatot, de folyamatosan megaláznak, lényegében bárki ellen veszítek. Elment már a kedvem az egésztől. Nem túlzottan dobál be magasabb szintű játékosok ellen, olyan, mintha mindenki ügyesedne, fejlődne, én meg leragadtam volna valahol 20-as szinten tudásban. Annyi érdekessége van a dolognak, hogy barátnőmnek és nekem külön accountunk van, és egy barátunk mindkettőnkkel szokott játszani. Amikor barátnőmmel játszik ez a barát akkor rendszeresen nyernek, ha velem játszik akkor ő is folyamatosan veszít, lelövik, nem tud mit kezdeni magával.
Ma kipróbáltam a competitív módot, az első placement matchben rövid idő alatt szénné vertek minket úgy hogy esélyünk sem volt, a 2.-nál kilépett valaki a közepén, és végig kellett szenvedni egy unalmas 5v6-ot, ahol természetesen péppé ütlegelték a csapatunkat.

Érdemes egyáltalán tovább próbálkozni, vagy adjam fel? Az a baj hogy nem bírom otthagyni, mert mindig van kedvem belépni, de miután elkezdek játszani, már csak a csalódás és a szomorúság vár. Haszontalannak érzem magam. Valakinek hasonló tapasztalata, tippje, BÁRMI amivel egy picit segíteni tudna? :(

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

(#11766) Jinxb1rd válasza kazuma921 (#11765) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Hát ha lenyomod a besorolót, akkor a játék be fog rakni a veled skillben azonos játékosok közé. Lehet, hogy az első pár az masszív vereség lesz, de nenek megfelelően akkor a játék majd berak gyengébb ellenfelek közé. Ott már lesz sikerélmény.

We are only Stardust...

(#11767) freeknight válasza kazuma921 (#11765) üzenetére


freeknight
őstag

Ez ilyen műfaj, nemrég én is kerültem lose streakbe. Harmadik bukásnál kell kikapcsolni a gépet és kimenni a szabad levegőre. 1-2 napig vissza se nézz. Jót tesz az idegerendszernek. Te se teljesítesz már 100%-osan, ha ver az ideg, nem biztos, hogy a csapattársakat kell mindig okolni.

Ja, quick-től meg sokat ne várj, legtöbben csak gyakorolni járnak fel, ezért is látsz annyi dps-t. Felesleges is rajta idegeskedni, hogy nem vált el, nyilván nem fog, mert nem nyerni jött.

Szerintem barátnőddel meg haveroddal nyomjátok le a placement meccseket, aztán jobb lesz az, azt már komolyabban veszik (persze ott is sok a retardált meg a 8 éves héliumhangú gyerek, de lényegesen kevesebb, mint quick-ben).

(#11768) brumi1024


brumi1024
veterán

Update sok az új mapról:

- Ha valaki arra jár (vagy ha majd éles lesz) a támadó spawnban nézzen bele a távcsőbe :)

- Ez a legtágasabb map, jelen formájában itt van a legtöbb útvonal, többen jelezték meccs közben, hogy eltévedtek. :DDD

(#11769) k-adi válasza freeknight (#11767) üzenetére


k-adi
nagyúr

Na látom megy az anyázás...ezek szerint elkezdődött az új season ^^

Én is lenyomtam a placement meccseket...de kár volt :D első 5 win után egy szép ötös vereség jött, mind retard pickek miatt, és így berakott 1700-ra... úgyhogy most én is kicsit idegállapotban vagyok :D pedig azt hittem, hogy 50% win azért ér egy olyan 2000-et legalább, főleg hogy többször voltam potg és csomó medálom is volt, tehát ha nézi az egyéni teljesítményt is valahogy akkor végképp nem értem mi a f-ért tett be ilyen alacsonyra most... eddig sosem kezdtem 2500 alatt :D hát innen szép lesz felmászni..... :W

(#11770) KisTücsök válasza k-adi (#11769) üzenetére


KisTücsök
addikt

Hol végeztél előző szezonban?

Nekem kb 2-3 győzelmem lett, de csak 200 sr-rel dobott lejjebb, mint ahol végeztem.

(#11771) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Ezt az 1v1 módot nekem találták ki. 9 meccsből sikerült kifarmolni a 3 lootboxot. Pharah vs Pharah és Ana vs Ana brutál jó.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#11772) saen válasza kazuma921 (#11765) üzenetére


saen
veterán

Eljutottál egy olyan szintre, hogy jobb játékosok ellen játszol már, mint eddig. Emellett QP-ben nincs rendes matchmaking. Told le a besorolókat és ha jól csinálja a rendszer, akkor be fogsz előbb-utóbb kerülni a neked való helyre. Onnantól 50% körüli winrate-re lehet számítani.

(#11773) Bazsi1987 válasza kazuma921 (#11765) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Nekem a taktikám minden osztályból kiválasztottam egy-egy hőst amit megtanultam, helyzethez képest ha kell akkor persze leváltok másikra amivel nem tudok annyira de igyekszek beszélni chaten hogy azzal nem megy próbáljuk meg cserélni, persze ez competitiv ott többször hallgatnak az embere 😊 egyet nem értek itt miért nincs solo meg team rank mint a heroes of stromba?

(#11774) kazuma921


kazuma921
aktív tag

Akkor lenyomom ezeket a placement matcheket. Nagyon lutri hogy mikor miért veszítek, van amikor érezhetően béna vagyok és csak balf**szkodom, de akad amikor Reinhardttal én vagyok a damage dealer arany medálban meg ilyenek, a csapatom meg nem csinál semmit két sniperral, meg oda nem illő karakterekkel... :D

A sok veszteségtől nagyon belefárad az ember, de úgy érzem nem nagyon szabad komolyan venni ezt a játékot. Ha bedob a low tier Overwatchba, legalább tudok majd mit csinálni az ellenfeleimmel. Csak az a fura, hogy nem érzem magam annyira rossznak, mint amilyennek látszik. DPS-el maximum középszerű vagyok a célzásom miatt, de a többi karakterrel egész jól tolom, mégis kuka van minden mérkőzés után. Na mind1, majd kiderül mi lesz. :D

[ Szerkesztve ]

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

(#11775) BaLee válasza kazuma921 (#11774) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Én is hasonlóra jöttem rá. Ha görcsölsz, hogy feljebb juss akkor úgyis csak szívni fogsz, mert trollokkal vagy hülyékkel rak össze. Én ha eldöntöttem, hogy nem görcsölök ezen a dolgon, mert ez csak egy játék akkor könnyebben ment az egész.

Amúgy van valami befolyása a placement meccsek eredményére annak, hogy hol végeztél előző szezonban? Mert én 2503-ról indultam, az is maradt a max, valahol 1850 körül végeztem és mintha olvastam volna, hogy olyasmi szintről indul az ember ahol végez!? :F

(#11776) saen válasza BaLee (#11775) üzenetére


saen
veterán

Az előző szezon zárója a kiinduló, de ahhoz képest még jó eséllyel lenntebb fog besorolni és az elején bónusz SR-t kapsz kompenzációként. A silver aljára számíts valahol, annak van a legnagyobb valószínűsége.

(#11777) DJGABI válasza MK VII (#11742) üzenetére


DJGABI
addikt

lehet beszállnék hozzátok. előző hónapba 1600 volt a max, aztán a végén szépen vissza 1200ra

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#11778) ADAM1337 válasza DJGABI (#11777) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Engem előzőben 1990-re dobott be, kb 1 hónap játék után, 1799-en végeztem.
Most a besorolon eddig 6win 1 draw 1 lose van, kíváncsi leszek az utolsó 2 meccsre.

(#11779) kazuma921


kazuma921
aktív tag

Egyébként másnak is szokott lenni a legutóbbi patch óta olyan bugja, hogy nem találnak el és meghalsz, illetve eltalálsz valakit de nem sebződik? A legutóbbi matchemben tracer rám dobta az ultiját, winston voltam full hp-n, nem volt körülöttem más ellenfél egyáltalán (épp meghaltak), benne voltam a bubimban, és meghaltam. Tudtommal Tracer 400-at sebez, és a killcam se mutatta hogy belém lőtt volna.

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

(#11780) saen válasza kazuma921 (#11779) üzenetére


saen
veterán

Volt rajtad discord orb? Csak mert ha igen akkor simán belehalsz.

(#11781) bajtokarpi


bajtokarpi
senior tag

Szia.

Köszönöm a lehetőséget, elküldtem egy requestet.

MK VII, neked is köszi, bátorkodtam neked is küldeni egy requestet.

battletag: bossi#2666

(#11782) kazuma921 válasza saen (#11780) üzenetére


kazuma921
aktív tag

Nem volt, Zenyatta nem is játszott abban a meccsben. Csak néztem hogy mi a franc van.

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

(#11783) saen válasza kazuma921 (#11782) üzenetére


saen
veterán

Akkor egyidőben kaptál még valakitől sebzést amit nem vettél észre. Tracer ultija 400-zat sebez, de mivel Winstonnak van páncélja max hp-n, ezért valamivel kevesebbet. Bugosnak meg nem bugos az ulti, Tracert játszom a legtöbbet mostanában és pl a 400hp-s Orisát se viszi le egyből a pulse bomb a páncél miatt.

(#11784) Derrewyn válasza kazuma921 (#11782) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Esetleg valakitől sebzésbónuszt kapott Tracer? Bár, ha nem volt más a környéken, akkor kicsi az esélye. Valószínűbb, hogy valami sebzést nem vettél észre, talán megütött, amikor rád rakta a PB-t.

(#11785) ADAM1337


ADAM1337
nagyúr

7win 1 draw 2lose -> 1749 ???
Mi a szent szar ez ? Előző eventbe kezdtem a játékot de ez azért elég fosch így hogy ennyire nézi az előzőt....

(#11786) brumi1024 válasza ADAM1337 (#11785) üzenetére


brumi1024
veterán

Nem csak az előzőt nézi, hanem a hosszútávon összerakott MMR-t. Amit még a QP is befolyásol.

(#11787) kazuma921 válasza Derrewyn (#11784) üzenetére


kazuma921
aktív tag

Nem volt ott senki, illetve killcam alapján nem ütött meg, nem is lőtt belém. Nem értem mi volt ez, de fórum alapján mással is előfordult hasonló (nem pont Tracerrel, hanem bármelyik másik karakterrel) a legutóbbi patch óta. Rejtély marad örökre. :)

[ Szerkesztve ]

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

(#11788) ADAM1337 válasza brumi1024 (#11786) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Az a vicc, hogy előző seasonba volt egy 8-as lose streakem barmok miatt, onnan próbáltam felhozni magam, de sajnos nincs mindig csapat csak 2-3 fő.
Gondoltam azt a season-t nem erőltetem túl csak gyakorlok, jobb mint a qp, és ebben a seasonba belövöm magam végre normális helyre ahol legalább már a voice-ot használják...

(#11789) Edem05 válasza ADAM1337 (#11785) üzenetére


Edem05
őstag

Na ezek után kíváncsi vagyok, hogy engem hova fog rakni. Az előző szezont kihagytam :DDD

(#11790) ADAM1337 válasza Edem05 (#11789) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Így haladtam amúgy a besorolón.
Azért ez csalódás.

(#11791) Edem05 válasza ADAM1337 (#11790) üzenetére


Edem05
őstag

Pedig ezt nem mondanám rossz eredménynek.

(#11792) saen válasza ADAM1337 (#11785) üzenetére


saen
veterán

1799-en fejezted be az előző szezont, csak 50 pontot buktál, ez jobb, mint amit mondtam volna... Most egy darabig bónusz SR-t fogsz kapni minden győzelemért és kevesebbet fogsz bukni minden vereségért. A rendszer így működik, meg kéne érteni és akkor nem lenne meglepődés.

(#11793) oxox


oxox
addikt

tegnap új dmg rekordom lett (45k junk+basti) ...akik ott volták tudják milyen dara volt (azért a 18perc játékidőért már megérte a játék :D )....kb 4-5 percig tartottuk hollywoodon a kocsit az utulsó 5m-en...maximum koncentráció mellett...KIRÁLY VOLT!!!

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#11794) MK VII válasza DJGABI (#11777) üzenetére


MK VII
veterán

Beszállhatsz felőlem, de nekem nagyon hektikus, hogy, hogy játszok.. Van, hogy két hétig egyáltalán, aztán egy nap alatt letolok kemény 5 meccset aztán megint két hétig el sem indítom...
Gyakorlatilag koca játékos vagyok... Rohadtul nem tud már lekötni semmilyen szinten ez a játék... Sokszor csak kényszerből játszok, ha már fizettem érte akkor néha elindítom.

Előző szezonról én ki voltam bannolva semmi pontot nem szereztem. Competetive-ben eddig nulla a teljesítményem.. Lehet, hogy az újat sem fogom lenyomni még a rankedeket sem, mert egyáltalán nem érdekel..

Szóval, ha engem valaki elkap, hogy épp játszok annak szerencséje van vagy balszerencséje. :D

(#11781) bajtokarpi
Igen el is fogadtam. ;)

[ Szerkesztve ]

(#11795) 7 válasza oxox (#11793) üzenetére


7
addikt

Ja, szorakoztato volt. :D

[ Szerkesztve ]

(#11796) saen


saen
veterán

Most megy a TakeTV versenye a twitch-en, közben Taimou a discordján kommentálja. Sokkal érdekesebb egy profi kommentjeit hallgatni, aki ért is hozzá, ellentétben a hivatalos közvetítést. Ha valaki épp nézi, érdemes Taimou kommentjét hallgatni.

(#11797) Joezyka válasza oxox (#11793) üzenetére


Joezyka
senior tag

az új arcade mód (vagy régi csak eddig nem láttam?) az is ilyen. mindenki a payload-on "ül" és megy a dara ezerrel! Bár ti a múltkor mondtátok, hogy az nem tetszik, pedig XP-t is tolja neki rendesen.

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#11798) k-adi válasza KisTücsök (#11770) üzenetére


k-adi
nagyúr

Előzőt 2346-ön zártam, most 5 win - 5 fail meccs után 1700ra rakott... sosem qp-zek, nincs más mmr ami lerontsa.. az utóbbi 2napban ctf-ztem, meg 3v3aztam a loot boxokért, de ennyi.

Én megértem, hogy most akkor kapok bonusz xp-t meg stb,... de azért ez eléggé megalázó :D

Plusz nem is értem miért ne lehetne tiszta lappal indulni minden season-nál ? miért veszi figyelembe a korábbi teljesítményt? az egy másik season volt, lezárult, kész vége... :U

(#11799) saen válasza k-adi (#11798) üzenetére


saen
veterán

Azért nem lehet, mert 10 meccs nem elég, hogy pontosan belőjön téged hová tartozol. Egy-két peches meccsnek hatalmas következményei lehetnek. Emellett mit tudsz meg egy olyan meccsből amikor bronzokat berak egy grand master csapat ellen, semmit.
Silverből meg visszamenni goldba nem nagy dolog. Én is gold játékos vagyok, előző szezonban bronzban kezdtem a szar besorolók miatt. Simán visszamentem oda ahová tartozok.

(#11800) horvi0813 válasza saen (#11799) üzenetére


horvi0813
tag

Nem tudom minek írtok még vissza meg foglalkoztok ezzel a k-adival mindenhova csak panaszkodni jár fel. Van egy saját topikja az R6 topik oda múltkor ilyet ír: miért itt beszélitek meg az R6-os dolgokat? :D Mindenhol csak sír meg leolt mindent, minden szar, egy pozitív kommentet nem láttam még tőle...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.