Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
horvi0813 #11334 üzenetére
köszönöm a segitséget, és türelmet...."szvsz" még mindig fos az a játék...
nekem nem jön be sem a stilus, sem a dinamika, se semmi...jahh egy dolog jó, amit neked mondtam is, maga az elgondolás, hogy egy helyen van az összes blizz hős, de a megvalósitás kevésbé....mekkora flash lenne ezekkel ow-zni
amúgy meg arról, hogy agyhalott kurválkodó játékot-játszok...90k dmg-em volt utolsó körben, mindvégig megpróbáltunk nyerni (és nyertünk is párat), ill. 15perc alatt nem is volt talán meccs...de ettől még egy "fos"
...mondjuk nem is értek hozzá, tehát lehet sok a 90k dmg, de ha hasznosan csinálok feleannyit, az nagyobb segitség lett volna...de azt hiszem nem fogom kiismerni a játékot.
ps
mostmár tudom, hogy mi itt a nicked
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest