Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
és (#6196) dptrsk: megkérdeztem tőle az általatok felvázolt dolgokat, kíváncsian várom mit fog reagálni. Alapvetően hasznosnak tartom a hitelkártyát, teljesen jó volt tavaly év végén ~23.000 visszatérítést kapni, de ha van ilyen kiskapu, kihasználnám.
Na meg azt nem tudom például, hogy az 1. év után van-e valami változás a díjakkal kapcsolatban, pl. hogy a hitelkártya éves díját elengedik-e, változik-e a havidíj, stb.
-
Sziasztok!
Tavaly igényeltem OTP Bonus hitelkártyát, amikor volt 10.000 forint belépési bónusz. Az OTP-s ismerősöm azt javasolta, hogy év végén, miután megkaptam a jóváírást szüntessem meg a hitelkártya szerződést és kössek majd újat akkor, ha ismét lesz nagyobb belépési bónusz, várhatóan január vége felé.
Ezt tényleg meg lehet így csinálni? Vagy van valami buktató, amivel esetleg ő nem számolt?
-
Sziasztok!
Nem rég regisztráltam a Revolutba, egyelőre még várom a kártyát, hogy megérkezzen. Felmerült bennem, hogy a Revolutra történő feltöltést ha OTP hitelkártyával indítom el, annál vajon kapok jóváírást?
A lakbért készpénzben fizetem és eddig csak simán OTP betéti kártyával vettem fel. Ha viszont kiutalom Revolutra, majd a Revolut kártyával veszem fel ingyen, akkor gyakorlatilag ezen is szerzek jóváírást, plusz a havi ingyenes készpénzfelvétel limithez se kell hozzányúlni.
-
Valaki tudja esetleg, hogy az OTP-nél mikortól számítódik egy adott évszak a Bonus hitelkártyánál? Tudomásom szerint az 1%-on felül jár még további 2% évszaktól függően, de nem találom ennek a pontos leírását.
Xboxot fogunk venni a Notebook.hu-nál a napokban és ha érvényes az akció, akkor hitelkártyával fogjuk fizetni a barátnőmmel. Köszi előre is!
-
+(#3932) dptrsk: köszi mindkettőtöknek. Alipayen és Paypal-on is módosítottam a mentett kártyámat. Remélem, hogy attól, hogy a régi kártyát eltávolítottam még megérkezik majd a számlámra a jóváírás (van egy megrendelés, amivel kapcsolatban a napokban kell megjelennie a számlámon az összegnek).
-
Ha AliExpress-en vagy Paypal-on elmentem az OTP webkártyámat, refund esetén meg fog érkezni visszafelé is az összeg? Ez eddig fel sem merült bennem. Pár hete van csak webkártyám, de valahol hallottam, hogy a Webkártyához tartozó virtuális számlára átutalást például nem lehet elvégezni (pl. ha eladok valamit és oda utalnák)
-
+(#3854) dptrsk: köszi mindkettőtöknek! A héten be is ugrom az OTP-be és nyitok egy webkártyát. Elég gyakran rendelek Aliról például és hát nem szívesen fizetek azzal a kártyával, amire a fizetést kapom. Van alkalmazásom, amiben vezetem a pénzügyeimet, de azért a megelőzés mindig jobb.
-
Sziasztok!
Ha Jump számlacsomagom van, mennyiért tudom kérni hozzá a webKártyát, azaz mennyi a havidíja? Ezen kívül valaki el tudná magyarázni, pontosan hogy is működik ez a gyakorlatban? Mármint a webKártyával történő fizetés pl. Aliexpresszen.
-
Sziasztok!
OTP Junior-os MasterCard kártyával tudok használni PayPal-t? Eddig hibaüzenetet kaptam PayPal-on kártya megadásakor, hogy a bank megtagadta a műveletet, de csak 100 Ft az egyenlegem, arra gyanakszom ez a hiba forrása. Kinek mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest